Pro tato 4 znamení není cvičení vhodné kvůli jejich pohodlnosti

Pro tato 4 znamení není cvičení vhodné kvůli jejich pohodlnosti
Cvičení zlepšuje figuru, ale také potřebuje pořádnou píli, odhodlání a motivaci, jinak cvičit přestaneme a můžeme nadávat jen sami na sebe. Avšak některá znamení jsou příliš líná cvičit, přestože na sobě vidí viditelné výsledky. Patříte mezi ně i Vy?

Býk (20. dubna – 20. května)

Nevynecháte jedinou příležitost, během které byste si mohli odpočinout. Pokud nemusíte pracovat ani nic dělat, neděláte to. Cvičení sice může být forma zábavy, ale také vyžaduje odhodlání a dává Vašemu tělu hodně zabrat.

To se může stát důvodem, proč cvičit přestanete, necháte to na jindy a ani jindy se Vám cvičit nechce, tudíž to necháte na následující den. Po měsíci můžete zjistit, že jste cvičili jen dvakrát nebo třikrát, což Vaši motivaci ještě snižuje. Neradi plýtváte svou energií a cvičit nebudete, ani kdybyste si trénink rozvrhli do nenáročnějších částí.

Váhy (23. září – 23. října)

Víte, že relaxace je hodně důležitá, zvláště pokud máte udělat něco, co se Vám dělat nechce. Víte, že můžete dělat místo cvičení cokoliv jiného, co Vás bude bavit mnohem více. Jste hodně výmluvní a pokud se Vás někdo zeptá, zda jste dnes cvičili, uvedete mnoho důvodů, proč jste cvičit nemohli. Pravdou však je, že se Vám jednoduše nechtělo a pravděpodobně se Vám nebude chtít zítra ani pozítří.

Pokud se již do cvičení vrhnete, dlouho Vám to nevydrží, poněvadž cvičení znamená fyzickou námahu a Vy si brzy všimnete jakési nerovnováhy ve Vašem životě. Jelikož usilujete celý život o rovnováhu, chuť cvičit bude každým dnem menší, až ustane úplně.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Pokud chcete zhubnout, raději zvolíte méně časově náročnou strategii, jako například úpravu svého jídelníčku, poněvadž ta Vás nebude stát téměř žádné množství energie. Ve cvičení rozhodně nevidíte žádný plus. Navíc, ať děláte cokoliv, musí to být výhodné pro Vaše tělo, nesmí ho to přetěžovat, což se u cvičení stává často. Také necvičíte proto, že si nemyslíte, že dobrá a pevná postava je základem dobré společnosti. Na rozdíl od některých lidí, Vy nemáte žádný problém přiznat, že jste na cvičení příliš líní. Hlavní bude, že Vás lidé nebudou obtěžovat takovými dotazy.

Ryby (19. února – 20. března)

Také Vy jste příliš pohodoví. U Vás to probíhá následovně – řeknete si, že od zítřka začnete cvičit, ale následující den se Vám do toho vůbec nechce, tudíž to necháte na následující den. Takto to jde stále dokola. Nikdy se ke cvičení nedostanete, pokud nemáte hodně velkou motivaci, ale i ta Vás brzy přejde, proto budete neustále slibovat sobě i okolí, že začnete cvičit, ale dobře víte, že lžete sami sobě. Raději se ponoříte do světa fantazie, než abyste vykonávali něco fyzicky náročného.

Zdroj článku: