Andělská poselství na úterý: Lvi, buďte více empatičtí, Váhy, radujte se z úspěchu druhých

Andělská poselství na úterý: Lvi, buďte více empatičtí, Váhy, radujte se z úspěchu druhých
Andělské rady bychom neměli brát na lehkou váhu. Mnohdy se stává, že nás intuitivně něco napadne, ale přijde nám to hloupé, a tak se rozhodneme jinak. Následně litujeme, že jsme neposlechli náš vnitřní hlas. Ten představují andělské hlasy. Co se vám snaží sdělit dnes?

Občas si přejeme něco nereálného. Andílci se nám i přesto snaží vyhovět. Rozumí naší touze po určité změně. Je-li to něco, co nepotřebujeme, snaží se nám to vymluvit. Máme-li na naší cestě za úspěchem spoustu překážek, je to určitý test, zda po té věci opravdu tolik toužíme. Buď vydržíme nebo se zaměříme na něco jiného. Jakkoli se rozhodneme, andělé se nám snaží něco důležitého sdělit.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nezaměřujte se tolik na své vlastní chyby. Každý chybuje, není proto důvod se za zklamání sami sebe nikterak trestat. Vždy dostáváte spoustu možností, jak napravit neplechu, kterou jste způsobili. Jsou-li následky příliš velké, nebojte se požádat nás o pomoc.

Andělská rada: Rozhodujete-li se, zvolte možnost, ke které vás to více táhne. Je to námi zvolená cesta.

Býk (20. dubna – 20. května)

Cítíte, že jste zaseknuti na jednom místě, nemůžete jít za svými sny. Není to pravda. Naopak, můžete dosáhnout jakéhokoli cíle. Stačí překročit čáru nejistoty, která vás drží zpátky a říká vám, že změnit svůj život neznačí nic dobrého. Poslouchejte své srdce, nikoli pochybující mysl.

Andělská rada: Vše, co potřebujete ke zlepšení vaší situace, máte v sobě. Nebojte se vykročit kupředu.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte plné právo zacházet se svým životem, jak uznáte za vhodné. My vás usměrňujeme a navádíme na správnou cestu. Vaše empatie není slabinou, naopak je primárním zdrojem vaší síly. My ji ještě zesilujeme a poskytujeme vám energii, abyste mohli být oporou pro ostatní lidi.

Andělská rada: Jste-li smutní, myslete pozitivně, jakkoli obtížné se to zdá být. Dobrá nálada vám pomáhá přenést se přes všechny vaše problémy.

Zbavte se negativních myšlenek.
Zbavte se negativních myšlenek a buďte pozitivní. | Zdroj: Pressmaster / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Mějte rádi jiné lidi stejně jako sebe a vaše nejtajnější přání se rychle vyplní. Máte empatii k lidem, které osobně znáte a důvěřujete jim. Není nic lehčího než udělat radost lidem, s nimiž zatím nemáte společného vůbec nic. Pustit do svého života cizí lidi vám dopomůže k pocitu, že se od vás tolik neliší.

Andělská rada: Uvědomění, že s ostatními lidmi sdílíte stejné pocity, vám pomůže začít si vážit sami sebe mnohem více.

Lev (23. července – 22. srpna)

Dobro k vám přichází každý den, stačí ho jen přijmout. Zbavte se všech negativních myšlenek, které odhánějí veškerou pozitivitu, kterou k vám posíláme. Jakmile zjistíte, jak zůstat vděční za všech okolností, budete připraveni okusit pocit štěstí, který vás již nikdy neopustí.

Andělská rada: Než začnete někomu něco vyčítat, zkuste se vžít do jeho situace. Vnukněte si myšlenku, že tento člověk se snažil a dělal vše, co bylo v jeho silách, aby potěšil všechny ostatní lidi.

Panna (23. srpna – 22. září)

Neustále se pokoušíte zlepšit svůj život tím, že utíkáte od své skutečné osobnosti. Nesnažte se změnit. Místo toho na sobě začněte pracovat. Udělejte výzkum své osobnosti, naučte se, kterou část vás samotných nemůžete změnit, a udělejte z ní ty nejsilnější stránky.

Andělská rada: Je nesmysl chtít změnit sami sebe, aby vás mělo rádo okolí. Vy jste originál, proto si nenechte od nikoho radit, jak byste se měli chovat, a jednejte podle toho, co si sami myslíte, že je nejlepší.

Váhy (23. září – 23. října)

Pocit, že vám nikdo nerozumí, je běžný a občas ho zažívá každý. Nejlepší lék proti tomuto způsobu myšlení je sdílená radost, což je radování se z úspěchu druhých. Nebojte se vyjádřit své štěstí, pokud vám někdo řekne, co se mu povedlo. Naopak, je to skvělý způsob, jak se sblížit s ostatními.

Andělská rada: Přátelství vzniklá ze vzájemné podpory dvou úplně cizích lidí jsou ta, která vydrží nejdéle. Sdělujte proto lidem, jak hodně si přejete, aby byli úspěšní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vaše problémy jsou přiživovány vaším vztekem. Zbavte se ho a zjistíte, že nic na tomto světě není tak zlé, aby stálo za vaši pozornost. Nejste nesmrtelní, a proto se snažte co nejvíce pomáhat ostatním lidem a šířit radost, aby na vás jednou vzpomínali v tom nejlepším.

Andělská rada: Nechte lásku, aby se stala vaším jediným motorem, který vás pohání kupředu. Nenávist vám pouze bere energii a tlačí vás zpět.

Hoďte minulost za hlavu a odpusťte si.
Hoďte minulost za hlavu a naučte se odpouštět. | Zdroj: fizkes / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nemůžete-li pokračovat, krátce se pomodlete. Pouze vyslovte své přání, pomodlete se za lepší budoucnost a na konci projevte vděčnost, že dnes jste tam, kde jste. Vaše slova vám umožní spojit se s vyšší mocí včetně nás a pomoci vám se splněním vašeho cíle, není-li sobeckého charakteru.

Andělská rada: Myslete na druhé i ve svých modlitbách. Uvědomte si, komu jste udělali radost, a radujte se společně s těmito lidmi.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Žít v míru neznamená být podivín. Je to snadná cesta ke spokojenosti. Kdo toho nechce příliš, tomu stačí i málo. Budete-li v tomto duchu myslet i vy, zjistíte, že to málo jste již dávno měli. Pokud vám skřípe vztah, snažte se najít kompromis místo hádek a rozchodu.

Andělská rada: Mír máte ve svém nitru. Vždy tam byl, jde jen o to si ho uvědomit a nechat ho, aby vás naplnil pocitem štěstí.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Netrapte se svou minulostí. Každý člověk udělal něco, na co není zrovna hrdý. Zapomeňte na všechno, co špatného jste komu udělali. Pokud zapomenout nedokážete, je to znamení, že byste měli danou osobu navštívit a omluvit se jí, vyjádřit svou lítost nad vašimi činy.

Andělská rada: Pokud někdo ublížil vám, odpusťte mu, přece jen je to další člověk, který jednal nerozvážně a nyní možná lituje toho, co udělal.

Ryby (19. února – 20. března)

Všímáme si vašich dobrých skutků a pomáháme vám s nimi. Určitě jste si již stačili povšimnout, jak se váš život změnil k lepšímu, pokud myslíte pozitivně a vnášíte radost mezi ostatní lidi. Ovšem v momentě, kdy myslíte negativně, i váš život se zhorší.

Andělská rada: Zaměřte se na vyhnání negativních myšlenek a naopak přikrmujte ty pozitivní. Ta sladká odměna za tu námahu stojí.

Zdroj článku:
  • Autorský text