4 znamení, kterým únor přinese nejvíce smůly

4 znamení, kterým únor přinese nejvíce smůly
Únor, druhý měsíc v pořadí, sice krátký, ale astrologicky bohatý, nás vyzývá k pozornosti vůči potenciálním výzvám, jež by mohly ovlivnit některá znamení zvěrokruhu. 

V tomto článku se budeme hlouběji zabývat čtyřmi jednotlivci, jež by mohli čelit nepříznivým událostem. Budou to ta znamení, na které se nalepí smůla! Astrologové zdůrazňují, že konstalace hvězd a pohyby planet mohou způsobit rozrušení v běžném toku života těchto znamení, ať už jde o vztahy, zdraví nebo životní rozhodnutí!
Zároveň je však důležité si uvědomit, že astrologie nabízí pouze jednu perspektivu, a každý jedinec má schopnost ovlivnit svůj vlastní osud svými rozhodnutími.

Budete to právě vy, na koho číhá smůla?

Lev (23. července – 22. srpna)

Drazí Lvi, jste odvážní a velkorysí a máte sklon k náboženským aktivitám. Nesnesete nespravedlnost, i když je obětí někdo cizí. Jelikož vašemu horoskopu narození vládne ohnivé znamení, je pro vás obtížné ovládat svůj hněv, ale poměrně rychle se uklidníte.

Co vás v únoru čeká:

Do jara budete čelit několika zdravotním problémům. Musíte si dávat pozor na své stávající nemoci, stravu a pohybovou aktivitu. Po dubnu Jupiter posílí a začne pozitivně ovlivňovat váš horoskop. Váš zdravotní stav se začne zlepšovat a zůstane dobrý po zbytek roku 2024. Pokud se vyhnete stresu a přepracování, zůstanete v nejlepším zdravotním stavu po celý rok.

Smůla se může objevit i v milostném životě. Lvi budou zažívat výzvy, protože je spory s partnery vyčerpávají. Vaše láska také ovlivní váš rodinný život a vaše vztahy s vašimi blízkými.

Pracujte na roztržkách v partnerství. Pokud nedokážete vyřešit rozdíly, budete svědky toho, že se váš vztah rozpadne a přinese vám více stresu a problémů. Pokud můžete, musíte se vyhnout zbytečným hádkám s partnerem.

Nehádejte se zbytečně s partnerem
Nehádejte se zbytečně s partnerem | Zdroj: HayDmitriy / Depositphotos

Ryby (21. února – 20. března)

Ryby, přejete si pohodlný a bohatý život, ale bez vynaložení velkého úsilí. Dokážete být velice emotivní a soucítíte se všemi lidmi kolem sebe. Potýkáte se s emocionalitou a starostlivostí, avšak jednoduše můžete sklouznout k sebestřednosti a asocialismu.

Co vás čeká v únoru:

Tohle není dobrý měsíc na romantiku. Je naznačeno hvězdami určité nedorozumění s partnerem. Musíte pracovat na svých rovnicích a najít harmonická řešení. Druhá část měsíce bude lepší a možná budete mít mezi sebou klid. Rodina vám bude oporou při vší té smůle v lásce. Držte se dál od hádek a snažte se neříkat zraňující věci. Mohlo by to špatně skončit.

V první polovině měsíce si budete muset dávat pozor na své zdraví. Možná budete muset navštívit nemocnici kvůli léčbě oční infekce (ječné zrno či zánět spojivek se může objevit až příliš jednoduše – stačí se špatně odlíčit. Dávejte si pozor!)
V druhé polovině vás může trápit nespavost, protože někteří blízcí mohou trpět špatným zdravím. Věci se uvolní s postupem měsíce a doufejme, že vás smůla nebude dál trápit.

Blíženci (22. května – 21. června)

Blíženec, hravý a intelektuálně zvědavý, neustále žongluje s různými vášněmi, koníčky a skupinami přátel. Je to sociální motýl zvěrokruhu: Drahá bystrá dvojčata, vy dokážete mluvit s kýmkoliv a o čemkoliv. Najdeme vás na každém večírku a tanečním parketu. Bez vás by ve společnosti nebylo drama a to by byla nuda, no ne?

Co vás čeká v únoru:

Některé nepředvídané problémy vás mohou zastihnout, aniž byste si byli vědomi, že vedou k určitým změnám na pracovišti. Prohra v zaměstnání či u konkurence stojí na prahu dveří. Buďte silní, smůlu překonejte a proměňte ji ve váš prospěch. Varujeme vás však i před nadměrným utrácením.

Vaše vztahy budou čelit určitým těžkostem, většinou kvůli smolnému finančnímu řízení. Váš partner k vám bude velice podrážděný. Později v měsíci se věci urovnají a zlepší se. Na vaši smůlu ale nebudete sami. Vaši přátelé a rodina vás podrží v této těžké době. Stres z partnerství se vám může projevit na zdraví. Nervozita vám způsobí vyrážku, pokud nebudete o svou kůži správně pečovat. Hlavně se snažte být v klidu a berte i vitamíny na posílení imunity.

Vodnář (21. ledna – 20. února)

Vodnáři, máte sklony od přírody být posedlí sami sebou. Může vám chybět emoční inteligence a občas dostanete pocit, že nemůžete správně rozumět svým ani cizím emocím. Jste vtipní, máte potenciál se s překážkami vypořádat na profesionální úrovni. Milujete cestování a možnost strávit kvalitní čas sám se sebou.

Co vás čeká v únoru:

Znamení Vodnáře bude mít tento měsíc z hlediska kariéry jízdu na horské dráze. Musíte si stanovit reálné cíle. Budete čelit některým výzvám a hlavně nespočtu škytavkám. Musíte být trpěliví a dělat to nejlepší. Pamatujte, že smůla se vám lepí na paty. Určitý oddech od brzkých neúspěchů zažijete až na konci měsíce. Zejména v druhé polovině měsíce budou finance menší, než se očekávalo a to vás nesmí vyvést z míry.

Dbejte zvýšené opatrnosti a dávejte pozor na nehody. Smůla a nehoda jsou přece nejlepší kamarádky.

V partnerství se můžete setkat s problémy s egem – to může narušit domácí harmonii. Udržujte své ego na uzdě, poté i váš partner se uklidní. Avšak pozor! Únor slibuje vzrušující tělesné radosti navzdory problémům ve vašem vztahu.

Nezoufejte! Vše ještě stále může být jinak. Přecejenom jste to právě vy, kdo má svůj osud ve svých rukou. Držíme vám palce!