Velký horoskop lásky na rok 2024: Blíženci by měli více komunikovat, Střelci uznávat lidské hodnoty

Velký horoskop lásky na rok 2024: Blíženci by měli více komunikovat, Střelci uznávat lidské hodnoty
Dočkáte se v roce 2024 vysněného partnera, který s vámi konečně bude kompatibilní ve všech ohledech, či najdete způsob, jak okořenit svůj stávající vztah? Ať už jste zadaní či svobodní, dozvíte se, co vás čeká v lásce a jak se stanete neodolatelnými, co se týče romantiky.

Nejdůležitější je být sami sebou. Pokud si budete hrát na něco, co nejste, nikdy v lásce nebudete stoprocentně spokojení. Otevřete se člověku, kterého milujete, a život bude jednodušší. Je v roce 2024 lepší zůstat u běžných praktik vyjadřování lásky či máte zkusit něco odvážného? Přečtěte si náš horoskop lásky na rok 2024 a všechno se dozvíte.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vyvolávání konfliktů ve vztahu či zbytečné předvádění se, abyste oslovili potenciálního partnera, bude na denním pořádku. Necháte se plně pohltit láskou, což vám může přinést značné problémy. Dobrá zpráva je, že budete tak zamilovaní, že začnete více pomáhat lidem.

Pro zadané: Nebojte se vyslovit svůj názor, pokud se vám nelíbí, jak se partner chová. Důležité je, aby vaše slova nevyzněla útočně. Zkuste do svého sdělení přidat poučení pro partnera.

Pro nezadané: Nejste hloupý člověk, ale dávejte si pozor na své odpovědi, jakmile se vás bude ptát někdo, kdo se vám líbí. Neuvážená reakce by váš objev mohla zastrašit.

Tip pro tento rok: Zvažte každý váš krok, který v souvislosti s láskou podniknete. Ne vždy je vhodné zastávat se člověka, kterého milujete. Uvědomte si, že každý chybuje, včetně tohoto jedince.

Býk (20. dubna – 20. května)

V průběhu roku budete mít tendenci být nečestní, mít určitá tajemství, co se týče vašich citů. Je dobré se někomu svěřit, požádat někoho o radu. Tajemství a neupřímnost nejenže ničí partnerské vztahy, ale také vás naplní pocitem viny – a vy nebudete moci mluvit se svým objevem upřímně.

Pro zadané: Najděte na partnerovi něco dobrého, abyste se vyhnuli hádkám. Myslíte-li si, že váš partner vás nerespektuje, můžete uvažovat o rozchodu. Popřemýšlejte, zda si nezasloužíte někoho jiného.

Pro nezadané: Vztahy, které vzniknou v tomto roce, nemusejí vydržet dlouho, jestliže partnerovi nebudete důvěřovat. Vybírejte partnera pečlivě. Naskytne se vám spousta možností, takže je z čeho vybírat.

Tip pro tento rok: Travte čas s člověkem, kterému se nebojíte sdělit, z čeho máte strach a co vás naopak těší. Jedině tento vztah je opravdu zdravý a vy v něm budete šťastní.

Blíženci (21. května – 21. června)

Budete obzvláště roztěkaní. Na jednu stranu budete chtít být zahrnuti láskou a budete vyžadovat stále více pozornosti, na stranu druhou toho uděláte hodně málo, abyste zkvalitnili stávající vztah či získali nový silný vztah. Nebojte, vše má své řešení.

Pro zadané: Je důležité partnerovi ukázat, že o něj stále stojíte. Nejde jen o slova lásky. Navrhněte společný výlet, odložte elektroniku stranou či vlastnoručně vyrobte malý dárek.

Pro nezadané: V tomto roce vám ostatní lidé včetně vašeho objevu nebude stačit. Chcete-li někomu vyznat lásku, dejte si pozor na posunky. Místo toho zřetelně řekněte, co k potenciálnímu partnerovi cítíte.

Tip pro tento rok: Při komunikaci se dívejte do očí toho druhého, nebojte se ho dotýkat, například hladit po tváři. Dokažte mu, že tento člověk je pro vás naprosto výjimeční a má vaši plnou pozornost.

Nestyďte se svou lásku dát najevo
Nestyďte se svou lásku dát najevo | Zdroj: VitalikRadko / Depositphotos

Rak (22. června – 22. července)

Společné aktivity mohou váš milostný život okořenit. Nejste-li zadaní, prostřednictvím svého zájmu najdete vhodného partnera. V případě, že jste zadaní, díky společně strávenému času si uvědomíte, jak hodně se stále milujete. V obou případech budete dělat věci s člověkem, který vás může přiučit něčemu novému.

Pro zadané: Ujistěte se, že program bude stejně zábavný pro vašeho partnera jako pro vás. Všímejte si jeho reakcí a měňte plány, pokud si myslíte, že by byl raději doma.

Pro nezadané: V začátcích vztahů je člověk hravější. Využijte toho, abyste svůj objev lépe poznali. Také můžete zajít za jeho rodinou, seznámit se trochu blíže.

Tip pro tento rok: I obyčejná procházka po okolí se dá považovat za činnost, kterou máte rádi oba. Buďte kreativní a udělejte z běžných činností, které děláte společně, něco nevšedního.

Lev (23. července – 22. srpna)

Budete mít tendenci nechávat člověka, se kterým vám je dobře, ve značné nejistotě. Je dobré být výřečnější a také říci na rovinu, co od vztahu vůbec očekáváte, v případě dlouhodobějšího vztahu i to, zda se něco v poslední době změnilo. Chcete-li něco, řekněte to, pokud nemáte na nic náladu, také to řekněte.

Pro zadané: Váš partner vám opravdu nečte myšlenky. To, že se znáte už delší dobu, neznamená, že myslí úplně stejně jako vy. Dejte mu prostor vyjádřit své pocity, ale vy udělejte to samé.

Pro nezadané: Je dobré si o svém úlovku zjistit co nejvíce informací, než vstoupíte do samotného vztahu. Ne z okolí, ale přímo od něho. Nebojte se vyzvídat, jste-li na stejné notě, rád vám odpoví.

Tip pro tento rok: Nevyhýbejte se komunikaci, abyste zůstali šťastnými. Také se snažte své rozhovory vylepšovat, vždy je okořenit o něco nového.

Panna (23. srpna – 22. září)

Stres bude vaším nepřítelem a může se stát i zabijákem veškeré romantiky. Budete jím trpět nejen vy, ale také váš partner či člověk, kterého se budete snažit zaujmout. Chcete-li, aby se vám po vztahové stránce dařilo všech dvanáct měsíců, regulujte všechen stres, který přijde zejména z pracovního života.

Pro zadané: Více mluvte se svým partnerem o vašich pocitech. Neduste je v sobě, jinak se zachováte velice nevhodně a váš partner se na vás naštve – na dlouhou dobu.

Pro nezadané: Snažte se vyhýbat konfliktům s osobou, která se vám líbí. Sdělte tomuto člověku, jak hodně vám na něm záleží. Navrhněte společnou aktivitu, abyste odbourali stres a více poznali svůj objev.

Tip pro tento rok: Zaměřte se více na svou psychickou pohodua všechna nedorozumění v oblasti lásky zmizí. Není nutné vždy trávit čas se svou láskou, měli byste strávit nějaký čas také o samotě.

Váhy (23. září – 23. října)

Váš hlavní kámen úrazu bude vaše neupřímnost. Jakmile osoba, kterou milujete, nebude s vámi, budete ji nahánět, volat ji a v psaném projevu ji ujišťovat, jak hodně ji milujete. Ovšem jakmile s vámi začne trávit čas, ani se na ni nepodíváte. Tento rok je vaším údělem zjistit pravé hodnoty této osoby.

Pro zadané: Zdánlivě bezdůvodné lísání se k partnerovi a častější objímání dokážou divy. Tím partnerovi děkujete za to, že tu pro vás je. Nepoužívejte tyto projevy lásky jen jako poděkování za dárek, který dostanete.

Pro nezadané: Vymyslete společnou aktivitu, během níž byste mohli kreativně vyjádřit své city k osobě, která se vám líbí. Nebuďte jako několik lidí před vámi, vymyslete něco originálního.

Tip pro tento rok: Vyhněte se planým řečem. Pokud něco nemyslíte vážně, ani to nevyslovujte. Až budete chtít svému miláčkovi říci něco upřímného, nemusí vám to věřit, mluvíte-li bez rozmyslu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Svému objevu či stálému partnerovi budete mít vždy co říci. Většinou vás ale bude pohánět ego. Co se týče vztahu, již vzniklého či potenciálního, je důležité mít partnerovi vždy co říci. Stejně důležité je ale poslouchat. V průběhu roku se naučíte vzájemné komunikaci, nejen monologu.

Pro zadané: Není nic špatného na vyzvídání, jak se partner měl, když byl bez vás, například v zaměstnání. Poslouchejte jeho stížnosti a odhalte mu své sympatie, když se mu přestane dařit.

Pro nezadané: Chcete-li někomu vyznat lásku, rozhodně byste neměli mluvit pouze o sobě. Vytvořte si seznam otázek, které o dotyčném chcete vědět, a započněte rozhovor.

Tip pro tento rok: Mluvit méně je mnohdy lepší než říci něco, na co ten druhý není připraven. Obrňte se trpělivostí a pečlivě poslouchejte, co vám partner či objev říká.

Mít společné téma je pro vztah stejně důležité jako mít schopnost naslouchat
Mít společné téma je pro vztah stejně důležité jako mít schopnost naslouchat | Zdroj: AllaSerebrina / Depositphotos

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Můžete mít problém všímat si, jak důležitá je pro vás osoba, kterou milujete. Naštěstí již od dubna si začnete všímat potřeb této osoby. Čas od času si nebudete jisti, zda tento člověk stojí za vaši námahu a zda byste se neměli poohlédnout jinde, ale nakonec zjistíte, zda má cenu pokračovat.

Pro zadané: Osvojte si potřeby svého partnera. Ne vždy s ním budete plně souhlasit, ale základem dobrého vztahu je vzájemné pochopení. Projevte partnerovi pochopení a podporu.

Pro nezadané: Nejste-li si jisti, zda člověk, který se vám líbí, sdílí stejné zájmy, pozvěte ho na ty své. Bude-li se skoro po celou dobu smát, máte ho jistého.

Tip pro tento rok: Tvařte se, jako by váš miláček byl pro vás celým světem. Přesně tak by to totiž mělo ve zdravých partnerských vztazích fungovat.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Věnovat všechen svůj čas někomu, o koho usilujete či s kým jste, vám bude brát energii, kterou budete potřebovat, abyste byli šťastní. Zanedlouho se to projeví na vašem romantickém vztahu. Je dobré dělat všechno proto, aby váš partner byl spokojen, ale potřebujete si vymezit nějaký čas také na sebe.

Pro zadané: S partnerem se domluvte, že budete žít jeden den podle něho a druhý den podle vás. Kompromisy jsou ve vztazích důležité. Nejste o nic nepotřebnější než váš partner.

Pro nezadané: Nekupujte drahé dárky, abyste oslovili člověka, ke kterému cítíte lásku. Místo toho mu otevřete své srdce, ukažte mu, co baví vás.

Tip pro tento rok: Ukažte druhé osobě, že máte i svůj vlastní život, nežijete pouze pro ni. Paradoxně jde o dobrý způsob, jak vaši lásku přimět, aby si vás více vážila.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Můžete mít pocit, že nenajdete člověka, který by vám rozuměl. Budete si připadat pro všechny příliš inteligentní. Pravdou je, že s (potenciálním) partnerem nekomunikujete správně. Jakmile začnete měnit témata a zaměřovat se primárně na potřeby toho druhého, se vše zlepší.

Pro zadané: Najděte lepší způsob komunikace mezi vámi a vaším partnerem. Ne všechno, co ho zajímá, zajímá i vás, a naopak. Přesto zkuste najít společnou řeč.

Pro nezadané: Snažte se mluvit jasněji, ne každý má stejně vysokou inteligenci jako vy. Toužíte-li po někom, kdo má stejnou mozkovou kapacitu, poohlédněte se ve skupinách k tomu určených.

Tip pro tento rok: Více se věnujte potřebám druhých. Zjistěte, co si lidé přejí, a plňte jejich přání. To vám zlepší reputaci u člověka, kterého milujete.

Ryby (19. února – 20. března)

Emocionální vypětí vás může provázet v jakékoli části tohoto roku. Lehce zapomenete, že na této planetě nejste sami a nezáleží pouze na tom, co si přejete vy. Partnera či svůj objev tím můžete nepěkně vystrašit. Buďte shovívavější a vaše láska si vás bude vážit mnohem více.

Pro zadané: Přání vašeho partnera víte, ale nerespektujete dostatečně. Zkuste to změnit. Hádky se rázem změní v příjemně strávený čas s někým, na kom vám hodně záleží.

Pro nezadané: Buďte si více jisti svými hodnotami. Člověk, který se vám líbí, by si přál partnera, který se o sebe dokáže postarat a zbyde mu hodně energie, aby ho chtěl vyslechnout.

Tip pro tento rok: Zaměřte se na své nitro. Jste si nejisti nějakým svým činem a litujete sami sebe. Uznejte, že každý občas dělá chyby, a láska vašeho života vás bude mít raději, když se dokážete vyrovnat sami se sebou.

Zdroj článku:
  • Autorský text