Andělská poselství na pátek: Vodnáři, buďte upřímnější, Ryby, více myslete na ostatní

Andělská poselství na pátek: Vodnáři, buďte upřímnější, Ryby, více myslete na ostatní
K rozpoznání hlasů andělů nepotřebujeme být mniši ani trénovat vnímavost k těm nejjemnějším věcem. Postačí mít víru a chtít skutečně naslouchat. Jakmile se s andílky spojíme, zjistíme, že všechny naše problémy se dají řešit snadnými způsoby. Přečtěte si andělská poselství, která vám andělé přinášejí.

Přestože andělé se nám snaží být neustále nablízku, existuje mnoho způsobů, jak jim jejich úkol ztížit. Tím nejpoužívanějším jsou formy hrubé mluvy. Nadávky, urážky a pomluvy nám znemožňují se s andílky spojit. Tyto činy děláme, když máme negativní myšlenky. A ty odhánějí vše pozitivní. Chceme-li andělům skutečně naslouchat a slyšet je, musíme na způsobu našeho myšlení zapracovat. Zde jsou léčivé věty, které se vám andělé pokoušejí sdělit.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vnímejte všechny maličkosti, kterými jste obdarováváni každou chvíli, a užívejte si jich. Je to drobné rozptýlení od nás, abyste na chvilku zapomněli na problémy, které již nyní řešíme. Nic pro vás není nemožné, proto se radujte z každé události a odneste si z ní ponaučení.

Andělská rada: Vidíte-li periferně, v koutku oka, siluetu postavy, jsme to my, kteří nad vámi zrovna bdíme.

Býk (20. dubna – 20. května)

To, co obdivujete na ostatních lidech, máte v sobě i vy, stačí to pouze probudit. Nezáviďte ostatním, že vedou spokojený život. I oni mají své problémy, které před vámi zůstávají skryty. Pravé štěstí najdete, když nebudete závidět a místo toho se zaměříte na to, co byste na sobě mohli změnit.

Andělská rada: Můžete se stát pozemským andělem a chránit druhé, nemusíte nás pouze přehnaně obdivovat za to, jací jsme.

Blíženci (21. května – 21. června)

Máte dobré názory, ale nesdělujete je ostatním lidem. Přitom jsou moudré a dokážou pomoci nejednomu člověku, ať už dodáním inspirace či motivace. Více důvěřujte sami sobě, nenechte ostatní po sobě šlapat. Vždy se najde někdo, kdo s vámi bude nesouhlasit, to však není důvod neříkat nic.

Andělská rada: Nebojte se reakce ostatních. Ti správní lidé se domnívají, že každý má svůj názor, a budou ten váš respektovat.

Rak (22. června – 22. července)

Budete-li více důvěřovat v naši moc, bude pro nás mnohem snazší vám pomoci. Poskytneme vám útěchu v horších dnech, ukážeme vám, na čem je nutné zapracovat a ujistíme vás, že již brzy bude lépe. Uvědomte si, že pokud chcete dobrý život, musíte se snažit, nic vám nespadne do klína jen tak.

Andělská rada: Čím tvrději budete pracovat, tím snazší pro vás bude uspět. Jde jen o zvyk, potom již vše půjde samo.

Aby jste byli úspěšní musíte se snažit, nic vám nespadne do klína jen tak
Aby jste byli úspěšní musíte se snažit, nic vám nespadne do klína jen tak | Zdroj: KieferPix / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Než něco uděláte, popřemýšlejte nad svým činem. Přinese radost ostatním? Vznikne z dobrého záměru? Sobeckost blokuje úspěch, ale pokud naopak budete myslet více na ostatní a méně na sebe, poznáte, že cesta k úspěchu je mnohem jednodušší než kdy dřív.

Andělská rada: Udělejte něco pro druhé. Získáte spoustu silných spojenců, kteří vám pomohou, kdykoli budete potřebovat.

Panna (23. srpna – 22. září)

Můžete docílit, čeho chcete. Vždy pomáháte druhým lidem, aby se cítili spokojenější. Máte dar snadno řešit problémy. Naneštěstí se zanedbáváte, nehledíte na sebe a problémy se vám kupí. Dnes se zaměřte na to, co trápí vás, a popřemýšlejte nad možným řešením.

Andělská rada: Najděte odvahu přiznat si, co vás trápí. Tolik se za to stydíte, že to nejste schopni připustit ani sami sobě. Jakmile si uvědomíte, že tyto problémy existují, řešení se objeví samo.

Váhy (23. září – 23. října)

Ve svém nitru jste nezkažená lidská bytost, které bylo mnohokrát ublíženo. Všechno zklamání držíte hluboko uvnitř sebe a snažíte se na něj zapomenout. Jedná se o špatný přístup. Pohřbili jste své emoce, nyní je zkuste vyhrabat a postavit se čelem lidem, kteří vám ublížili.

Andělská rada: Nejlepší cesta, jak se zbavit svého zklamání, je daným lidem říci, že jim odpouštíte, zcela či částečně.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Tolik otázek, kolik vás trápí, a na žádnou ne a ne nalézt odpověď. Přestaňte odpovědi hledat v materiálním světě a začněte používat intuici a svou empatii, abyste vyřešili řadu svých problémů a zbavili se starostí. My vám pomůžeme, pokud budete naše rady potřebovat.

Andělská rada: Odpovědi na své otázky můžete hledat ve svých snech, stačí si své vize vyložit pomocí snáře.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Všechny okolnosti jsou vám nakloněny. Nemáte žádné problémy, ty si pouze vytváříte ve své hlavě pomocí co kdyby metody. Nehleďte na budoucnost. Nežijete v ní, žijete v přítomnosti, a ta je jediný čas, kdy můžete změnit svůj život k lepšímu.

Andělská rada: Vystupte ze tmy, v níž přebýváte, a začněte si naplno užívat života. Stačí se jen rozhodnout, že nechcete být smutní, a cesta štěstí se vám otevře.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Neustále si kladete všelijaké podmínky, kdy budete šťastní. Nepřemýšlejte takto. Místo toho se radujte ze života. Není na škodu si odpočinout od práce a věnovat se svým zájmům. V této podobě žijete pouze jednou, proto svůj život žijte tak, aby na vás ostatní měli dobré vzpomínky.

Andělská rada: Na zábavu moc nemyslíte, dnes to změňte. Sami uvidíte, že lze vést spokojený život plný pozitivních vzpomínek, které vám budou připomínat, že ve vašem okolí je spousta lidí, kteří s vámi mají mnoho společného.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Potřebujete v životě rovnováhu. Tu nastolíte pomocí upřímnosti. Pravda bolí a většina lidí ji nepřijme, ale to není důvod ostatním lhát. Stále ještě existuje mnoho lidí, kteří si přejí, abyste k nim byli upřímní. Poznáte je podle toho, jak upřímní jsou oni k vám i k ostatním lidem.

Andělská rada: Pokud se vám něco nelíbí, ozvěte se. Nemá smysl něco dělat proti své vůli, zejména proto, že vás to nebude bavit a neuděláte to pořádně.

Ryby (19. února – 20. března)

Zaručujeme vám pocit bezpečí a štěstí. Myslíte-li i na druhé, spokojenost s vaší současnou životní situací je zaručeno. Myslete na ostatní a my se vám ukážeme, zastávejte sobecké názory a vytvoříte mezi vámi a námi zeď, kterou nemůžeme překonat. Sami se rozhodněte, co je pro vás lepší.

Andělská rada: S naší pomocí můžete zdolat i ty největší překážky. Naneštěstí pokud jste hodně smutní, upadáte do depresivních stavů a odháníte nás od sebe. Zachovejte chladnou hlavu a udělejte, co je správné – i v těch nejtemnějších časech.

Zdroj článku:
  • Autorský text