Rady pro každé znamení zvěrokruhu! Horoskop vám poradí, jak nejlépe zvládnout druhou polovinu měsíce

Rady pro každé znamení zvěrokruhu! Horoskop vám poradí, jak nejlépe zvládnout druhou polovinu měsíce
Všichni se snažíme dostat blíž ke splnění našich cílů. Občas se ale zasekneme na místě a nevíme, jak dál. Hvězdy vám napoví, jak se pohnout z místa a jak dát věci konečně do pohybu!

Jarní měsíce jsou ideální dobou pro nabrání nové životní síly a elánu. Mnoho z nás se díky nové energii dostane blíž ke svým cílům. Ne všichni se ale mohou těšit přízni osudu. Hvězdy si pro každého připravily důležitá poselství! Zjistěte, na co si dát pozor ještě v tomto měsíci.

Beran 21.3. - 20.4.

Už nějakou dobu se vám nedaří pohnout se z místa. Chcete konečně dát svému životu určitý směr, ale nevíte, jak začít. Přiznejte si, že váš laxní přístup tomu příliš nepomáhá. Vytyčte si jeden hlavní cíl a na něm začněte pracovat. Už na konci měsíce se začne konečně něco rýsovat. 

 Býk 21.4. - 21.5. 

Otevřely se před vámi dvě cesty a vy nevíte, kterou se vydat. Nemusíte se ale rozhodovat hned. Vše vyřeší sám čas a vy budete mít najednou jasno, která cesta je ta správná. Není potřeba se kvůli tomu teď stresovat. Vše bude nakonec mnohem snazší, než se nyní zdá.

 Blíženci 22.5. - 21.6.  

Poslední dobou jste se potýkali hned s několika konflikty. Myslíte to dobře, ale pak máte dojem, že jste za toho špatného vy. Nemusíte se bát, Blíženci, tento měsíc se vše zklidní a urovná. Pokud budete stále činit s nejlepším úmyslem, vše se otočí ve váš prospěch!

 Rak 22.6. - 22.7.

Někdy máte pocit, že je celý svět proti vám a nikdo vám nerozumí. Nedávno se k vám někdo otočil zády a vy cítíte velkou křivdu. Zkuste se zamyslet nad tím, zda neopakujete stále stejnou chybu. Život vám dává jasně najevo, proč se vám děje stále to samé dokola.

Zkuste se zamyslet nad tím, zda neopakujete stále stejnou chybu
Zkuste se zamyslet nad tím, zda neopakujete stále stejnou chybu | Zdroj: AndreyBezuglov / Depositphotos

Lev 23.7. - 22.8. 

Umíte být pořádně zarputilí a poněkud kritičtí vůči ostatním. Vašim blízkým se to ale příliš nelíbí. Zkuste se víc vcítit do ostatních a neshazujte je. Na konci měsíce by se to mohlo ototičt proti vám. Uvažte, že středem pozornosti nemusíte být vždy vy.

 Panna 23.8. - 22.9.

Snažíte se dostat lidi tam, kam byste vy chtěli. V tomto měsíci se vám to ale příliš dařit nebude a můžete šeredně narazit. Pokud chcete sklidit úspěch u druhých, zkuste se více držet při zemi. Svým pedantským přístupem můžete akorát druhé odradit.

 

Váhy 23. 9. - 23.10. 

Stále doufáte, že k vám přijde to, po čem tak ustavičně toužíte. Ale ani tento měsíc se věci nedají do pohybu. Zkuste se zamyslet, jestli pro splnění vašich snů děláte dost. Aby se konečně začalo něco dít, musíte učinit velký krok vpřed. 

 Štír 24.10. - 22.11. 

Do svého života jste přijali velkou změnu a váš život teď nabral úplně jiný směr. Někdy máte pocit, že jste si toho nabrali až příliš. V druhé polovině měsíce už toho na vás bude skutečně moc. Nebojte se na chvíli zpomalit a dopřát si čas jenom pro sebe.

Střelec 23.11. - 21.12.

Učinili jste velké rozhodnutí a do svého života přijímáte mnoho změn. Nevíte, jestli všechny kroky, které jste dosud učinili, byly správné. Věřte, že každé vaše rozhodnutí bylo správné a dovede vás vstříc lepší budoucnosti. Není potřeba se ohlížet zpět za zavřenými dveřmi.

 Kozoroh 22.12. - 20.1.

Prožíváte poměrně klidné a stabilní období. Vaši blízcí navíc s vámi rádi tráví čas, protože jste skvělým společníkem. Užijete si přízeň opačného pohlaví a společně zábavný čas. Pozor, ať nebudíte dojem příliš sebevědomého a egostického jedince. 

 Vodnář 21.1. - 20.2. 

Už nějaký čas jste zaseknutí na jednom místě. Nechce se vám rozjíždět nové projekty a posouvat se vpřed. Moc dobře víte, že bez většího úsilí se nedostanete, kam chcete. Teď je ideální čas, abyste načerpali novou životní sílu znovu se začali naplno věnovat sami sobě.

 

Ryby 21. 2. - 20.3. 

Tento měsíc se vám daří skvěle, Ryby! Jste plní elánu a díky tomu zvládáte spoustu věcí, na které jste dosud neměli energii. Dejte si pozor, ať nepřeceníte své síly a ještě vám zbyde dostatek energie na konec měsíce, kdy budete muset zvládnout nové úkoly.

Zdroj článku:
  • Autorský text