Andělská poselství na sobotu: Štíři, vciťte se do jiných lidí, Býci, zbavte se negativních emocí

Andělská poselství na sobotu: Štíři, vciťte se do jiných lidí, Býci, zbavte se negativních emocí
Správné živobytí je nedílnou součástí spokojeného života. Co to znamená? Podle andělů je to způsob života, kdy využíváme svých schopností ke zlepšení situace co největšího počtu lidí. I my totiž máme stejnou moc jako andělé – pokud chceme, dokážeme pomoci mnoha lidem.

Mnoho z nás si neuvědomuje, že dokážeme pomoci, pokud skutečně chceme. Je tak snadné udat mnoho důvodů, proč něco nemůžeme udělat. Nenastal správný čas, nemáme prostředky, a v tomto seznamu výmluv bychom mohli pokračovat. Andělé nám sdělují, že nikdy není lepší čas než teď a že máme všechny prostředky, které potřebujeme. To jediné, co nám chybí, je dostatečné odhodlání. Přečtěte si, jakou zprávu pro vás mají, abyste dokázali zlepšit svůj život.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nejsme tu od toho, abychom se pletli do vašich záležitostí. Žijete si svůj život a my vás rozhodně neodsuzujeme. Naopak, snažíme se vás podpořit, ne vás změnit k našemu obrazu. Máte svou unikátní osobnost, jíž byste si měli zachovat. Nepředstírejte, že nejste někdo, kým nejste.

Andělská rada: Ti správní lidé si cení ostatních pro to, co jsou. Buďte sami sebou a zjistíte, že se kolem vás zdržují lidé, kteří respektují vaše názory a jsou připraveni stát po vašem boku.

Býk (20. dubna – 20. května)

Neustále nad vámi bdíme a usměrňujeme vaše divoké myšlenky. Přestože jsme jiné bytosti, tolik se od vás nelišíme. Stejně jako pro nás, také pro vás je přirozené pomáhat ostatním a radovat se, pokud se radují i oni. Popřemýšlejte nad tím, co skutečně chcete. Určitě to není nenávist, naopak si přejete mír a lásku.

Andělská rada: Všechny negativní emoce, které pocítíte, vytlačte ze své mysli. Nemají v ní co dělat, zbytečně vás brzdí ve vašich plánech.

Blíženci (21. května – 21. června)

Potřebujete-li více energie, abyste mohli splnit svůj cíl, poproste nás o ni. Vždy si na vás najdeme čas a poskytneme vám všechny prostředky, pokud vám scházejí. Nezapomeňte, že vaše mysl je to jediné, co potřebujete, abyste uspěli. Pochybující mysl znamená blok, který vám brání pokračovat.

Andělská rada: Odstraňte všechny pochybnosti tím, že si uděláte seznam svých úspěchů a budete se k němu vracet, kdykoli zapochybujete o svých schopnostech.

Rak (22. června – 22. července)

Emoční utrpení je jedna z nejhorších bolestí, které můžete zažít. Většinou je to vaše mysl, která vaše problémy vytváří. Můžete být šťastní, pokud si to budete přát a budete mít silnou motivaci zbavit se všech špatných myšlenek, které vás od štěstí odvracejí.

Andělská rada: Dostatečný spánek je důležitý, abychom mohli pracovat. Během spánku je nám vaše duše otevřenější, můžeme vám předávat poselství, která vám zajistí spokojený život.

Většinou je to vaše mysl, která vaše problémy vytváří
Většinou je to vaše mysl, která vaše problémy vytváří | Zdroj: sun ok / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Máte pocit, že všechno zvládnete sami. Tento pocit je pozvánka pro zklamání, jakmile zjistíte, že tomu tak není. Neočekávejte nic a nebudete nikdy zklamáni, naopak budete příjemně překvapeni, když vám osud připraví pozitivní změny.

Andělská rada: Buďte oporou pro vaši rodinu. Někdo z ní totiž naléhavě potřebuje vaši pomoc, ale neví, jak by vám to sdělil. Buďte milí a zajímejte se o to, jak se vašim příbuzným daří.

Panna (23. srpna – 22. září)

Každá vaše volba přinese nějaký výsledek. My vám dodáme odvahu, abyste mohli začít plnit si své sny. Ne všechna vaše rozhodnutí jsou dobrá, ale to neznamená nedělat vůbec nic. Metoda pokus omyl vás naučí správnému rozhodování v budoucnu. Kdybyste nedělali žádné chyby, ničemu byste se nepřiučili.

Andělská rada: Nebojte se chybovat. Chyby vám pomáhají růst v osobní oblasti, stát se mnohem moudřejšími než kdy dříve.

Váhy (23. září – 23. října)

Nemyslete si, že všechno zvládnete sami. Váš odmítavý postoj zamezuje komukoli, aby vyřešil vaše problémy. Ty nejsou nijak malé, pouze vy je ignorujete. Dejte šanci nám, ale také jiným lidem, aby vám pomohli vyřešit něco, co vás trápí již pěknou řádku let.

Andělská rada: Váš hlavní strach pramení z myšlenky, že budete světu něco dlužní, pokud přijmete pomoc. Za celý svůj život jste ale pomohli mnoha lidem i zvířatům, tudíž se této myšlenky obávat nemusíte.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Otevřete své srdce lásce. Použít logický přístup je určitě moudřejší, ale vcítění se do jiných lidských bytostí vám pomůže lépe pochopit své okolí. Lepší sousedské vztahy vám zajistí méně stresu a více klidu, proto se dnes zaměřte právě na sousedy, s nimiž nemáte ideální vztah.

Andělská rada: Omluvu za něco, co jste udělali špatně, je těžké vyslovit. Nakonec ale zjistíte, že vám spadl kámen ze srdce, když vyřešíte něco, co jste soustavně přesouvali do podvědomí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Záleží pouze na vás, jak naložíte se svým životem. Nenechte sebou manipulovat svou vlastní myslí. Názory ostatních lidí jsou pro vás důležité a mnohdy jsou cenné, ale ne vždy se vyplatí klást slovům ostatních velký význam. Jednejte podle zdravého úsudku, nevěřte slepě tomu, že jiná cesta je pro vás lepší.

Andělská rada: Večer se zamyslete nad všemi informacemi, které jste dnes nasbírali. Roztřiďte je a informace, o kterých si nejste jisti, že jsou stoprocentně pravdivé, nešiřte dál.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Nezapomeňte navštívit své přátele, na které jste přes svůj pracovní shon zapomínali. Spoustě z nich chybíte, přemítají, jak se vám asi daří. Dostáváme od nich hodně proseb, abychom vás ochraňovali, a proto se vám nyní daří. Projevte jim vděčnost a zajděte k nim na krátkou návštěvu.

Andělská rada: Možná se vám nebude chtít navštívit ty přátele, s nimiž jste si posledně vjeli do vlasů. Nebojte, jejich vztek již vychladl a nyní se pouze stydí vás kontaktovat.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Dohlížíme na to, abyste měli dobrou budoucnost, proto se s ní netrapte. Nikdy nic nevyřešíte tím, že na to budete neustále myslet. Místo toho konejte to, co si myslíte, že je pro vás nejlepší. Myslíte-li si, že příliš pracujete, ale více volného času vám znemožní dobrý život, dopřejte si jen trochu více volna.

Andělská rada: Dělat kompromisy sami se sebou vám přinese mentální pohodu. Naučíte se tím více si vážit sami sebe.

Ryby (19. února – 20. března)

Naplňte svou mysl harmonií. Máte-li negativní myšlenky, vzpomeňte si na nás a my je vytlačíme z vaší mysli. Zbyde v ní soucit a radost. Tyto pocity jsou zapotřebí k tomu, abyste pomáhali ostatním tím správným způsobem. Nebojte se nás na cokoli zeptat, pokud vám nebude jasné, jak postupovat dál.

Andělská rada: Pravé harmonie ve světě docílíte svou snahou, které nezanecháte ani ve chvílích, kdy se vám osobně nebude dařit.

Zdroj článku:
  • Autorský text