Tajemství zvěrokruhu: Co vás čeká v druhé polovině měsíce?

Tajemství zvěrokruhu: Co vás čeká v druhé polovině měsíce?
Jste zvědaví, co vás v druhé polovině měsíce čeká a nemine? Zvídavost je naprosto lidská vlastnost, která často člověka v mnohých ohledech pohání dopředu. Pojďme se tedy společně podívat, co vás v budoucnosti čeká a nemine.

Rádi byste se dozvěděli, co vám na druhou polovinu připravily hvězdy, a jestli se máte těšit nebo obávat z toho, co přijde? Druhá polovina měsíce přinese mnohým znamením velké změny jak v oblasti rodinných i pracovních vztahů, tak i nečekané zvraty, na které je dobré se dopředu pořádně připravit. Energie se v půlce měsíce z klidné vody mění na pořádný uragán a nejedno znamení zvěrokruhu toto pocítí. Budete to právě vy, komu tento měsíc pořádně zamíchá s kartami života? Nečekejte s rukama v klíně a raději jděte osudu vstříc a zjistěte z našeho horoskopu tajemství, které pro vás má. 

Beran (21. března – 19. dubna)

Jste to právě vy, kdo zažije v druhé polovině měsíce pořádně vzrušení v podobě výzev, které se vám budou plést pod nohy, a to jedna za druhou. Buďte připraveni na nápor, který tento měsíc může přinést a obrňte se raději dopředu, abyste konec měsíce zvládli se zdravým rozumem. 

Býk (20. dubna – 20. května)

Na konci tohoto měsíce získáte skvělou šanci napravit vše, co jste stihli na jeho začátku pokazit. Ať už se jedná o vztahy pracovní, či rodinné, využijte svých komunikačních schopností, které se s koncem měsíce výrazně budou zlepšovat a dejte věci do pořádku.

Blíženci (21. května – 20. června)

Ani Blíženci se nevyhnou komunikaci a své umění ze všeho krásně vybruslit využijí především v práci. Dejte si na konci měsíce pozor na úkoly, které vám vaše vedení bude zadávat, nenechte ze sebe udělat hlupáky a naučte se říkat razantně ne.

Rak (21. června – 22. července)

Raci se mohou na konci měsíce těšit na klidný čas strávený se svou rodinou a blízkými. Dopřejte si bez výčitek chvilku pohody a naplánujte pro svou rodinu výlet či zážitek, na který se dlouho chystáte, ale neměli jste na něj doposud čas a tu správnou motivaci.

Raci, naplánujte pro svou rodinu společný výlet nebo zážitek
Raci, naplánujte pro svou rodinu společný výlet nebo zážitek | Zdroj: Autor / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Duben na vaší duši zanechal nejeden šrám a ani první půlka května nestačila na to, abyste se z tohoto zvládli dostatečně vzpamatovat. Je načase více vnímat své emoce a nebrat svou bolest a trápení na lehkou váhu. Buďte pro jednou svým středobodem vy.

Panna (23. srpna – 22. září)

Panny se velmi rychle pro něco nadchnou a svůj zájem následně otočí ve svou vášeň. Toto období opět přichází. Je ideální čas zkoušet nové věci, začít studovat nebo navštívit nějaký zajímavý kurz, o kterém již dlouho přemýšlíte.

Váhy (23. září – 22. října)

Váhy, zkuste se zamyslet nad tím, kde jste byly na konci minulého roku a kde jste nyní. Konec května pro vás bude především obdobím, kdy budete nalézat samy sebe a uvědomovat si, jaká síla ve vás dříme. Neusínejte na vavřínech a pokračujte v této úspěšné cestě dál.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Zkuste konec měsíce prožít s otevřeným srdcem a prostupností svých emocí. Vaše okolí to určitě ocení a všem se uleví. Uvědomte si, že ne každý má tu schopnost číst mezi řádky a nazývat věci a situace pravými jmény vám může vše velmi ulehčit.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Vytrhnutí z vaší rutiny, tak právě toto může přijít, když se pustíte po hlavě do výzev, které vám konec měsíce připraví. Ať už se jedná o návštěvu nějaké společenské akce, nebo zážitek v podobě netradičního výletu, neváhejte a jděte do toho.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Kozorozi, přehodnoťte se začátkem nové půlky měsíce své priority a zamyslete se nad tím, zdali nezanedbáváte své nejbližší. Udělat si pořádek v tom, co je pro vás důležité a kde se vyplatí plýtvat vaší energií bude pro vás stěžejním rozhodnutím.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Koncert, divadlo, výlet, večeře, jakákoliv aktivita pro vás tento měsíc bude ta pravá. Energie, která na konci měsíce postihne Vodnáře, jim poskytne perfektní komunikační vlastnosti a ozáří je aurou, která z nich udělá ve společnosti nepřehlédnutelné osoby.

Ryby (19. února – 20. března)

Zastavit se a načerpat nové síly, tak právě k tomuto využijte druhou polovinu měsíce. Nejlepší aktivitou, kterou můžete v tomto období zvolit, je procházka v přírodě, bez telefonu a veškeré výpočetní techniky. Buďte jen sami se sebou a svými myšlenkami.

Zdroje článku: