Co vás čeká v lásce podle tarotových karet v březnu: Berani posunou svůj vztah o kousek dál, Panny budou mít náročnější období

Co vás čeká v lásce podle tarotových karet v březnu: Berani posunou svůj vztah o kousek dál, Panny budou mít náročnější období
Předpovědi tarotových karet hlásají, že měsíc březen bude naplněn emocionálními zážitky a vzrušujícím obdobím pro mnohá znamení. Někteří se zamilují a někteří zas odmilují. Která předpověď je pro vás? Jste připraveni na objevení toho, co vás v tomto měsíci čeká a nemine?

Bouřlivý březen je tu a s ním přichází i období emocionálních zvratů a nových milostných začátků. Tarotové karty nám odhalují, co nás tento měsíc čeká v oblasti vztahů a lásky. Ať už se nacházíte v jakékoliv fázi vašeho milostného života, taroty vám mohou poskytnout velmi cenný vhled a pomoci se lépe navigovat skrze vztahové vody. Březen může být také pro mnohé znamení měsícem introspekce, kdy se učíme lépe sami sobě porozumět a také lépe ovládat své emoce. Tak co, jste připraveni dozvědět se více?

Beran (21. března – 19. dubna) Karta: Kolo štěstí

Pro Berany bude tento měsíc plný zvratů a nových možností, které vám pomohou posunout váš vztah zase o kousek dál. Pokud jste single, tato karta je ta nejlepší, která vás mohla přijít do cesty. Velmi blízko vás se nachází někdo nový, kdo se může velmi brzy stát důležitou součástí vašeho života. Mějte oči otevřené a buďte připraveni i riskovat.

Býk (20. dubna – 20. května) Karta: Smrt

 Konec starého a začátek něčeho úplně nového. Tak právě toto Býkům zvěstuje tato karta. Nechte odejít to a ty, kteří vašemu životu už nic nedávají. Vztah má být prospěšný, naplňující a má vás posouvat dál. Pokud tomu tak není, možná je čas jít o dům dál.

Blíženci (21. května – 20. června) Karta: Měsíc

Intuice, nevědomí, to symbolizuje vaše karta pro tento měsíc. Blíženci by si tento měsíc měli dát pozor na tajemství a nedorozumění, které se kolem nich střádají. Využijte svou schopnost komunikace a mluvte co nejvíc otevřeně, aby nedošlo ke zbytečným hádkám s partnerem kvůli špatnému pochopení.

Rak (21. června – 22. července) Karta: Slunce

Raci si mohou oddychnout, březen pro ně, co se vztahů týče, bude zalitý krásným, hřejivým sluníčkem. Těšte se na příjemné chvíle strávené s těmi, které milujete. Pokud jste single, buďte otevření nových setkáním, které mohou přinést i nový objev.

Březen pro raky bude zalitý sluncem. Budete trávit příjemné chvíli s těmi, které milujete
Březen pro raky bude zalitý sluncem. Budete trávit příjemné chvíli s těmi, které milujete | Zdroj: nd3000 / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna) Karta: Síla

Nevzdávejte se! Vaše cesta k cíle je složitá a vám možná už ubývají síly, ale to, oč se snažíte je na dosah ruky. Tento měsíc se zaměřte na prohloubení intimity a důvěry mezi vámi a partnerem. Pokud jste single, buďte sami sebou a na nic si nehrajte, jen tak najdete tu pravou lásku.

Panna (23. srpna – 22. září) Karta: Věž

Panny teď čeká náročnější období. Karta Věž naznačuje, že vás v březnu čekají nečekané konflikty, kterým budete muset ve vašich vztazích čelit. Mějte však na paměti, že po každé bouřce přichází klid a tyto zkoušky mohou naopak váš vztah posílit.

Váhy (23. září – 22. října) Karta: Mír

Váhy se mohou těšit na klidné a pohodové období ve vztahu, které si teď rozhodně zaslouží. Karta Mír vám slibuje milující období, plné porozumění mezi vámi a vašim partnerem. Využijte tento čas k prohloubení vašeho spojení.

Štír (23. října – 21. listopadu) Karta: Eremita

Štíři, je čas zamyslet se sami nad sebou a udělat si pořádek ve svých pocitech a potřebách. Pokud nezačnete sami u sebe, nikdy nemůžete formovat váš vztah tak, jak potřebujete. Karta Eremita vás vyzývá, abyste nějaký čas strávili jen sami se sebou. Toto období samoty vám pomůže lépe zjistit, co od vztahu opravdu očekáváte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince) Karta: Svět

Pokud jste single, tato karta je pro vás rozhodující. Její význam dokončení pro vás znamená spojení dvou konců kruhu a dokončení vaší cesty v hledání toho pravého partnera. Mějte oči na stopkách, může být hned vedle vás. Pokud jste ve vztahu užívejte si pocitu plnosti a spokojenosti, kterou tato karta přináší.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna) Karta: Spravedlnost

Kozorozi v březnu budou usilovat o rovnováhu ve vztahu a taky ji naleznou! Vaše úsilí o férové jednání mezi vámi a vašim partnerem konečně přinese ovoce. Nezapomeňte také na rovnováhu dávání a braní.

Vodnář (20. ledna – 18. února) Karta: Hvězda

Toto období je pro vás plné naděje a inspirace. Karta Hvězda slibuje nové začátky a lepší zítřky. Buďte otevření novým možnostem a nechte se vést k nalezení nové lásky nebo obnovení té staré.

Ryby (19. února – 20. března) Karta: Láska

Ryby, tento měsíc je pro vás měsícem lásky, romantiky a hlubokých emocí. Vaše srdce je otevřené a připravené na pravou lásku. Nebojte se vyjádřit, co cítíte a mluvit o tom, jen tak se můžete ponořit do hlubokých emocionálních zážitků.

Zdroje článku: