Andělská poselství na úterý: Berani, v pokroku vám brání vlastní mysl, Býci, odpočívejte, když potřebujete

Andělská poselství na úterý: Berani, v pokroku vám brání vlastní mysl, Býci, odpočívejte, když potřebujete
Vděčnost bychom neměli vyjadřovat napůl duchem nepřítomní. Chceme-li někomu poděkovat, podle andělů je dobré připravit si řeč, která bude obsahovat přesný důvod naší vděčnosti. Zároveň je dobré využít kreativitu, tím dotyčný pozná, že nám na něm opravdu záleží.

Sdílet myšlenky s lidmi, že nám na nich záleží, je jeden z nejkrásnějších pocitů. Jsme-li veselí, šíříme svou radost. Jsme-li smutní, šířením sladkých slov se naučíme mít rádi i sebe. Andělé plně podporují upřímnou vděčnost. Mají toho však na srdci mnohem více. Přečtěte si jejich poselství na dnešní den.

Beran (21. března – 19. dubna)

Překážky v plánech, se kterými jste se střetávali v poslední době, zmizejí, představíte-li si svou cestu bez nich. Je to hlavně vaše obava z nezdaru, která vám je staví do cesty. Představte si sami sebe, jak se vám zdaří vše, na co sáhnete, a dařit se vám opravdu začne.

Andělská rada: Hýčkejte se, kdykoli se naskytne volná chvíle. Projekty, které vás již nenaplňují, odstraňte ze svého života a zaměřte se na ty, v nichž vidíte svůj úspěch.

Býk (20. dubna – 20. května)

Přijde-li čas na odpočinek, neoddalujte ho. Vaše tělo ví nejlépe, kdy přestat pracovat a užívat si života nenáročnou aktivitou. Potřebujete si pročistit hlavu, ať už soukromým čajovým dýchánkem s přáteli či četbou vaší oblíbené knihy o samotě.

Andělská rada: Potřebujete-li si odpočinout od lidí, udělejte to. Věnujte zvláštní pozornost všem svým momentálním touhám, prozradí vám, co vám dlouhodoběji chybí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Přestaňte myslet pouze na sebe, když pracujete v týmu. Každý zde má své místo, a když se něco pokazí, svým způsobem za to můžete všichni. Místo argumentů, proč za to mohou všichni kromě vás, začněte zjišťovat, kde se stala chyba a jak se jí příště vyhnout.

Andělská rada: Lidé, kteří s vámi spolupracují, by vám měli naslouchat stejně jako všem ostatním. Zkuste se podělit o své názory související s projektem, který máte společně rozpracovaný.

Rak (22. června – 22. července)

Úspěch není tak daleko, podíváte-li se do dálky dalekohledem. Onen dalekohled je zvýšená snaha dosáhnout svého a nulová manipulace ze strany ostatních lidí. Jděte si pevně za svým nehledě na to, co si o vašem plánu myslejí ostatní. Koneckonců, jste to vy, koho čeká úspěch či zklamání.

Andělská rada: Neexistuje opravdové zklamání, pouze příznak toho, že jste někde udělali chybu. Hledejte poučení a rozhodněte se jinak. Vzdát se svých snů kvůli dočasnému neúspěchu je špatné rozhodnutí.

Hledejte poučení ze svých neúspěchů
Hledejte poučení ze svých neúspěchů | Zdroj: mike_kiev / Depositphotos

Lev (23. července – 22. srpna)

Své touhy nemůžete ignorovat donekonečna. Chcete opustit své bydliště, pouze na pár hodin, a podívat se jinam. Přestože se jedná o snadnou a časově nenáročnou činnost, vy se stále zdržujete tam, kde to znáte. Přejete-li si poznávat svět, není nic jednoduššího než se zvednout a splnit si svůj sen.

Andělská rada: Nemůžete-li si dovolit cestovat kvůli nedostatku financí, možná utrácíte za to, co nepotřebujete. Zkuste dnešní útratu omezit na nezbytné výdaje a peníze navíc si odložte stranou.

Panna (23. srpna – 22. září)

Přitahujete k sobě lidi, kteří jsou oslněni vaším sebevědomím, a to nejen v oblasti práce. Dnes, máte-li zájem o romantiku, je váš šťastný den. Vybírejte pečlivě, ne všichni sdílejí stejné životní hodnoty jako vy. Máte-li partnera, využijte svou přitažlivost ke zlepšení vztahu.

Andělská rada: Není nic špatného chtít kvalitu, v tomto případě jemné, ale ne přeslazené zacházení. Když se vám něco nelíbí, nemlčte, naopak si o tom otevřeně promluvte.

Váhy (23. září – 23. října)

Nedávno jste na své práci něco změnili. Tato změna je velmi přínosná, a přestože to tak nyní nemusí vypadat, již vám zpříjemnila čas strávený prací. Nebojte se proto experimentovat, abyste se ještě více zdokonalili. Komunikujte o svých plánech s lidmi, jejich názor bude cenný.

Andělská rada: Sejděte se i se spolupracovníky, s nimiž si dlouhodobě nemáte co říci. Budou potěšeni, když jim navrhnete, abyste začali znovu a nyní lépe. Přece jen již víte, jaké reakce očekávat.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Je zapotřebí zpomalit, abyste si všimli chyb, kterých jste se mohli dopustit. Máte velké plány, nyní se však můžete zastavit u zdánlivě neřešitelného problému. Abyste mohli postoupit, je potřeba vrátit se zpátky na začátek a zjistit, co jste mohli udělat lépe. Nikdy není pozdě napravit svou chybu.

Andělská rada: Dělá-li vám problém odhalit, co se dá zlepšit, na chvilku si od svého úsilí odpočiňte, třeba si přečtěte článek v novinách či vyluštěte křížovku.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Rádi předstíráte nezájem, přestože se vám určitá činnost líbí. Není nic špatného na tom, projevit radost. Lidé si myslejí, že vás tato aktivita nebaví, a tak vás příště nepozvou. Proto upřímně sdělte každý pocit, který máte, když trávíte čas s ostatními lidmi.

Andělská rada: Změňte svůj přístup ohledně vyjadřování vašich vlastních myšlenek. Lidé se zachovají podle toho, co jim říkáte, nikoli podle toho, co si v duchu myslíte.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Potřebujete-li si na lidi opět zvyknout, protože vás velmi zklamali, pozvěte k sobě domů jednoho člověka a postupně počet návštěv zvyšujte. Je v pořádku, že je požádáte, aby dnes už odešli. Váš domov by měl být vaším útočištěm, nikoli místem, kde nemáte pohodlí.

Andělská rada: Chcete-li změnit svůj život k lepšímu, je nutné vystoupit z komfortní zóny. Neměli byste se od ní příliš vzdalovat, abyste se v případě nutnosti do ní mohli kdykoli vrátit.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Máte velké plány, ale dokážete jich dosáhnout? Je-li dosažení cíle v nedohlednu, pravděpodobně ještě nemáte potřebné zkušenosti. Zaměřte se na něco jiného, jednoduššího, a původní plán si nechte na později, až budete plně připraveni. Dovolte fantazii, aby vás vedla novou cestou.

Andělská rada: Cítíte-li se příliš unavení, vyrazte do společnosti a vyzkoušejte novou restauraci, či zůstaňte doma a uspořádejte přátelské setkání, během něhož si povyprávíte vtipné historky.

Ryby (19. února – 20. března)

Máte-li nenadálou chuť do práce, přestože minulé dny se vám nechtělo nic dělat, využijte této příležitosti, abyste se více finančně zabezpečili či vymysleli skvělý plán, k němuž se do budoucna vrátíte. Fantazie vám je velkým pomocníkem, stačí své sny proměnit v realitu.

Andělská rada: Víte, kdy se vyplatí být flexibilní, nyní vám chybí plán založený na faktech. Počítáte-li, kolik peněz budete potřebovat, zapište si raději větší cifru než menší.

Zdroj článku:
  • Autorský text