Andělská poselství na neděli: Panny, nepochybujte o sobě, Raci, vylaďte svou karmu

Andělská poselství na neděli: Panny, nepochybujte o sobě, Raci, vylaďte svou karmu
Naše pochyby o sobě samých mají stejný dopad jako vztek – oddalují náš úspěch, někdy ho přímo zazdí. Andělé jsou smutní, když toho musejí být svědky, a proto se nám snaží pomoci za všech okolností – i tehdy, když na ně nemyslíme. Jaká slova se nám snaží sdělit?

Jedním ze způsobů, jak vést spokojený život, je nebýt marnotratní ani sobečtí. Co se týče našich peněz, neměli bychom příliš utrácet, ale ani sedět na penězích. Vždy si proto uchovávejme jen takové množství peněz, které potřebujeme k životu. Andělé nás učí, že až jednou nebudeme, naše bohatství nám bude k ničemu. Co ještě sdělují přímo vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Svůj život ubíráte správným směrem, jen ta žárlivost vás drží v místě, kde nejste šťastní. Dnes zkuste zapracovat i na ní. Netýká se to pouze partnerského vztahu, celkově žárlíte na přátelé lidí, které máte hodně rádi. Stejně jako vy máte svůj život, oni mají také jiné zájmy než pouze vás.

Andělská rada: Najděte způsob, jak zaměstnat svou mysl, pokud se vaši přátelé s vámi z nějakého důvodu nemohou setkat.

Býk (20. dubna – 20. května)

Hledáte dokonalost, ale vy ji již máte ve svém nitru. Stačí se pouze zaměřit na to, jakým způsobem jednáte, a tento způsob trochu přizpůsobit tomu, co je správné. Než budete kritizovat ostatní za jejich jednání, usměrněte své vlastní chování.

Andělská rada: Nikdy není příliš pozdě přehodnotit své názory. Zaměřte se na to, zda nějaký z těch vašich nebyl příliš zaujatý. Myslete jen na to, co je skutečně správné.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ukazujeme vám skutečný účel vašeho života. Každý člověk má nějaký, proto si nemyslete, že jste zbyteční, když se vám momentálně nedaří. Požádejte nás, abychom vás vedli životem a abychom vám pomohli vyřešit všechny vaše problémy. Jsme tu od toho, abychom pomáhali.

Andělská rada: Jsme schopni řešit vaše problémy, ale ne bez vaší pomoci. Toužíte-li po změně ve vašem životě, musíte pro to také něco udělat.

Rak (22. června – 22. července)

Nestarejte se o to, zda existujeme nebo ne. Ve správný čas se vám odhalíme. Prozatím se ujistěte, že vaše dobré skutky značně převyšují ty špatné. Je to právě karma, která vás činí citlivějšími vůči naší přítomnosti. Nehledejte důkazy, myslete srdcem a pomáhejte lidem, kteří vaši pomoc potřebují.

Andělská rada: Přijměte nás a jednejte podle nejlepšího uvážení. Předtím se ujistěte, zda jsou vaše záměry průzračně čisté.

Myslete srdcem
Myslete srdcem | Zdroj: Krakenimages.com / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Na cestě za úspěchem je nejradostnější právě cesta samotná, pokud si ji dokážete užívat. Ego vám brání být spokojení již při sebemenším zlepšení, kterého docílíte. Pokud nedovolíte egu, aby ovládalo vaše emoce, každý nový den bude stále jasnější, až vám nakonec nezbyde nic, co by vás mohlo trápit.

Andělská rada: Nenuťte se do cíle, pokud ještě nejste připraveni. Je v pořádku si na chvilku odpočinout od svého úsilí a vrátit se k němu později.

Panna (23. srpna – 22. září)

Příčinou vašeho neúspěchu je vnucování si názor, že nejste dostatečně dobří. Nepochybujte o sobě a všechno vám půjde lépe. Pouštíte se do velkého a důležitého projektu, na který spotřebujete velké množství energie. Dostatečně odpočívejte, nepracujte, pokud vám bude scházet energie.

Andělská rada: Nejlepší způsob, jak si dodat sebevědomí, je dodávat sebevědomí jiným lidem. Pokud vidíte, že se někdo trápí, neváhejte ho přesvědčit o jeho síle vůle.

Váhy (23. září – 23. října)

Někdy máte svou hlavu a nelze vám pomoci. Děláte si, co se vám zlíbí, a zapomínáte, že máte určitou roli a zodpovědnost. Toto je zcela sobecké chování, které nemůžete ovládnout. Měli byste se ale snažit. Svým chováním totiž vytváříte neslyšitelný ruch, který my nemůžeme překřičet, abychom vám pomohli.

Andělská rada: Než cokoli uděláte, zastavte se, několikrát se nadechněte a vydechněte a přemýšlejte, zda váš počin poslouží nejen vašemu egu, ale také bude přínosem pro ostatní.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Nikdo jiný nepovede váš život než vy sami. Pokud by váš život byl film, bylo by jen na vás, abyste napsali scénář. Ačkoli několik událostí, kterých se dožijete, nepůjde ovlivnit, většinu jich můžete změnit k obrazu svému, budete-li chtít. Žijte, nepřežívejte.

Andělská rada: Darujte část svých peněz či majetku charitě. Doma máte spoustu věcí, na které se práší a o kterých se chudým lidem může pouze zdát.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Dejte si pozor na lidi, kteří nesdílejí vaši radost ze života. Závistivci jsou všude kolem vás a někteří z nich se tvářejí jako vaši dobří přátelé. Jejich pravá povaha se odkryje, až budete zranitelní. Odhalte tyto lidi, dokud je ještě čas, jinak vás stáhnou na úplné dno.

Andělská rada: Všímejte si detailů, jakmile budete se svými přáteli. Budete-li pozorní, zjistíte, kteří přátelé jsou opravdoví.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Bůh vás rozhodně nezkouší. Chce pro vás jen to nejlepší, stejně jako my. Přeje si, abyste byli šťastní a každý den měli radost z něčeho nového. Proto budujte sami v sobě mír, abyste tohoto stavu dosáhli. My nad vámi držíme ochrannou ruku a pomáháme vám s tímto cílem.

Andělská rada: Bažení po něčem lepším je to, co vám způsobuje psychickou bolest. Naučte se být šťastní s tím, co máte již nyní.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Chcete šířit lásku a mír. Nemáte rádi, když se nezadaří. I to se ale občas stává bez ohledu na to, jak hodně proti tomu bojujete. Požádejte nás o pomoc, ať už je problém, který řešíte, jakkoli velký nebo malý. Nic pro nás není zanedbatelné ani příliš složité, rádi vám pomůžeme.

Andělská rada: Podpořte své sebevzdělání. Budete-li moudřejší a budete-li problému rozumět více, snáze přijdete na řešení.

Ryby (19. února – 20. března)

Chcete se naučit něco nového, ale dostatečně nenasloucháte. Více mluvíte. Během toho ale pouze opakujete to, co již dávno víte. Naslouchání vám umožňuje zjišťovat nové informace. Proto méně mluvte a více naslouchejte ostatním lidem. Jejich slova jsou poučného charakteru.

Andělská rada: Některé informace jsou mají mnohem větší váhu než si vy myslíte. Proto nevypouštějte ani jedno slovo, zaměřte se na obsah celého sdělení.

Zdroje článku:
  • Autorský text,
  • Autorský text