Andělská poselství na pondělí: Lvi, udělejte z překážek svou motivaci, Váhy, požádejte o pomoc

Andělská poselství na pondělí: Lvi, udělejte z překážek svou motivaci, Váhy, požádejte o pomoc
Vždy existuje spousta cest, jimiž se můžeme vydat, abychom dosáhli svých cílů bez větších komplikací. Andělé nás stráží a pečlivě nám vybírají tu nejvhodnější. Buď je poslechneme nebo nám oni musejí hledat cestu náhradní. Přečtěte si jejich doporučení na první pracovní den.

Hlavním klíčem vedoucím k úspěchu je koncentrovat naši mysl. Netíží-li nás zbytečné myšlenky, které nás za úspěchem nedovedou, jsme schopni vidět jasná řešení, která by nás předtím nenapadla. Andělé se pokoušejí naši mysl pročišťovat co nejčastěji. Mohou to dělat nejlépe v noci, když spíme. Výsledkem je úsměv na tváři již od samotného rána. Co konkrétně se vám pokoušejí sdělit?

Beran (21. března – 19. dubna)

Vše, co vás trápí, je výplodem vaší fantazie. Je to jen vaše mysl, kdo vám bere svobodu a štěstí. Naštěstí svou mysl můžete převychovat, aby myslela trochu pozitivněji. Každá kapka nenávisti může být přeměněna v lásku a radost, budete-li si to přát.

Andělská rada: Ve své fantazii si namalujte obrázek vašeho života bez problémů a hádek s ostatními. Otevřete oči a začněte tento obrázek malovat i ve skutečném světě.

Býk (20. dubna – 20. května)

Dnes můžete mít velké problémy se svým egem, který vás bude vyzdvihovat nad všechny ostatní. Nedovolte mu, aby pohltilo vaši mysl a změnilo vaše plány. Pokud budete mít pocit, že někdo si zaslouží vaši pozornost více než vy, neváhejte mu pomoci.

Andělská rada: Hledejte radost přímo v nitru vašich starostí. Nakonec zjistíte, že váš pohled na svět byl příčinou vašeho velkého neštěstí.

Blíženci (21. května – 21. června)

Svůj osud máte pevně v rukou. Dnes dejte na svou intuici více než obvykle, ukáže vám tu správnou cestu. Nic, co nyní uděláte, se nesetká s neúspěchem, budete-li myslet srdcem a budete-li šířit svou lásku do celého světa. Chcete-li si adoptovat zvířátko, není lepší čas než teď.

Andělská rada: Pokud máte problém s pochopením myšlenkových pochodů některého člověka, zeptejte se ho, co ho trápí, a představte si, že se nacházíte v jeho kůži.

Nevzdávejte se a překonávejte překážky.
Nevzdávejte se a překonávejte překážky. | Zdroj: Golden Dayz / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Poskytneme vám cennou radu do života. Stačí zavřít oči a bedlivě sledovat obraz, který uvidíte. Chcete-li vědět, jak něco dopadne, jednoduše myslete na tu onu věc a my vám ukážeme výsledek. Pokud dosud nevíte, pro co jste se vlastně narodili, poskytneme vám odpověď i na toto.

Andělská rada: Vždy, když vás zničehonic něco napadne, je to důkaz naší přítomnosti. Vaše mysl je s námi spojena, proto se obraťte do svého nitra vždy, když potřebujete naši pomoc.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše cesta za úspěchem je klikatá a promáčená, ale právě překážky jsou to, co se může stát vaší motivací. Nevzdávejte se a hledejte způsoby, jak překážky překonat, nesnažte se je obcházet. Jste kreativní bytost, která vždy přijde na něco nového. Nakonec zanecháte na tvářích ostatních pouze údiv a uznání.

Andělská rada: Nezapomínejte na to, proč to děláte, ať už děláte cokoli. Udržovat si stálý záměr bez sebemenších změn je recept úspěšných lidí.

Panna (23. srpna – 22. září)

Myslíte-li více na ostatní než na sebe, začínáte více vnímat příležitosti k osobnímu růstu. Každý okamžik vám jich nabízí hned několik, ale pokud myslíte pouze na sebe, nevšímáte si okolí a tyto příležitosti vám soustavně unikají.

Andělská rada: Největší prospěch máte právě z pomoci ostatním, a to těm, kteří si vaši pozornost zaslouží. Dejte si ale pozor na lidi, kteří vás využívají, aby získali, a nic vám nevrátí.

Váhy (23. září – 23. října)

Myslet si, že všechno zvládnete sami, je dnes špatný nápad. Poohlédněte se po okolí a uznejte, kolik lidí vám pomohlo, když jste si dříve mysleli, že jste na všechno zůstali sami. Potěšte je milým dárkem a poděkováním, že tu jsou pro vás. Stejně tak byste tu měli být vy pro ně.

Andělská rada: Pokud máte velké plány do budoucna, není nic lepšího než podělit se o ně s lidmi, kterým důvěřujete. Poskytnou vám upřímný názor na to, zda byste se do nich měli vrhnout.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Vše, co v životě uděláte, je pouze a jen na vás. My vám můžeme ukázat vhodnou cestu, ale musíte také sami chtít něco ve svém životě změnit. Změna nepřijde sama od sebe, vyžaduje tvrdou disciplínu a spoustu času i energie, které byste do ní měli investovat.

Andělská rada: Váš život se změní pouze v případě, že jste ochotni se mu plně věnovat. Stěžovat si a nedělat nic je volba, která vám vezme všechno štěstí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Zpomalte a porozhlédněte se kolem sebe. Toužíme vám předat tolik poselství, ovšem vy nás neslyšíte, protože neustále něco děláte. Vedete aktivní život, abyste zahnali nudu. Neříkáme, že je to špatně, ale jednou za čas je vhodné nabrat ztracenou energii.

Andělská rada: Komunikace s přáteli vás naplní pozitivními zprávami z vašeho okolí a umožní vám více odpočívat. Zbaví vás totiž zbytečného stresu.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Máte-li sen o našem poselství, které se vám zdá až příliš jednoduché, aby to byla pravda, vězte, že naše poselství nejsou složitá. Důležité jsou totiž malé krůčky, které postupně vedou k vašemu úspěchu. Zaměřte se proto na všechny vaše sny a žádný z nich nepodceňujte.

Andělská rada: Každý den udělejte něco malého pro sebe a něco malého pro ostatní. Budeme vám více nakloněni, pokud uvidíme vaši snahu pomoci ostatním.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Jste to právě vy, kdo může změnit vaši budoucnost. Nejsme to my a ani lidé kolem vás. Pohlédněte do své duše a upřímně si řekněte, zda existuje něco, co byste rádi změnili. Může se to zdát nesplnitelné. Budete-li svému přání věnovat dostatek času, jednoho dne se splní, a to s vaším přičiněním.

Andělská rada: Soustavně hledáte někoho, kdo by vám pomohl s vašimi problémy. Je vám blíž než si myslíte. Proto dejte šanci všem lidem, kteří se vám snaží pomoci.

Ryby (19. února – 20. března)

Vaše sobecké myšlenky vás nutí sobecky jednat, aniž byste si to uvědomovali. Jediný lék je těšit se ze všech lidí ve vašem okolí, z jejich samotné přítomnosti i z jejich úspěchů. Myslete více na ostatní a brzy si všimnete, že se vám začíná dařit mnohem více.

Andělská rada: Soustředíte-li se na blaho ostatních, bude vám dělat mnohem menší problémy si uvědomit, co v životě skutečně potřebujete vy.

Zdroj článku:
  • Autorský text