Andělský horoskop na říjen: Raci, do ničeho se nenuťte, Kozorozi, obdržíte cennou radu

Andělský horoskop na říjen: Raci, do ničeho se nenuťte, Kozorozi, obdržíte cennou radu
Každý měsíc nám přináší mnoho radosti, ale také mnoho starostí. Nelze se jim vyhnout, přijdou v tu nejméně vhodnou chvíli. Andělé se nám ale snaží co nejvíce pomoci zmírnit dopady těchto starostí. Co je v říjnu nevyhnutelné a jak se zachovat, abychom prožívali více radosti?

Většinou jsme to právě my, kdo nám přidělává hodně problémů. Vždy si to uvědomíme až tehdy, když není cesty zpět. Udělali bychom tu samou chybu, kdybychom věděli, co uděláme špatně? To je jen na nás, někdy ano, někdy ne. Andělé nám přinášejí horoskop na měsíc říjen. Podívejte se na možné chyby, kterých se můžete dopustit, a na andělské rady, díky kterým je dokážete minimalizovat.

Beran (21. března – 19. dubna)

Vaším hlavním nepřítelem bude vaše tvrdohlavost a touha vzepřít se autoritám, a to především v první polovině měsíce. Budete se domnívat, že si zasloužíte víc než dostáváte. Ve třetím týdnu budete mít pocit, že nikoho nepotřebujete, ale to je omyl. Koncem měsíce budete řešit finanční situaci. Na druhou stranu můžete vyhrát, ale zbytečně neriskujte.

Andělská rada: Popřemýšlejte nad tím, co vám říkají ostatní lidé. Vezměte jejich slova v potaz, nepodceňujte je na základě toho, že jsou vám proti srsti a protiví se vašim názorům. Buďte více vděční ke všemu, co dostáváte, a nechtějte zbytečně moc.

Býk (20. dubna – 20. května)

Zejména ve druhém týdnu budete mít potíže zjistit, co vám přinese opravdové štěstí, a vydáte se nesprávným směrem. Od 20. do 22. října budete chtít něco si ulehčit, ale nakonec vám toto rozhodnutí přinese velké komplikace. Dobří přátelé vám mohou pomoci odbourat stres, a to předposlední týden v měsíci. Na konci měsíce změníte svůj názor kvůli někomu jinému.

Andělská rada: Než něco uděláte, všechno si řádně promyslete. Ne všechno bude tak jasné, jak se na první pohled může zdát. Požádejte o pomoc s rozhodnutím lidi, kterým nejvíce důvěřujete, zeptejte se na jejich názor. Také je lepší pracovat důsledně než později všechno předělávat.

Blíženci (21. května – 21. června)

Ačkoli budete mít hodně práce, jako lepší nápad vám přijde se bavit a vyrážet za dobrodružstvím. V polovině měsíce budete hledat něco, co vás potěší, ale nakonec zjistíte, že vám to přidělalo pouze problémy. Kolem 24. října budete myslet převážně na práci, která vás naplňuje. Koncem měsíce budete mít více energie, proto se zaměřte na to, co opravdu chcete dělat.

Andělská rada: Není moudré se neustále bavit, ale také přesčasy vaší psychice spíše uškodí. Pokuste se najít rovnováhu mezi těmito dvěma životními oblastmi. Zjistěte, kdy se cítíte opravdu šťastní. Koncem měsíce příliš nehleďte na požadavky druhých, mohou vás využívat. Také si dejte pozor, abyste se nepředřeli, co se týče fyzické námahy.

Užijte si letošní podzim po svém.
Užijte si letošní podzim po svém. | Zdroj: Dirima / Shutterstock

Rak (22. června – 22. července)

Do cestování se vám příliš chtít nebude a to je dobře. První tři říjnové týdny totiž uděláte nejlépe, pokud se zaměříte na svůj domov. Je v něm toho spoustu, co potřebuje opravit. Čím dříve to uděláte, tím méně toho budete mít na pozdější měsíce. Poslední říjnový týden pocítíte vliv své vnitřní síly. Ta vám umožní zdolat zdánlivě nepřekonatelné překážky. 28. října ale můžete zpochybňovat své dlouhodobé cíle.

Andělská rada: Nenuťte se do ničeho, co sami nechcete. Zároveň popřemýšlejte, co je pro vás nejlepší, a podle toho jednejte. Naučte se dělat své povinnosti dříve než na poslední chvíli a více si věřte, abyste skutečně něco dokázali.

Lev (23. července – 22. srpna)

V prvním týdnu vymyslíte nešťastnou kombinaci slov, která ublíží ostatním, a to zejména autoritě. Později můžete zalitovat, co jste řekli. To samé platí o emailech, SMS zprávách či dopisech, které pošlete. Na konci první poloviny měsíce se setkáte s velkým množstvím stresu, nenechte se vyprovokovat. Pozor zejména na smlouvy. Ke konci měsíce se budete honit za penězi.

Andělská rada: Lomcuje-li s vámi vztek, nic neříkejte. Máte právo na všechno odpovědět až po důkladném uvážení, tak toho využijte. Sociální sítě jsou skvělou volbou, jak někomu sdělit něco, co byste mu nikdy do očí neřekli, ale tento měsíc této možnosti nevyužívejte. Co se týče financí, promyslete si, zda zbytečný přepych opravdu potřebujete.

Panna (23. srpna – 22. září)

Můžete pocítit, že jste nedostali spravedlivý podíl něčeho, co si zasloužíte. Není nutné mít všechno, co si přejete. Také vaše rozhodnutí vás mohou přivést do trapných situací, a to zejména v první polovině měsíce. Ke konci měsíce můžete pochybovat o svých vlastních rozhodnutích. V posledních dnech je dobré se rozhodnout, které nabyté zkušenosti ve svém životě využijete.

Andělská rada: Kroťte své touhy a svá nejtajnější přání. Čím méně toho budete chtít, tím budete spokojenější. V posledních dnech října je dobré vyhledat rady někoho staršího. Člověk, který toho více zažil, vám dokáže ochotně poradit, jak postupovat. Nebojte se mu sdělit podrobnosti. Následujte jeho moudra a budete mnohem spokojenější.

Váhy (23. září – 23. října)

Budete inspirováni zkoušet nové věci či začít svůj život úplně jinak. Ne vždy je to skvělý nápad. Začátkem měsíce budete mít hodně plánů, ale setkají se s neúspěchem. V polovině měsíce budete mít pocit, že znáte všechny podrobnosti, ale něco vám bude unikat. Koncem měsíce zjistíte, že nejlepší způsob, jak něčeho dosáhnout, je stát si pevně za svým.

Andělská rada: Stůjte si pevně za svým, nenechte ostatní, aby řídili váš život. Vždy si nejdříve promyslete všechny možné následky svých přání, než si za svými sny půjdete. Také se ujistěte, že je vám vše jasné, že vše vidíte z různých úhlů pohledu.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Lidé budou po většinu měsíce zvědaví, co děláte u sebe doma, budete tam totiž trávit většinu času. Není nic špatného na tom je odbýt. Chraňte si své soukromí, pokud potřebujete. 23. října přijde zlom, kdy na sebe budete hrdí. Zároveň se ale příliš nechvalte a nemyslete si, že víte všechno, jinak přestanete rozvíjet svůj největší talent. Poslední tři říjnové dny pozor na vztek, budete přecitlivělí.

Andělská rada: Chraňte si své soukromí, tento měsíc byste narazili, kdybyste svůj program sdělili té nesprávné osobě. Zvědavost bude vaší silnou stránkou, přiučíte se mnohému novému. Koncem měsíce se udržujte v klidu, snažte se více pochopit ostatní lidi.

Střelci by se neměli předřít, ale spíše odpočívat.
Střelci by se neměli přetěžovat. | Zdroj: PeopleImages.com - Yuri A / Shutterstock

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Možná pocítíte potřebu vyhýbat se všem lidem. Pokud vás někdo naštve, netřeba trestat všechny lidi, které potkáte. Ba naopak, pokud s nimi budete spolupracovat, práce vám půjde od ruky a nebudete mít tolik problémů. Kolem poloviny měsíce ale přílišné spoléhání na ostatní může způsobit zklamání. Ve druhé polovině října se nepřetěžujte, hrozí vám velká únava.

Andělská rada: Šetřete své síly. Ostatní lidi nechte vám poradit, ale samotné rozhodnutí bude pouze a jen na vás. Koncem měsíce hodně odpočívejte a dejte si pozor na své emoce. Projevíte-li svou výbušnost v rodinném kruhu, můžete se s některými členy své rodiny rozhádat. Co se týče samotného konce měsíce, v práci pomozte slabšímu jedinci a také vám se dostane pomoci.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Váš pracovní život nepoleví ani tento měsíc. Zejména v prvních třech týdnech se budete přetahovat, abyste splnili své finanční očekávání. Váš partner a nejbližší přátelé se mohou cítit zhrzeni vaším nezájmem o jejich potřeby, a to hlavně v prvním týdnu. Na konci druhého týdne o sobě budete silně pochybovat, přijdete si jako zbytečný člověk. Poslední týden vymyslíte nový plán, který vám ušetří čas i energii.

Andělská rada: Nechte si poradit od někoho, kdo je starší než vy. Tento člověk vám šikovně poradí, kdykoli přestanete mít víru. Myslete hlavně na odpočinek. Vaše zdraví je mnohem důležitější než majetek, o čemž se tento měsíc můžete přesvědčit. Vyslechněte své nejbližší, kdykoli za vámi přijdou, neodhánějte je od sebe.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

V první polovině měsíce vám vše může připadat jako již jednou prožité. Nebudete mít na nic energii a také vaše zvědavost bude tatam. V polovině druhé se více zaměříte na práci. Od 23. října získáte mnoho příležitostí změnit svůj život k lepšímu. Nepokoušejte se o úspěch v noci, v této fázi dne byste se dostatečně nesoustředili.

Andělská rada: Všímání si maličkostí a schopnost si je užít vám pomůže získat ztracenou náladu na objevování nového. Koncem měsíce se zaměřte na domov a rodinu, upevnění vztahů vám pomůže získat koncentraci na zlepšení života. Cokoli tento měsíc uděláte, bude mít vliv na kvalitu vašeho života po zbytek roku, rozhodujte se proto opatrně.

Ryby (19. února – 20. března)

Všimnete si, že jste poněkud přecitlivělí, a to více než obvykle. Toto poznání byste měli využít k velkým změnám ve své osobnosti, stát se někým lepším a mnohem váženějším. Kolem poloviny měsíce se setkáte s člověkem, který vám hodně ublíží. Poslední týden vás čeká mnoho rozhodování, ale ne všechna rozhodnutí budou správná. Poslední dny v měsíci bude ve vaší hlavě vládnout zmatek.

Andělská rada: Zaměřte se na to, jak reagujete na tu kterou situaci, a příště se zkuste zachovat jinak, rozvážněji. Hlavní bude, abyste si nenechali nic líbit, a to hlavně v polovině října. Dávejte si pozor na to, komu důvěřujete. Koncem měsíce si řádně promyslete své další kroky.

Zdroj článku:
  • Autorský text