Andělská poselství na čtvrtek: Štíři, trochu relaxujte, Blíženci, ze všeho si odneste ponaučení

Andělská poselství na čtvrtek: Štíři, trochu relaxujte, Blíženci, ze všeho si odneste ponaučení
Všichni jsme se narodili s jasným cílem – pomáhat druhým. Je to naše přirozená povaha, nyní ale narušena našimi negativními vzpomínkami a předtuchami. Andělé nás učí, že bychom se měli vrátit k původnímu názoru – že celý svět je nezkažen. A zde najdete rady, jak se dnes stát lepším člověkem.

Pro nás je tak lehké začít nenávidět celou kulturu, rasu či národ jen na základě jedné negativní zkušenosti s jedním jediným člověkem. Andělé se snaží takovýmto nenávistným myšlenkám zabránit. Neustále nám ukazují, že existuje lepší cesta, cesta míru a odpuštění. Co se vám snaží sdělit? Jejich rady nám mohou pomoci začít žít lepší život.

Beran (21. března – 19. dubna)

Nikdy nemůžete předem vědět, co se stane, pokud uděláte to či tamto. Vězte, že není naším úmyslem vám ublížit, a proto se staráme o to, abyste byli šťastnější. Dáváme vám své požehnání, abyste svým životem proplouvali bez větších komplikací.

Andělská rada: Chcete-li nám pomoci, nechte se vést, nevzpírejte se našim úmyslům. Často jste to právě vy, kdo oddaluje nástup vašeho štěstí.

Býk (20. dubna – 20. května)

Všechno, co se ve vašem životě stane, může mít dobrý konec. Stačí méně očekávat a jen zřídkakdy se stane, že budete zklamáni. Jste-li za svůj život nešťastní, stačí změnit úhel pohledu. Rázem se změníte z oběti v bojovníka, který beze strachu putuje vaší životní cestou.

Andělská rada: Vždy existuje spousta způsobů, jak se dívat na problémy. Využijte tu moudřejší a berte je jako příležitost stát se mnohem lepším člověkem. Vždy je co pilovat, musíte jen chtít.

Blíženci (21. května – 21. června)

Nebojte se neúspěchu. Neúspěch vlastně neexistuje – buď uspějete nebo dostanete příležitost se zlepšit v tom, v čem chcete být dokonalí. Všechno je pouze o stavu mysli – chce-li se zlepšovat, udělá to, ale pokud si myslí, že je nejlepší, nikdy nedosáhne úspěchu.

Andělská rada: Zachovejte si přístup začátečníka. Vždy je co se učit, nikdy o sobě netvrďte, že víte všechno.

Rak (22. června – 22. července)

Každý okamžik je novou příležitostí, jak někomu vykouzlit úsměv na tváři a zlepšit mu celý den. Může jít jen o maličkosti, například podržení dveří nebo milý pozdrav. Zabere vám to jen pár vteřin, ale ostatním lidem můžete dokázat, že i v dnešní době jsou lidé, kteří se nestarají pouze o sebe.

Andělská rada: Každý den udělejte něco pro druhé. Nezáleží na tom, zda to budete dělat celý den nebo se dobrým skutkem budete zabývat pouze pár minut.

Každý den udělejte něco pro druhé
Každý den udělejte něco pro druhé | Zdroj: Monkey Business Images / Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Vaše mysl je přeplněna psychickým i fyzickým utrpením. Můžeme se postarat, aby vás tato bolest opustila – stačí nás o to požádat. Až budete spát, odstraníme všechny strachy, obavy a černé myšlenky, které vás trápí. Také vám ukážeme tu nejlepší cestu, jakou se můžete vydat, prostřednictvím vašich snů.

Andělská rada: Pokud si tyto sny nebudete pamatovat, vsaďte na svou intuici a poslechněte ji. Předává vám naše zprávy.

Panna (23. srpna – 22. září)

Zapomínáte na ty, kteří vám ukázali nové možnosti, jak žít svůj život. Převzali jste jejich názory a ani jste jim nepoděkovali. Mnozí z těchto dobrých lidí se nyní nemají nejlépe. Zkuste pár z nich vyhledat a poděkovat jim za to, jak hodně zlepšili váš život.

Andělská rada: Nikdy není pozdě na omluvu či poděkování. Mějte to na paměti, pokud se vám ego bude snažit namluvit, že tito lidé vás již stejně nechtějí vidět.

Váhy (23. září – 23. října)

Myslete na dobro, pokud si myslíte, že se vás snaží obepnout zlo. Zlo se přes dobro nikdy nedostane, proto pamatujte pouze na to dobré a špatných vzpomínek se zbavte. Konejte dobré skutky, myslíte-li si, že se vám v životě příliš nedaří.

Andělská rada: Máte svobodnou vůli. Jestli budete posilovat svou světlou stránku nebo tu temnější, to je jen na vás.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Honíte se za úspěchem a zapomínáte odpočívat. Zapojte se do aktivit, které vám dělají radost. Baví-li vás zpěv, můžete si celý den prozpěvovat. Není nic špatného dělat věci, které vás baví, a zapomenout na své starosti. Tím, že na ně budete neustále myslet, je neodstraníte, pouze jimi trpíte.

Andělská rada: Relaxujte. Pozorujte západ slunce, a máte-li s kým, pořádně se pobavte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Nemusíte smutnit, vždy se najdou lidé, kteří vám rádi pomohou. Pokud se domníváte, že ve vašem okolí žádní nejsou, nenašli jste ty správné lidi. Jsou mnohdy tišší, pouze pozorují okolí a čekají na to, až si jich všimnete. Čekají na příležitost, nenabízejí ji sami od sebe, poněvadž vám nevidí do mysli.

Andělská rada: Sdílení svých starostí s lidmi, které neznáte, ale kteří se neustále usmívají na svět, vám pomůže najít dobré přátele. Jen je napřed nechte, aby vám oni sdělili ty své.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Ať už vás nyní sužují jakékoli starosti, nemusíte se bát. Jsme vám vždy nablízku a snažíme se vaše problémy vyřešit co nejrychleji. Zatím odpočívejte, relaxujte po svém. Dobrá knížka vám pomůže přijít na lepší myšlenky. Pokud neradi čtete, pusťte si dobrý film nebo se jděte projít.

Andělská rada: Jakmile uklidníte svou mysl, můžete začít přemýšlet nad tím, jak své starosti odstraníte. Vaše snaha nám pomůže pracovat efektivněji, síla vašeho přání nám dodá více energie.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Dívejte se na ostatní jako na nezkažené bytosti. Poté dostanete příležitost vidět své chyby, na kterých můžete začít postupně pracovat. Ostatní lidé vám s tímto nelehkým úkolem mohou pomoci. Nehleďte na ně proto jako na nepřátele, ale jako na součást sebe sama.

Andělská rada: Všechny lidské bytosti mají společný cíl – být šťastné. Pokud se spojíte s ostatními lidmi, můžete tohoto štěstí společnými silami dosáhnout snáze.

Ryby (19. února – 20. března)

Dovolte nám pomoci vám na vaší cestě za světovým mírem. Máte dobré srdce a chcete pomáhat druhým lidem. Dnes to platí dvojnásobně. Poskytneme vám prostředky, abyste mohli splnit všechny úkoly, které si zadáte.

Andělská rada: Je mnohem snazší postupovat po malých krůčcích a vidět úspěch než netrpělivě očekávat slibné výsledky za pár dní.

Zdroj článku:
  • Autorský text