Znamení zvěrokruhu, která se nejvíce a s oblibou hádají

Znamení zvěrokruhu, která se nejvíce a s oblibou hádají
Určitě je znáte, nemusíte se moc snažit, jak rychle se naštvou a jak snadno se s vámi pustí do hádky. Anebo je dlouho tichá domácnost a pak se to provalí, velká přílivová vlna výčitek, nadávek a zášti. Podívejte se, jestli patříte mezi hádavá znamení i vy.

Beran

Beran se prostě přirozeně rád prosazuje. Planeta Mars v jeho zádech jej nutí vystupovat do popředí a za své názory se tvrdě bít. Lidé, kteří se narodili do tohoto ohnivého znamení svůj temperament nezapřou. Jsou přirozenými vůdci, kteří prosazováním svých názorů vlastně chrání nejen sami sebe, ale také své nejbližší. Ano, tak to Berani vnímají, proto málokdy ustoupí a hádku buď vyhrají nebo si alespoň myslí, že ji vyhráli. Bez výhry, ať už domnělé nebo té skutečné, však nikdy neodchází.

Lev

Lev nesnese, když je v něčem pozadu. Jakmile se jej někdo pokusí napadnout a získat jeho vůdčí roli, tvrdě to odnese. Lidé narození ve znamení Lva dokáží být velmi agresivní. Dotknete-li se jejich ega, čeká vás nelítostná odplata. Pokud jste jejich obdivovateli a na jejich účet chválou nešetříte, s výbušnou povahou ohnivého Lva se téměř nesetkáte. Nesmíte jej však dráždit a provokovat, to potom mrštně vyskočí a vytáhne své ostré drápy. Uvnitř i toho nejkrotšího Lva se totiž skrývá divoká šelma.

Štír

Štír vás svým temperamentem často zaskočí v té nejneobvyklejší chvíli. Nepatří totiž zrovna mezi typicky cholerická znamení. On si své křivdy doslova pěstuje. Dotknete-li se jeho citlivého místa (a že jich má), nedozvíte se to hned a napřímo, počkejte si pár dní, týdnů, někdy dokonce i měsíců. Pomstí se vám v momentě, kdy to nejméně čekáte. 

Beran se prostě přirozeně rád prosazuje. Planeta Mars v jeho zádech jej nutí vystupovat do popředí a za své názory se tvrdě bít.

Býk

Jakmile s vámi člověk narozený ve znamení Býka vstoupí do boje, počítejte s tím, že se nikdy nevzdá. Je vytrvalým a neústupným, k opačnému názoru ho jen těžko přesvědčíte. Dokáže se hádat celé hodiny jako krvelačné zvíře, přinejmenším do té doby, než vás konečně donutí k ústupu. Nikdy nepřizná, že by se mýlil, a to z jednoduchého důvodu, on je prostě přesvědčen, že má pravdu. Za svými názory si stojí a správností svých myšlenek si je velmi jistý, proč by tedy ustupoval?

Rak

Rak je velmi citlivý a je doslova nabitý emocemi. Nejste-li k němu v komunikaci umírnění, nemusí se vám to vyplatit, umí pak být pořádně kousavý a nepříjemný. Svou zášť si v sobě uchovává podobně jako Štír. Chladně se staví ke všem novinkám, módním výstřelkům a inovacím. Je strůjce studených válek. Moc toho nenamluví, ale z jeho vystupování velice dobře poznáte, že tady něco nehraje. 

Blíženci

Provokovat Blížence se příliš nevyplácí. Nedokážou se příliš ovládat a jejich vztek je silnější než oni sami. Nálada Blíženců je proměnlivá a vy nikdy nevíte, na čem u nich právě jste. Jsou mistry komunikace a jejich reakce jsou pohotové. Ve slovních přestřelkách tak většinou vyhrávají. 

Zdroje: