Lev a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí

Lev a láska: Která znamení zvěrokruhu se k vám nejvíce hodí
Říká se o vás, že jste sami sobě největším přítelem. Milujete pozornost a chcete být ve středu dění. Vaše láska vám musí být plně oddána, musí s ní být legrace a nesmí vám konkurovat. Ale vy moc dobře víte, že to je jen pouhý sen, ke kterému se sice můžete blížit, ale realita vám často ukáže opačnou stranu mince.

Střelec

Vy dva toho máte mnoho společného. Život si dokážete vychutnávat plnými doušky, s optimismem a energií, kterou vám okolí často závidí. Budete výjimečný pár, který toho spolu hodně zažije, od nekonečných záchvatů smíchu až po vyostřené hádky. Stejně jako si rádi užíváte života, utrácíte i peníze. Nedáte-li si pozor, můžete velice rychle rozházet všechny úspory. 

Beran

To, co vás spojí a bude nadále držet u sebe je určitá rivalita. Budete chtít být pro druhého tím nejlepším. Pokud chcete vztah dlouhodobě udržet, a věřte, že pravděpodobně nikoho lepšího nenajdete, budete nuceni se na pomyslném trůnu umět střídat. Pokud se kompromis nestane vaší mantrou, ze společné domácnosti se stane bitevní pole. 

Zdroj: Autor: Jacob Lund / Shutterstock

Lev

Dvě silné osobnosti vedle sebe spolu můžou buď stále soupeřit nebo se naopak naučit spolupracovat. Tento vztah může být jednou velkou třenicí či energetickou jízdou, která posílí všechny zúčastněné. Pokud se vzájemně naučíte dávat si prostor pro své tvůrčí činnosti a dokážete-li se v nich také morálně podpořit, bude z vás spokojený milostný pár doslova prozářený Sluncem. 

Blíženci 

Čeká vás vášnivý vztah, který může být trochu na hraně, ale budete-li schopni vytvořit jeden tým, společně dokážete nemožné. Zábava a potěšení jsou pro vás na prvním místě. Nekonečné večírky, probdělé noci ve víru tance a báječné dovolené si spolu budete dokonale užívat. Jen si dávejte pozor, aby té dokonalosti nebylo příliš.

Čeká vás vášnivý vztah, který může být trochu na hraně, ale budete-li schopni vytvořit jeden tým, společně dokážete nemožné.

Váhy

Jste pro sebe jako stvoření. Váhy vás dokáží obklopit krásnými věcmi, lichotkami a svou okouzlující společností, vy se zase o Váhy se vší láskou postaráte. Pro okolí jste obdivuhodný pár. Na prvním místě však pro vás musí být vždy upřímnost, s čímž mohou mít Váhy díky své mírumilovné povaze občas problém. 

Vodnář

Vodnář je pro vás zdrojem inspirace. Obdivujete jeho originální nápady a on zase vaši vtipnost a kreativitu. Dokážete se výborně doplňovat a jeden druhého duševně podporovat. Ke spokojenému životu Vodnář potřebuje mnoho přátel, a tak s vámi nebude trávit tolik času, kolik byste si možná představovali. Neberte si jeho nepřítomnost osobně a on vám veškerou pozornost po svém návratu mile rád vrátí.   

Kozoroh

Životní styl vás dvou je zcela odlišný a možná právě proto jste se našli. Je však jisté, že si každý půjdete trochu po vlastní ose a občas vás přepadne domněnka, zda k sobě opravdu patříte. Vždy si však uvědomíte, jak se skvěle doplňujete, Kozoroh vás učí efektivitě a trpělivosti a vy jej zase přimějete k uvolnění a zábavě.

Je důležité zmínit, že zde uvádíme kompatibilitu slunečních znamení a informace jsou pouze přibližné. Pro přesnější poznatky o páru je nutné vypočítat postavení všech ostatních planet a určit jejich vzájemné působení. 

Zdroje: