Smrt podle horoskopu: Berani budou mít nehodu na vodním skútru, Lvi si zavřou vlasy ve dveřích metra

Smrt podle horoskopu: Berani budou mít nehodu na vodním skútru, Lvi si zavřou vlasy ve dveřích metra
Příběh o životě a smrti je jedním z těch, který mnohé zaujme. Smrt nás může děsit, ale rozhodně před ní není úniku. Konec života je pro nás všechny přirozený a nevyhnutelný.

Jednotlivá znamení zvěrokruhu dávají dohromady lidi narozené ve stejném období. Často mají stejné vlastnosti a rysy, které je odlišují od ostatních slunečních znamení. Jejich řeč těla, chutě, zájmy, vášně a do jisté míry i nechuť jsou víceméně na stejné půdě. V dnešním článku si rozebereme různé způsoby, jak budou znamení zvěrokruhu umírat.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Nehoda na vodním skútru

Až nastane ta chvíle, zemřete rychle a ve velkém stylu, přesně tak, jak žijete celý svůj život. Ať už se to stane na vodním skútru, motorce či uprostřed rychlého sexu, vaše smrt bude oslavou vypršení času zde na Zemi. Jak žijete, tak i zemřete – nadšeně a bez obezřetnosti.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Pohřben zaživa

Milujete své věci a nikdo vám to nemůže vyčítat. Jste velmi roztomilí lidé, ale hromadíte věci stejně, jako se množí bacily na prvňáčkovi. Zbavit se jich může vyžadovat televizní reality show nebo rovnou vymítání ďábla. Ovšem může se stát, že taková pomoc přijde pozdě a najdou vás mrtvého pod hromadou zaprášených knih a starožitných lžiček.

Blíženec (22. 5. – 21. 6.)

Ukousnuté ruce

Každé znamení má svou hlavní část těla. U vás to jsou ruce. Jste velmi zvědaví a svou zvědavost vyjadřujete rukama. Pokud vás někdo vezme do zoo, s největší pravděpodobností strčíte ruce do nějaké klece a necháte si je ukousnout.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Pád ze střechy s křikem: „Já to spravím sám!“

Raci, jste až příliš samostatní. Jste upřímně přesvědčeni, že nikdo jiný není tak schopný jako vy. Je pravděpodobné, že skonáte, když budete řešit úkol, na který nejste vybaveni, například opravu díry na střeše. Nenecháte se přeci okrádat řemeslníkem. Na druhou stranu, za ušetřené peníze si budete moci zaplatit vlastní pohřeb.

Lev (22. 6. – 22. 7.)

Vlasy zavřené ve dveřích metra – koketní gesto uprostřed cesty

Lidé o vás možná říkají, že jste namyšlení, ale tak to není. Jste jen velmi přitažliví a víte to. Dávejte si však pozor, smrt na vás číhá při pořizování selfie uprostřed křižovatky nebo při házení vaší nádherné hřívy přes rameno přímo do zavírajících se dveří vagónu metra.

Pozor na vlasy zavřené ve dveřích metra, Zdroj: Roman Samborskyi / Shutterstock

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Nediagnostikovaná stresová porucha

Cítíte se nesvé, Panny? Samozřejmě, že ano. Ovšem ne, že by to někdo věděl. Nejste typ, který své emoce dává najevo. Nosíte si je uvnitř sebe v podobě kopřivky, bolestí hlavy nebo zažívacích potíží. Nebudete podléhat záchvatům vzteku jako dítě, ale budete vše dusit v sobě do doby, než vaše emoce přerostou v rakovinu.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Dohoda o vraždě a sebevraždě

Vzpomenete si na Romea a Julii, Bonnie a Clyda či Sida a Nancy? Jsou to sice krásné a tragické příběhy lásky, ale jedno mají společné: Všichni byli blázni a těžce potřebovali terapii. Láska ve skutečnosti není vším, co v životě potřebujete. Potřebujete také logiku, abyste se v nešťastné lásce neutopili.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Prostě sebevražda

Opravdu, tady není žádné překvapení. Pro vás, Štíři, není smrt cizí. Ve skutečnosti vás smrt provází celý život, ať se hnete, kam chcete. Přichází v podobě proměny, ztráty nebo zážitků blízkých smrti. Víte, že smrt znamená znovuzrození, a proto se jí nebojíte. Ale čekání na to, až smrt udělá první krok, vás přivádí k šílenství. Možná tak vezmete věci do vlastních rukou.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Smrt v zapadlých koutech světa

Vím, že rádi cestujete a děláte bláznivé věci. Nechci vám do toho mluvit, ale existují i věci, které můžete dělat, aniž byste riskovali život. Existují i místa, která můžete navštívit a kde nezemřete na tyfus, nilskou horečku nebo podchlazení. Ne, že byste těmto radám naslouchali. Nedáte si pokoj, dokud nebudete vyhladovělí až ke kanibalismu jen proto, abychom si mohli vychutnat další film o vašich životech a umírání v horách.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Předstírání smrti a následné aneurysma

Kozorozi, přestaňte se starat, co si o vás myslí ostatní. Předstírání smrti, jen abyste viděli, kdo přijde na váš pohřeb, není nejlepší nápad. Odhoďte masku. Čím dříve si přiznáte, že ze všeho nejvíc toužíte po přijetí, tím dříve se vám dostane bezpodmínečné lásky, o které sníte.

Vodnář (22. 12. – 20. 1.)

O samotě

Vodnáři, dejte si pozor, vaše vzácná nezávislost učiní vás život divoký a svobodný, stejně jako jsou životy krásných divokých hřebců. Může však také způsobit, že zemřete úplně sami.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jako lidská oběť

Říká se, že pokud se nechcete cítit jako rohožka, musíte se zvednout z podlahy. Máte ve zvyku řešit za jiné lidi jejich problémy a na sebe nemyslet. Použijte svou sílu k budování toho dobrého pro vás, ne pro někoho jiného. Jinak vám hrozí, že zemřete tak, jak žijete – jako obrovský mučedník.

Slovy amerického spisovatele Elberta Hubbarda: „Neberte život příliš vážně, stejně z něj nevyváznete živí.“

 

Zdroje: