Horoskop: Kozoroh pro rok 2022

Horoskop: Kozoroh pro rok 2022
Po letech v ústraní začíná konečně ta pravá jízda! Vaším cílem je věnovat se své práci a svému milostnému životu. Začínáte chápat, že stabilní partner je v této době velká cennost. Žádný strach, chce to jen pochopení a větší dávku emocí!
  • Vaše motto pro rok 2022: pochopení života spočívá v pochopení druhých

  • Vaše šťastné měsíce pro rok 2022: červen, září, prosinec

  • Vaše nepřející měsíce pro rok 2022: březen, květen, říjen

  • Vaše šťastná čísla pro rok 2022: 12, 30, 43

 

  • Láska:                   60%

  • Přátelství:          50%

  • Peníze:                 30%

  • Práce:                   80%

  • Rodina:                60%

  • Vztahy:                40%

  • Zdraví:                  70%

  • Kondice:              90%

 

 Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Zdroj: Emil Mammadov / Shutterstock

Láska

Tento rok Vás čeká poměrně dobrý milostný život. Na začátku roku to bude těžší. Pokud se Vám povede získat svou vysněnou, nebude to mít dlouhého trvání. Nebudete schopni dodržet své sliby, a to může být příčinou rozpadu vztahu. V polovině roku ale nastane zlom a štěstí Vám bude přát. Ať už v přítomném vztahu posílit důvěru a porozumění, tak i v hledání partnera, který vám bude vyhovovat.

Určitě nebudete litovat, pokud se rozhodnete jít do vztahu s někým, s kým se seznámíte ve druhé polovině roku. Jen do toho, milí Kozorozi! Ti z Vás, kteří jsou už v dlouhodobějším vztahu, by si měli dát pozor převážně v první polovině roku. Váš partner by nemusel být tak upřímní, jak jste zvyklí.

Vaše polovička Vám netají nic průlomového, ale může Vám zatajovat celou pravdu. Nezkoušejte to z něj dostat vší silou, sám Vám to poví, až se na to bude cítit. Vyčkejte a Váš partner se otevře sám, a ještě bude vděčný, že jste mu dali prostor a netlačili na něj.

Přátelství

Tento rok budete přátele pravděpodobně trošku postrádat. V posledních letech jste nebyli tolik aktivní, co se přátelských setkání týče a vaši přátelé se přestali snažit být s Vámi v kontaktu. Tento aktivní život Vám začne chybět a budete mít chuť získat své přátele zpět.

Zamrzí Vás, jak někteří rychle zapomenou na Vaše společné zážitky. Naopak Vás ale zase potěší ti, kteří se toho hned chytnou a budou s Vámi zase mluvit, jako by žádná odmlka ve Vašem vztahu neproběhla. Tento kontakt jste dlouho potřebovali a Vy to víte! Tak žádné zábrany!

Peníze

Po finanční stránce to letos nebude žádná sláva. Sice si začnete v polovině roku vydělávat poměrně slušné peníze, ale vzniknou nečekané výdaje, se kterými budete mít problém. Nejste právě ten typ, který by se snažil šetřit na horší časy. Naopak si užíváte luxusu, který život s penězi přináší a na budoucnost tolik nemyslíte. Měli byste se nad tímto zamyslet a snažit se kupovat jen opravdu nezbytné věci.

Pokud to situace dovoluje, udělejte si jednou za čas radost, ale nijak to nepřehánějte. Tento rok (2022) zjistíte, že pokud byste bývali v minulosti něco ušetřili, neměli byste takové problémy, jaké nyní máte. Poučte se do budoucna, milí Kozorozi, jinak na to velmi doplatíte!

Práce

V letošním roce 2022 dostanete spoustu příležitostí, jak prokázat svůj talent. Pokud letos využijete svůj skutečný potenciál, můžete velim dobře nastartovat voji kariéru. Ti z Vás, kteří chtějí změnit své místo kdekoli v zemi i v zahraničí, určitě letos dosáhnou úspěchu. Nebojte se i experimentovat, hvězdy Vám jsou nakloněny! Stačí nemít strach a mít dostatek cílevědomosti.

To Vám ale, milí Kozorozi, určitě nebude dělat problém. Pokud nejste spokojeni v přítomné práci, neztrácejte čas a zkuste štěstí jinde. Život je moc krátký na to, abyste byli v práci, která Vás nebaví a nenaplňuje.

Rodina

V rodině budete mít člena, se kterým budete mít dlouhodobější problémy. Má tendence za Vás mluvit a dělat důležitá rozhodnutí za Vašimi zády. Jste velmi ambiciózní lidé a potřebujete všeho dosahovat sami, abyste z toho měli dobrý pocit. V tomhle Vám ale brání někdo velmi blízký. Nedokáže to pochopit, a proto se rozhodnete jednat extrémnějším způsobem.

Nezapomínejte ale, že je to pořád člen Vaší rodiny, který to s vámi myslí dobře! Potřebuje ukázat cestu, jak by s Vámi měl správně jednat. Pomozte mu a zároveň tím pomozte i sobě se dostat z těchto pout. Zkuste konečně dělat věci, které chcete, z vlastní vy sami, ne to, co po vás chtějí jiní.

Vztahy

Máte tendenci upřednostňovat sebe před ostatní. Berete vše moc racionálně, emoce necháváte za zády. Nechápete lidi, kteří jsou emočně nevyrovnaní a mají osobní problémy. Pokuste se proto více naslouchat a být více empatičtí. Okolí to ocení a Vy budete mít možnost se kouknout pod pokličku, pod kterou jste ještě nikdy nebyli. Nesnažte se být pořád ti nejsilnější a neporazitelní.

Všichni se někdy cítíme pod psa, tak to dejte více najevo! Pro lidi kolem budete najednou jeden z nich a budou Vás brát daleko lépe!

Zdraví

Tento rok budete velmi náchylní k chorobám, jako je migréna nebo bolest kloubů. Také Vám mohou hrozit onemocnění trávicího traktu. Dávejte si proto pozor na svůj jídelníček a myslete i na nějaké to sportování. Nemusíte rovnou chodit každý den do posilovny, ale nějaké cvičení doma či si jít zaběhat není vůbec od věci! Také to bude mít pozitivní účinek na Vaše mentální zdraví, což se hodí vždy!

Zkuste také více zapojovat do své potravy ovoce a zeleninu!

Kondice a Emoce

Vaše kondice bude vcelku dobrá. Tím, že nejste tolik emočně založeni, cítíte stres jen minimálně. Pokuste se vžít do lidi okolo Vás. Jak se asi cítí? Proč se tak cítí? Toto analyzování by Vám mohlo velmi pomoci v růstu a pochopení svého okolí. V tom přece vězí úplně vše. Pokud budete empatičtí, rozpoznáte emoce druhým, a to bude vaše vítězství

 

Zdroj: 

  • autorský text