Partnerský horoskop na víkend 25. - 26. prosince: Býci obnoví svou vážnou známost a Raci zažijí nejkrásnější Vánoce

Partnerský horoskop na víkend 25. - 26. prosince: Býci obnoví svou vážnou známost a Raci zažijí nejkrásnější Vánoce
Čeká vás sváteční víkend plný magie a lásky nebo snad rozpaky a povinností? Podívejte se, jak se ve vztahu bude dařit právě vašemu znamení.

Beran

Sváteční čas si budete chtít užít v blízkosti svého milovaného či milované. Sladit potřeby rodiny a vaší lásky nemusí být jednoduché. Pokud toužíte po větší intimitě, prostě se na chvíli vypařte a nezapomeňte za sebou zamknout dveře. 

Býk

Čeká vás víkend plný magie a lásky. Plamen vzájemné přitažlivost bude o víkendu sílit. Mohlo by to také znamenat, že obnovíte starou známost nebo si ve vztahu můžete dát druhou šanci. 

Blíženci

Víkendová konstelace vás může přivést do rozpaků. Na jednu stranu váš vztah obohatí smyslnost a intenzita, na stranu druhou to pro vás může být prostě příliš. Snažte se trávit stejné množství kvalitního času s rodinou či přáteli stejně jako s vaší drahou polovičkou.

Rak

Tyto zamilované Vánoce mohou být těmi nejkrásnějšími, které jste spolu kdy strávili. Jste-li na začátku vztahu, další vaše kroky povedou přímo k cíli, kterého chcete dosáhnout. Vyjádřete svá tajná přání, Raci.

Lev

Pravděpodobně se soustředíte trochu více na své povinnosti než na svého partnera. Řekněte si o pomoc nebo vynechejte jeden chod a užijte si trochu víc zábavy, Lvi.

Panna

Sváteční víkend bude naplněný láskou, zábavou a důvěrnými rozhovory. Otevřete se své drahé polovičce a prozraďte jí své tajné vášně. Na tento víkend můžete ještě dlouho vzpomínat.

Váhy

Nebojte se, že byste nestačili vyvážit čas mezi rodinnými návštěvami a vaší láskou. Nejen, že budete skvělým doprovodem a dokážete pobavit své blízké i vzdálenější příbuzné, ale víkend si užijete i po romantické stránce. 

Štír

Vaše slova budou mít větší váhu než obvykle. Vyhýbejte se slovním potyčkám a manipulaci se svou láskou. Udělejte raději krok zpět a zamyslete se nad tím, odkud jed ve vašich slovech pramení. Ostrá slova můžete snadno přeměnit v hřejivá a láskyplná.

Střelec

O víkendu si dejte pozor na útraty a obecné hodnotové systémy. Dbejte na vlastní pocit bezpečí a nevrhejte se do ničeho, čemu příliš nerozumíte. Váš partner by vám tentokrát mohl dobře poradit. 

Kozoroh

Sváteční víkend se ponese v láskyplné atmosféře se spoustou veselí. Pokud se vyhnete bezdůvodnému žárlení, pozitivní emoce ve vašem vztahu se prohloubí a přinesou vám nové poznání.

Vodnář

Můžete si být jistí, že v tomto svátečním období nebudete mít nouzi o vášeň, smyslnost a další věci, které by mohly okořenit váš vztah. Se svou láskou si budete chtít dopřát něco neobvyklého a speciálního.

Ryby

Přejeme vám kouzelné vánoční svátky, milé Ryby. Vašemu vztahu věnujete tento víkend hodně péče a pozornosti. Snadno se proto dohodnete na společné činnosti, která vás bude vzájemně těšit a hladit po duši. 

 

Zdroj:

https://astrostyle.com

https://www.astrology.com