Horoskop na víkend 25. - 26. prosince: Panny budou středem pozornosti a Kozorozi se stanou moudrými rádci

Horoskop na víkend 25. - 26. prosince: Panny budou středem pozornosti a Kozorozi se stanou moudrými rádci
Čeká vás sváteční víkend s rodinou, přáteli nebo jen s vaší drahou polovičkou? Přečtěte si, co můžete očekávat a jak se na společně strávený čas naladit.

Beran

Potřebujete-li dodržet všechny sváteční rodinné tradice, věřte, že méně je někdy více. Dejte si pozor, aby ve vzduchu nepřevládla panovačná a urputná nálada. Na netaktní poznámky svých příbuzných raději vůbec nereagujte.  

Býk

Při rodinných setkáních si dávejte pozor na to, abyste neupozorňovali na nedostatky druhých. “Co na srdci, to na jazyku,” bude totiž tentokrát platit rovnou dvojnásob. Bude-li vás pálit jazyk, najděte si důvod, proč na chvíli odejít od stolu a vyrazit třeba na svižnou procházku. Čerstvý vzduch vám pomůže udržet nevhodné poznámky na uzdě.

Blíženci

Tento víkend budete trochu přecitlivělí. Může se stát, že vám při rozbalování dárků snadno vhrknou slzy do očí nebo slovně vyjedete na děti jen kvůli jejich vánočnímu nadšení. Vše pro vás může být trochu příliš. Proto si vyhraďte čas jen na sebe a odpočinek. 

Rak

O víkendu budete sklízet jeden úspěch za druhým. Romantické chvíle, ale také důvěrné rozhovory s přáteli budou na pořadu dne. Jen v sobotu odpoledne si dejte pozor na nedorozumění a chaos v myšlenkách. 

Lev

Je naprosto v pořádku dobře se bavit a dopřát si dostatek pochutin, ale pamatujte na to, že sklenka nebo talíř navíc vám může pěkně znepříjemnit večer. Svižná odpolední procházka vám pomůže odstranit nepohodlí na těle i na duši.

Panna

Tento slavnostní víkend budete středem pozornosti, Panny. Máte možnost prolomit sociální bariéry a navázat nové vztahy. Vložte se do hlubokých autentických diskuzí. Pokud lidem ukážete svou slabou stránku, budou se cítit bezpečněji a více se v rozhovoru otevřou.  

Váhy

Ve společnosti svých blízkých jste úplně nejšťastnější. Nenuťte však ostatní do aktivit, které jste si předsevzali. Odstraňte všechna očekávání a dejte událostem vlastní prostor. Uvidíte, jak se vše vyvine zcela přirozeně a bezprostředně. 

Štír

Neostýchejte se pozvat na sváteční oběd také vzdálené příbuzné nebo dávné přátelé. Můžete být příjemným rozptýlením pro ty, jež by jinak zůstali zcela sami. Na konci víkendu se budete cítit milovaně a požehnaně. 

Střelec

Můžete být požádáni o roli hostitele či organizátora. Chopte se vedoucí nebo asistenční role se vší zodpovědností a s plnou společenskou ochotou. Vaše úsilí i schopnost bavit druhé bude velmi oceněno. 

Kozoroh

Tento víkend budete na své přátele působit jako moudrý rádce. Nevyhýbejte se proto důležitým otázkám a společně s ostatními hledejte odpovědi. Intimní rozhovor s vaším přítelem vám může odhalit nejedno tajemství. 

Vodnář

Potřebujete si odpočinout a nabít se energií, Vodnáři. Proto k sobě buďte ohleduplní a udržujte se v dobré náladě. Ať už pohybem, laskavou návštěvou nebo přátelským rozhovorem s vaším partnerem, dovolte si naplnit tento víkend radostí. 

Ryby

Podaří se vám výtečně propojit rodinu s přáteli, Ryby. I když jste každý na jiné straně republiky nebo zeměkoule, virtuální hovor dokáže zázraky a vy se tak můžete skvěle přiblížit k lidem, na kterých vám záleží.

 

Zdroj: