Partnerský horoskop na týden od 27. prosince: Blíženci se nechají unést a Střelci se budou muset rozhodnout

Partnerský horoskop na týden od 27. prosince: Blíženci se nechají unést a Střelci se budou muset rozhodnout
Chystáte se trávit čas mezi svátky se svou láskou? Podívejte se, jak si ve vztazích povede vaše znamení.

Beran

Doslova propadnete romantické atmosféře, Berani. Buďte však opatrní na žárlivé scény. Můžete mít pocit, že neovládáte své emoce. Ujistěte se, že zůstanete v klidu a nenecháte se vyvést z míry. 

Býk

Po svátečním chaosu se snažte vše opět uvést do rovnováhy, pomůže vám to připravit se na romantiku, která přijde v novém roce. Uprostřed týdne byste se neměli nechat vykolejit napětím, které se může do vašich vztahů vkrádat. 

Blíženci

Tento týden se můžete nechat snadno unést něčím lákavým. Věci na vás mohou působit přitažlivěji než jakými ve skutečnosti jsou. Může se to týkat i romantiky. Dříve než se této energii oddáte, ujasněte si své dlouhodobé cíle.

Rak

Tento týden můžete být vůči svému partnerovi méně vnímaví. Nepouštějte se do žádných náročných diskuzí a spíš se snažte si naplánovat odpočinkové aktivity, které váš vztah nabíjí a oživí.

Lev

Ke svému partnerovi si tento týden hledejte cestu skrze intelektuální činnosti. Podívejte se spolu na zajímavý dokument nebo diskutujte o poučném článku, který vás nedávno zaujal. 

Panna

V tomto týdnu dojdete k poznání, jak se vaše vztahy v průběhu času změnily. Využijte této energie k prozkoumání vašich vztahových vzorců a poučení se z chyb, abyste mohli v budoucnu těchto poznatků v praxi využít.

Váhy

Můžete hledat rovnováhu mezi otevřeností a zranitelností. Jakmile odkryjete své intimní pocity, odhalíte tím zároveň své zranitelné srdce a vystavujete se potenciálnímu nebezpečí. Proto je důležité s kým se rozhodnete své city sdílet.  

Štír

Pokud potřebujete řešit vztahový konflikt, nechte si klíčový moment problému na středu nebo čtvrtek. Tyto dny si budete jistější a v komunikaci můžete dojít ještě dále než jste zvyklí. Bude však zapotřebí určitých kompromisů, aby každý z vás měl pocit, že jeho názory byly vyslyšeny a respektovány.

Střelec

Pokud se kolem vás motá více potenciálních partnerů, je čas se rozhodnout, s kým to opravdu myslíte vážně. Můžete mít pocit, že je ve vašem srdci spousta citů, ale ujistěte se, že je neinvestujete do někoho, kdo si vás plně neváží.

Kozoroh

Tento týden nebudete mít příliš času věnovat se svým srdečním záležitostem. Vaše osobní či profesionální cíle jsou momentálně na prvním místě. Vaše touha vyvíjet se a pracovat na sobě má však pozitivní vliv na vývoj vašeho partnerství. Tak vzhůru do toho, Kozorozi.

Vodnář

Ne každý má tolik odvahy jako vy, Vodnáři. Neočekávejte, že první krok udělá ten druhý a jděte jako první prozkoumat neprobádané území. Nepromarněte příležitost k seznámení se nebo prohloubení vašeho vztahu. 

Ryby

Spíše, než na flirtování se soustřeďte na skutečné pocity, které k partnerovi cítíte. Pokud vám v tom brání nějaká skrytá bolest, která přetrvává z předchozího vztahu, netlačte na pilu. Poskytněte si dostatek času k vzájemnému poznávání. 

 

Zdroje: