Jakou pohádkovou bytostí jste podle vašeho znamení zvěrokruhu?

Jakou pohádkovou bytostí jste podle vašeho znamení zvěrokruhu?
Také si občas říkáte, jaké pohádkové bytosti jste nejpodobnější? Zajímá vás někdy, zda máte spíše povahu něžné víly, hrozivého draka nebo pracovitého trpaslíka? Pojďte s námi prozkoumat pohádkovou říši z úplně nového pohledu a zjistěte, čí roli byste hráli v pohádce.

Ohnivá znamení

Beran (21. 3. – 20. 4.) – upír

Jdete si za svým a nic vás nezastaví. Občas se může zdát, že jste sobečtí, ale ve skutečnosti jde jen o cílevědomost a velké odhodlání. Zkrátka a dobře nehledíte na ostatní a záleží vám na vašich cílech.

Lev (23. 7. – 23. 8.) – drak 

Jste výjimeční a rádi jste středem pozornosti. Často vyčníváte, a pokud byste se cítili tuctově, nebyli byste ve své kůži. Tak jako každý pohádkový drak, jste výjimeční, silní, a kde se ukážete, tam o vás všichni mluví.

Střelec (23. 11. – 21. 12.) – čert

Jste typickým pohádkovým čertíkem, který si rád zazlobí a je pro každou taškařinu. Rádi se bavíte, jste společenští a plní energie. Ostatní vás rádi vyhledávají jako společníka, protože je s vámi vždycky legrace. 

Zemská znamení

Býk (21. 4. – 20. 5.) – trpaslík

Máte od nátury velice silný vztah k přírodě, a především v půdě a zemi. Býci mají často povahu zemědělce. Proto jste podobní trpaslíkům, kteří pracují v dolech a těží bohatství přírody. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.) – skřítek

Kozorozi jsou zrození k pilné práci. V životě se často musíte potýkat s nespočtem překážek a často se musíte starat o ostatní a nést za ně odpovědnost. Tak jako pohádkoví skřítci, vaším hlavním úkolem je pomáhat druhým a starat se o ně.

Panna (24. 8. – 23. 9.) – dryáda

Panny jsou, stejně jako dryády, spojené velmi blízce s přírodou a duchy v ní. Rádi se staráte o zdraví druhých, pracujete s bylinkami a dalšími léčivými vlivy přírody.

Vodní znamení

Ryby (21. 2. – 20. 3.) – mořská panna

Ryby jsou extrémně citliví a intuitivní lidé. Tak jako mořské panny, dokážete velmi rychle odhadnout co v ostatních lidech je a pracovat s jejich emocemi a pocity - tuto schopnost můžete ale, na rozdíl od mořských pan, které lákaly a vábily námořníky do pasti, využít i k dobrým skutkům. 

Štír (24. 10. – 22. 11.) – vodník

Jako štír musíte v životě také čelit mnohým potížím a problémům, býváte ale často dobře ekonomicky zajištění - jako vodník, který si sbírá a střeží svou sbírku hrníčků s dušičkami, své jediné bohatství.

Rak (22. 6. – 23. 7.) – bludička

Raci jsou velmi emocionální lidé. Potřebujete v životě cítit něhu, lásku a souznění s druhým člověkem. Proto můžete občas být trochu jako bludičky a vyhledávat společníka, který vám dá pocítit tuto společnost.

Vzdušná znamení

Blíženci (21. 5. – 21. 6.) – meluzína

Blíženci jsou trochu jako vítr nebo meluzína, která se s větrem prohání. Jste proměnliví a nestálí. Jednou jste veselí, podruhé smutní, jednou jste milí a jindy zlí - je zkrátka těžké vás odhadnout a můžete lidi ve svém okolí často nečekaně a rychle překvapit.

Váhy (24. 9. – 21. 10.) – Pegas

Váhy jsou zkrátka parádníci. Potrpíte si na to, aby vše kolem vás bylo krásné - velmi pečlivě si vybíráte své oblečení a stejně tak si zdobíte a pečujete o své domovy. Tak jako elegantní mytický Pegas, svou krásou zkrátka oslníte všechny kolem sebe.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.) – víla

Vodnáři jsou také velmi nepředvídatelní. Často musíte čelit zásadním životním zvratům a nečekaným změnám a podobně jako často víly v pohádkách, může se vám stát, že budete vytrženi ze svého prostředí a budete se muset přizpůsobit zcela novému světu.

Tak co, našli jste se na seznamu? Už víte, jakou pohádkovou bytostí byste byli ve světě pohádek? Podělte se o to se svými známými a zkuste si třeba udělat pohádkový profil celé vaší rodiny nebo se porovnejte se svými přáteli. 

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.horoskopy-online.cz