Jaký nejlepší měsíc čeká vaše znamení v roce 2022?

Jaký nejlepší měsíc čeká vaše znamení v roce 2022?
V Novém roce nás čekají velké změny. Pokud se na tyto změny připravíme nakonec budou pro nás velmi přínosné. Důležitým bude seberozvoj, sebereflexe, vyslechnutí svého vnitřního hlasu a nechat se intuitivně vést ke svým snům. Přečtěte si, jaký měsíc pro vás bude ten nejlepší a vy budete zářit štěstím a radostí.

Beran (21.3. - 20.4.)

Spojení Venuše s Jupiterem, které se uskuteční v květnu, vás berany bude vyzývat k směřování svého pohledu k sobě dovnitř. Měli byste se věnovat osobnímu rozvoji, který vás povede k velkým úspěchům a možná i k nové lásce.

Býk (21.4. - 21.5. - 21.5.)

Pro býky bude nový rok plný otázek, nápadů a změn v životním stylu. Abyste tyto změny uskutečnily začněte s nimi hned v lednu. Hned od začátku se věnujte sebevzdělávání, sebereflexi a relaxaci. To vše se vám vyplatí ve všech oblastech. Počínaje květnem, který by měl být pro vás nejúspěšnějším měsícem v roce.

Blíženci (22.5. - 21.6.)

Blížence nabádá rok 2022 k dořešení starých úkolu, které byly dlouho odkládány. Nejdříve to pro vás bude nejspíš nepříjemné. Ale pokud jim budete věnovat plnou pozornost, tak abyste je nadobro uzavřely, budete nakonec velmi potěšeni. V červnu se vaše veškeré práce odrazí, jak v kariéře, tak v milostném životě.

Rak (22.6. - 22.7.)

Hvězdy jsou pro vás raky nejvíce nakloněny hned na začátku roku. Leden vás bude hýčkat samými úspěchy. Díky vaší pracovitosti a vytrvalosti se vám vše bude dařit. Může se o vás bude pokoušet nějaký zdravotní neduh, který by mohl zkomplikovat váš elán. Proto nezapomínejte na zdravou životosprávu.

Lev (23.7. - 22.8.)

Tento rok bude pro lvy plný vzestupů a pádů. Neměli byste jednat bezmyšlenkovitě. Raději si vše s dostatečným odstupem naplánujte a pomalu směřujte ke svým snům. Pokud s lehkým tempem budete pokračovat, pak červen bude vaším nejšťastnějším obdobím. 

Panna (23.8. - 22.9.)

V tomto roce bude velmi důležité se věnovat duchovnímu rozvoji k odstranění negativních vlivů ve vašem nitru. Spolu s přívaly energie a spousty příjemných překvapení, zažijete velké úspěchy hlavně v kariérní sféře. V listopadu by vaše úspěchy měly dosáhnout vrcholu, který vám přinese právoplatné sebevědomí.

Váhy (23.9. - 23.10.)

V novém roce byste měli pokračovat v tom, v čem jste ve starém roce začali. Pokud si udržíte svou sebedisciplínu, tak nejvíce úspěchů zažijete po profesní stránce a to hned v lednu. Čeká na vás povýšení, hezké finanční ohodnocení a dobré vztahy se spolupracovníky. 

Štír (24.10. - 22.11.)

Podle hvězd je pro vás důležité najít ten správný směr. Pokud se necháte intuitivně vést, tak listopad, podle hvězd, pro vás bude tím nejšťastnějším obdobím v tomto roce. Ten by měl být naplněn romantikou, vášní a stabilitou v milostném životě

Střelec (23.11. - 21.12.)

V roce 2022 byste svou pozornost měli směřovat ke své rodině. Mohou vás v této oblasti čekat zkoušky, které pro vás budou možná chvílemi obtížné. Vytrvejte, od června vás totiž čeká rodinné štěstí. Budete se cítit nadmíru spokojení a šťastní.

Kozoroh (22.12. - 20.1.)

Nejvíce produktivní budete v kariéře, kde byste měli být vcelku úspěšní, zejména pokud je vaším polem působnosti obchodování. V srpnu zažijete vrchol štěstí, jak v kariéře, tak ve vztazích. Je dost možné, že se ve vašem životě objeví vaše spřízněná duše. 

Vodnář (21.1. - 20.2.)

Pro vodnáře bude velmi důležité najít vnitřní rovnováhu. Pokud ji najdete a budete poslouchat svůj vnitřní hlas. Bude se vám dařit ve všech oblastech. V březnu byste měli být celkově spokojeni, cítit spoustu energie a zažívat rodinné štěstí.

Ryby (21.2. - 20.3.)

Nový rok nabádá ryby k pomalejšímu tempu. Zkuste přestat řešit to, co se stalo v minulosti. Nedělejte zbytečné změny, nemusely by se vám vyplatit. V červenci zažijete nejšťastnější měsíc v roce. Užívejte si tyto dny se svými blízkými v příjemném prostředí, kde vám bude dobře a odpočinete si. 

 

Zdroje: