Novoroční horoskop pro nezadané. Čeká v lednu láska právě na vás?

Novoroční horoskop pro nezadané. Čeká v lednu láska právě na vás?
Každý je občas rád sám, ale skoro všem po čase začne chybět přítomnost někoho, s kým by mohli sdílet zážitky, pocity a intimní chvíle. Čeká v lednu láska právě na vás? Nebo se ukáže, že ještě nenastal správný čas? To se dozvíte v našem horoskopu.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Pamatujte, že nemusíte znovu otevírat staré rány. Zkuste přerušit uvěznění v minulosti. Napravte nejprve svůj vztah k sobě, začněte si věřit, mít se rádi a věnujte se tomu, co vás baví. Teprve až budete v pohodě vy, zkuste zapracovat i na vztazích s ostatními. Ten pravý na vás počká.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Ať jste svobodní nebo zadaní, nejdůležitější vztah je ten, který máte k sobě. Dokud nebudete sami se sebou spokojení, nečekejte uznání od někoho dalšího. Začátek roku vám přinese dostatek příležitostí ke spojení s novými lidmi prostřednictvím skupinových aktivit, komunitních akcí, cestování nebo studia.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Dostanete velkou šanci potkat někoho, kdo má dostatečně silnou osobnost, která ustojí vaši povahu. Partner, který je trochu dominantní, vám může pomoci udržet emoce na uzdě a usměrnit příliš impulzivní rozhodnutí. Jen se vyvarujte člověka, který touží pouze po manipulaci.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Dávejte si pozor, jak o sobě mluvíte před ostatními, a neprozrazujte příliš osobní informace, už vůbec ne o minulých vztazích. Tím potenciálního nápadníka jen odradíte. Zároveň se nebojte převzít iniciativu a oslovit člověka, který vás zaujme, není nic horšího než promarnit životní šanci.  

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Na začátku měsíce budete uzavřenější než je u vás obvyklé, ale poté projdete změnou a vstanete jako fénix z popela. Jak získáte zpátky svoji ohnivou energii, začnete i více přitahovat lidi kolem sebe. A kdo ví, možná že zpočátku nenápadný úsměv přejde v bláznivou zamilovanost.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Ač jste normálně velmi realističtí a praktičtí, v oblasti vztahů tíhnete k pohádkám a čekáte na prince na bílém koni (nebo princeznu ve zlatém kočáře). Jenže pro své sny si nevšimnete člověka, který stojí jen kousek od vás. Otevřete oči a dívejte se kolem sebe, ne nad sebe.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Potkáte někoho, kdo vás na první pohled zaujme, ale bude na vše příliš tlačit. Nenechte se vláčet, ale postupujte pomalu, krok za krokem. Pokud o vás bude opravdu stát, nechá vám čas a prostor, jestliže ne, alespoň budete vědět, na čem jste. Však o nápadníky nouzi mít nebudete.

Začátek roku nebude příliš nakloněn vašim snahám o nalezení lásky, Zdroj: Antonio Guillem / Shutterstock

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Začátek roku nebude příliš nakloněn vašim snahám o nalezení lásky. Netlačte na pilu, mohli byste se akorát zaplést s někým, kdo by vám ze života udělal peklo. Nechte věci plynout, věnujte se spíše sobě, budujte svoji sebeúctu a až nastane správný čas, srdce vám dá vědět.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Máte romantickou představu ideálního vztahu, ale bohužel takový vztah neexistuje. Slaďte své sny se skutečným světem a poté budete připraveni se pohnout z místa, poháněni novou energií, která vám přijde do cesty. Nakonec zjistíte, že realita je ještě krásnější než představy.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Při hledání nové lásky se řiďte srdcem, může vás varovat před někým, kdo zprvu vypadá jako dokonalá partie, ale po bližším poznání začnete cítit, že je něco špatně. A pokud vám samotná intuice napovídá, že tudy cesta nevede, netlačte na pilu a raději si počkejte na toho pravého.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Tento rok vám nachystal milostné vzplanutí, ale nejprve budete muset prokázat svoji odvahu a vyjádřit dotyčnému své city, protože sám bude nesmělý a ani ho nenapadne, že by u vás mohl mít šanci. Ale hvězdy budou stát při vás.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

S největší pravděpodobností vás čeká vzplanutí k někomu, kdo se bude zprvu tvářit odtažitě, až odmítavě, nejspíše proto, že zažil už dost milostných zklamání. Vy ho však svou trpělivostí a něhou přesvědčíte o tom, že k sobě patříte.

 

Zdroje: