Která znamení mají sklony k hubnutí? Blíženci jsou aktivní, Raci naopak velmi pohodlní

Která znamení mají sklony k hubnutí? Blíženci jsou aktivní, Raci naopak velmi pohodlní
Trápíte se s váhou a nejde vám zhubnout? Třeba je vaše snaha marná a prostě nezhubnete nikdy. Nebo máte problém přibrat, abyste byli statnější a cítili se lépe? Některá znamení mají větší sklon zhubnout a některá zase raději střádají tukové zásoby.

Beran (21. 3. – 20. 4.)

Jestliže jste berani, máte vytrvalost, která vám pomáhá při cvičení a výdrži při odříkání sladkostí a jídel, která jsou pro vaši dietu nevhodná. Snadno si udržujete štíhlou linii a sílu vaší vůle žádný zákusek neporazí.

Býk (21. 4. – 21. 5.)

Jako býci se často potýkáte s chutěmi na sladké. Jste pomalejší a rádi jíte. Cvičení vás až tak nebaví jako posedávání. Pokud se vydáte někam do posilovny, měli byste k tomu dostat určitě nějaké bonusy, jako nápoj zdarma nebo něco, co vám dodá pocit pohodlí.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Blíženci jsou aktivní a rádi se seznamují. Milují pohyb a hubnutí pro ně není problém. Avšak je potřeba dát pozor, abyste to se sportem nepřehnali. Na hubnutí je pro vás vhodný běh nebo skupinové sporty, kde se zároveň pobavíte.

Rak (22. 6. – 22. 7.)

Raci jste velmi pohodlní a většinou vás špeky navíc ani nijak moc netrápí. Cvičení a zdravá strava vám nic neříkají. Raději se povalujete v posteli. Jste líní na svém životě cokoliv změnit a myslíte si, že jste spokojení, tak jak jste. Vaše věčné nářky na vaši postavu však okolí dost často obtěžuje.

Lev (23. 7. – 22. 8.)

Jakožto lvi milujete společnost a rádi vítězíte. Pro hubnutí je pro vás nejlepší zvolit si nějaký kolektivní sport. Tak vybijete nejen svoji energii, ale také naplníte potřebu být ve společnosti. S přáteli vám jde hubnutí snadno.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Jste-li panny, určitě jste perfekcionisté. Máte rádi, když dosáhnete okamžitě požadovaných výsledků. Hubnutí je však dlouhodobý proces, což vás nebaví. Abyste zůstali při zdravé stravě a hubnutí, potřebujete pořádnou motivaci. Nejlépe, když na hubnutí nejste sami, ale hubnete společně s někým. Pomáhá vám také vytvořit si rutinu a rituály, pak se vám hubne dobře.

Váhy (23. 9. – 23. 10.)

Váhy jste znamení, které potřebuje udržet v životě rovnováhu. Nerady jdete do extrémů. Většinu času nejste ani hubení ani tlustí a máte stabilní postavu. Jestliže se do hubnutí pustíte, rády si vyměňujete zkušenosti a znalosti s jinými lidmi, kteří jsou ve stejné situaci.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Jestliže jste štír, milujete extrémy. Pouštíte se nejčastěji do adrenalinových nebo bojových sportů. Ve stravě zkoušíte různé diety, čím zajímavější, tím lepší. Pozor však na jojo efekt. Nebojíte se změnit svůj způsob života od základů, abyste zhubli.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Střelci neradi cvičíte. Když už tak, musí cvičení obsahovat nějakou zábavu. Nejlepší pro vás je vydat se do přírody, ale na konci musí být vždy nějaké dobré jídlo a pití. Hubnutí vám moc nejde a spíše se do něj nutíte.

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Kozorozi, vy jste neustále štíhlí a udržujete si linii. Ve vaší povaze je plánování a určitě nemáte v plánu přibrat. Pevně se držíte své pravidelné stravy a návyků, které vám napomáhají ke krásné postavě. Jste zodpovědní a žádné deko navíc nezůstane bez vaší pozornosti.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vodnáři pořád se orientujete v módě a trendech týkajících se hubnutí. V oblasti cvičení a stravování máte jasno a držíte se těch nejmodernějších postupů. Pravidelně cvičíte a rádi se bavíte. Ideálním způsobem hubnutí je pro vás tanec.  

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Ryby máte rády klid pohodu a meditaci. Jen tak vás něco nerozhodí, ani ne zcela dokonalá postava. Většinu času jste alespoň lehce při těle. Pečujete více o zdraví ducha než těla. Jakožto vodní znamení vám vyhovuje plavání nebo vodní sporty.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.rd.com