Víte, která znamení zvěrokruhu mají ty nejhorší vlastnosti?

Víte, která znamení zvěrokruhu mají ty nejhorší vlastnosti?
Třeba je to právě to vaše! Na co byste si měli dát pozor, abyste za svoje hříchy nešli do pekla a která znamení se tam určitě dostanou, se dočtete zde.

Beran 21.3. – 20.4. 

Jdete si vždy za svým a nikdo vás nedokáže zastavit. Proto dokážete být na ostatní taky pořádně arogantní a protivní, když s vámi nedrží krok či nesouhlasí. Protože jste velice tvrdohlaví, musí být vždy po vašem a tím se u ostatních zasazujete o zaručenou nenávist. Pokud se nad sebou nezamyslíte, přijdete zaručeně do pekla. 

Býk 21.4. – 21.5. 

Vaše zabýčenost vám může značně komplikovat život, zejména ve vztazích s druhými lidmi. Kvůli vaší tvrdé palici můžete na ostatní působit až poněkud arogantně. Sami však víte, že je to jen a pouze vaše maska a uvnitř jste velice dobrosrdeční a chcete pro své nejbližší to nejlepší. 

Blíženec 22.5. – 21.6.  

Vaši náladovost a neustálou změnu postojů málokdo ve vašem okolí zvládá. Váš partner by chtěl mít vedle sebe stabilního člověka, čehož se u vás rozhodně nedočká. Umíte také perfektně lhát a přetvařovat se, čímž si můžete jenom uškodit.  

Rak 22.6. – 22.7. 

Jste velice emočně založení a citliví jedinci, což z vás špatného člověka rozhodně nedělá. Jenom tím obvykle na ostatní hodně tlačíte a rádi také citově vydíráte, abyste si někoho přisvojili. Nezapomeňte však, že tím spíš každého odradíte a že vlastnit nikoho prostě nemůžete. Pozor, ať nakonec nezůstanete úplně sami.   

Lev 23.7. – 22.8. 

Musíte být neustále středobodem celého vesmíru. Myslíte si, že vám svět leží u nohou a kdekdo vám bude líbat nohy. Často si jdete pouze za vlastním prospěchem a nezajímá vás, že tím druhému škodíte. Umíte být k druhým opravdu nepříčetní a velice panovační, za což se určitě dostanete do pekla 

Panna 23.8. – 22.9 

Rádi máte ve všem pořádek a chcete, aby bylo po vašem v každém případě. To se týče i ve vztahu s druhou osobou. Z toho důvodu můžete být pro druhé dosti nesnesitelní. Musíte mít také ve všem svůj pořádek a tím je myšlena i celková čistota, kterou jste posedlí.  

Panny mají rádi ve všem pořádek, Zdroj: Kostikova Natalia / Shutterstock

Váhy 23. 9. – 23.10. 

Na ostatní můžete občas působit zvláště arogantně a sebestředně. Nemůžete za to, že jste posedlí svou vizáží a sebezdokonalováním. To z vás samozřejmě špatného člověka nedělá. Ne každý však bude holdovat vaší posedlosti dokonalostí. Čím ale rozhodně každého odradíte, tak to vaší typickou nerozhodností.  

Štír 24.10. – 22.11. 

Jste neustále v jednom kole, jste totiž posedlí nutkáním neustále něco řešit, čímž jste někdy značně nedostupní pro druhé. Vaše společenskost z vás však dělá velice zábavné jedince a chcete mít kolem sebe spoustu přátel. Tímto stylem však nikdy nebudete mít pravého přítele. 

Střelec 23. 11. – 21. 12. 

Jste velice aktivní jedinci a oplýváte spoustou energie, kterou se snažíte stále do něčeho investovat. Málo kdo s vámi však dokáže držet krok, neboť máte spoustu koníčků a ty jsou pro vás přednější než vaši blízcí. Rozhodně se však s vámi nikdo nenudí.  

Kozoroh 22.12. – 20.1.  

Jste velice konzervativní a zásadoví, a proto se s vámi může začít nejeden člověk nudit. Jdete si celý život za svým snem a kariérou a druhé odsouváte na druhé místo. Nikdy se nebojíte říci druhým, co si o nich myslíte a co se vám na nich nelíbí, i když tím druhé zraňujete, za což určitě půjdete do pekla.

 Vodnář 21. 1. – 20. 2. 

Jste velice nepředvídatelní a druzí nikdy nevědí, co od vás čekat. Nicméně se snažíte být pro druhé nejlepším společníkem a nikdo se s vámi nenudí. Partner to s vámi může mít velice těžké, neboť se dokážete zničehonic rozhodnout pro životní změnu, třeba se odstěhovat na opačnou stranu země.  

Ryby 21. 2. – 20. 3. 

Jste velice milí a empatičtí zrozenci. Vaše citlivost je možná až příliš zvýšená, což nemusí každý ve vašem okolí zvládat. Někdy dokonce umíte výborně hrát na city a chcete, aby vás druzí politovali. Máte však dobré předpoklady pro založení rodiny.  

 

Zdroj: