4 samotářská znamení zvěrokruhu, která ke štěstí nepotřebují společnost. Jste mezi nimi?

4 samotářská znamení zvěrokruhu, která ke štěstí nepotřebují společnost. Jste mezi nimi?
Někteří lidé mají samotu rádi o dost více než jiní a dokonce ji často potřebují. Není na tom však nic špatného, protože každému zkrátka vyhovuje něco jiného. A právě proto nám astrologie může prozradit, jaká znamení mezi ta nejvíce samotářská patří. Je mezi nimi i to vaše?

Štír

Záhadní Štíři jsou často kvůli své komplikované povaze považováni za nespolečenské a vypadá to, jako by se lidem snad schválně vyhýbali. Tak to ale ani zdaleka není. Potřebují sice nějaký čas sami na sebe, ale mají rádi i společnost. Čas však tráví raději s lidmi, které mají opravdu rádi a záleží jim na nich.

Problémem u nich je, že se umí intenzivně zabrat do svých myšlenek a kvůli jejich velké vášni a citu občas ani nevnímají, co se děje kolem nich. Když na něčem pracují nebo přemýšlí nad těžkým rozhodnutím, zpravidla se tedy uzavřou sami do sebe, plánují, přemýšlí a ani v nejmenším je netrápí, že tráví hodně času o samotě. Spíše jim to vyhovuje, protože je z jejich soustředěnosti nikdo neruší.

Panna

Podobně to mají i Panny, snadno se zaberou do práce a ani nevnímají, kolik času tráví o samotě. Jsou perfekcionistické a pracovně orientované, a tak si dokonce umí více užít dlouhý pracovní večer než večeři s přáteli. Vědí, jak si užívat samotu a protože se neustále chtějí ve všem zlepšovat, vždy si najdou něco zajímavého na práci.

Ve společnosti se většinou necítí příliš dobře, jsou totiž spíše plaché a nesebevědomé. Společenské akce jsou pro ně vyčerpávající a když se tedy přímo nedonutí vyjít z domu, většinou se raději soustředí na práci nebo cokoli produktivního, co zrovna potřebují dodělat. 

Rak

Citliví Raci se společnosti přímo nevyhýbají, rádi si užijí čas s přáteli a hlavně s rodinou. Občas toho na ně je ale už trochu moc. Starosti ostatních často berou na sebe a jsou tak ještě více vyčerpaní a vystresovaní. Navíc život není vždycky jenom růžový a Raci na špatné zkušenosti, nepříjemné zážitky nebo necitlivé chování reagují poměrně přecitlivěle. Vše pociťují opravdu intenzivně, a proto se pod takovým nátlakem raději odeberou do soukromí.

Navíc jim nevadí trávit čas doma, protože je to pro ně příjemné a bezpečné místo, kde se jakémukoliv nebezpečí mohou vyhnout. Někdy se tedy potřebují od ostatních vzdálit a dopřát si nějaký čas o samotě.

Ryby

Zasněné Ryby milují trávit čas o samotě. Ne, že by se lidem vyhýbaly, stejně jako Raci jsou totiž hodně citlivé a starostlivé, takže jim na ostatních záleží. Mají však velkou představivost a jejich mysl je neustále plná myšlenek a nápadů, a tak si rádi jen o samotě třídí své myšlenky a přemýšlí nad vším možným. Jsou také hodně kreativní, a tak si raději něco namalují nebo napíšou, než aby se ukázaly na nějaké společenské akci.

Nemají potřebu mít kolem sebe lidi a samota jim dokáže po dlouhém dni doslova dobít baterky. Když je však jejich blízcí potřebují, ani na chvíli nezaváhají a budou jim velkou oporou i v těch nejtěžších časech.

 

Zdroje:

www.yourtango.com