Velký horoskop na leden: Býci si splní své sny, Blíženci mají jasné cíle a Panny se zapojí do tvůrčích aktivit

Velký horoskop na leden: Býci si splní své sny, Blíženci mají jasné cíle a Panny se zapojí do tvůrčích aktivit
Nový rok začíná novoluním v praktickém Kozorohu, což nás vybízí ke stanovení jasných záměrů. Některá znamení už však do svých projektů naplno skočila, patříte mezi ně i vy?

Beran

Tento měsíc je pro vás léčivá samota. Věnujte se svým kreativním plánům, ať už doma nebo v práci. Jen buďte opatrní, aby se vaše návrhy nezměnily v požadavky, které by tlačily na druhé. Nebuďte překvapení, když se začátkem nového roku objeví příležitost k povýšení. 

Býk

Čeká vás měsíc splněných snů, Býci. Možná už dlouho odkládáte něco, co vás láká. I když se vás bude držet pocit bezpečí a pohodlí, odhodlejte se a udělejte průlom v cestě za svým dávným snem. Počítejte s tím, že romantické vztahy a přátelství se mohou tento měsíc trochu zkomplikovat a budou potřebovat hodně vaší pozornosti.

Blíženci

Rok začínáte s jasnými cíli. Nyní stačí vymyslet plán, jak proměnit své sny ve skutečnost. Naučíte se méně starat o to, co si o vás ostatní myslí a konečně se více naladíte na touhy vaší duše. Pokud byste si na začátku roku měli vybrat jedno slovo, bude to investice. A nemusí to nutně znamenat pouze investování vašeho majetku, ale zejména vašeho času a úsilí. 

Rak

Vaše energie bude během měsíce postupně narůstat a vrcholit 17. ledna při úplňku ve vašem znamení. Uvolněte se a nechte věci, ať se dějí. Postupně vás budou oslovovat ti správní lidé s novými nápady. Ke konci měsíce můžete vy sami vymyslet další kroky a směřovat k jejich naplnění. 

Lev

Je součástí vašeho novoročního předsevzetí také návrat ke zdravým návykům a sportovním činnostem? Pokud ne, příležitost pro vytvoření ozdravných rituálů máte po celý leden. Sebepéče je totiž vaší hlavní prioritou tohoto měsíce. Najděte aktivity, které rozproudí vaše tělo i mysl.

Panna

Nový rok přinese mnoho nových příležitostí a povinností, tak jak to vy Panny máte rády. Budete mít šanci ukázat svůj talent, rozvíjet své vlohy a zapojit se do tvůrčího týmu. Pokud jste singl, nezavírejte se doma a vyrazte mezi lidi. Vaše láska na vás už dlouho tam někde venku čeká. 

Váhy

Začátkem měsíce máte chuť zůstat v blízkosti vašeho domova. Avšak i zde na vás může čekat nějaké to tření. Abyste neztratili chladnou hlavu, bude od vás vyžadována trpělivost a jemnost. Opřete se o svůj dar vyvažováním náročných situací a hledejte způsob, jak ozvláštnit obyčejné okamžiky. 

Štír

Tento měsíc si dopřejte odpočinek, zábavu a příjemná přátelská setkání. Leden je měsícem, ve kterém byste měli nabrat dostatek energie do dalších týdnů. Koncem měsíce již věci naberou spád, proto do té doby využijte situace a realizujte své tajné touhy, které vás nabijí.

Střelec

V lednu budete usilovně pracovat na svém projektu, který je pravděpodobně již v plném běhu. Možná jste se rozhodli rekonstruovat byt nebo začít ve své profesi něco nového, nikdo vás v tom nezastaví. Pozor však na přepracovanost, myslete také na odpočinek. 

Kozoroh

Leden začíná novoluním ve vašem znamení. Téměř všechny problémy jste mohli zanechat v roce starém a v novém roce pro vás hodně věcí začíná nanovo. Hned se vrhnete do akce, ale dejte si pozor, abyste si nezačali příliš mnoho projektů najednou. 

Vodnář

Máte pocit, že bez ohledu na to, jak moc se snažíte posunout vpřed, minulost vás ve vašem vztahu stále stahuje zpět? Podívejte se na věc pořádně a najděte ve svém nitru hluboce zakořeněné rány, které potřebují ošetřit. 

Ryby

Vaše optimistická nálada je zpět, Ryby. Hned ji využijete a domluvíte si mnoho setkání. Rozmyslete si však dobře, zda chcete oslovit všechny své staré přátelé. Zvažte, zda není dobré nechat některé vztahy za sebou. 

 

Zdroj: