3 znamení, která milují party a nikdy si nenechají ujít žádnou zábavu. Patříte mezi ně?

3 znamení, která milují party a nikdy si nenechají ujít žádnou zábavu. Patříte mezi ně?
Silvestr se blíží a s ním i velkolepé oslavy a party, kterých se všichni celý rok nemohli dočkat. Někteří takové akce ale přímo zbožňují a umí každou party hned oživit jen tím, že se na ní ukážou. Která tři znamení mezi ně patří?

Blíženci

Společenští a přátelští Blíženci si žádnou party rozhodně nenechají ujít. S každým se hned dají do řeči a nevadí jim, že se třeba nikdy předtím neviděli. Jsou otevření všemu novému a umí využít situace. Jsou sice poněkud nepředvídatelní a nestálí, ale právě to dokáže kteroukoli party hned oživit a zpestřit. Nedivte se tedy, když budou vymýšlet šílené nápady nebo se před všemi ztrapňovat svým zpěvem či tancem. Nic si z toho totiž nedělají, hlavní pro ně je, že bude zábava. Zvlášť když potkají hodně nových lidí a udělají si nové přátele.

Lev

Právě sebevědomí a vtipní Lvi umí z každé nudné party udělat pořádnou zábavu. Jejich energie zkrátka nesmí nikde chybět a vždy s sebou přinesou i špetku dramatu, bez kterého by se žádná dobrá oslava neobešla. Milují obdiv a pozornost. Jsou proto často středem pozornosti a díky jejich vůdčím schopnostem umí také zorganizovat zábavné hry a výzvy, které všechny zapojí a pobaví. Ostatní se díky nim cítí jako doma, i když je vůbec neznají.

Střelec

Dobrodružní a veselí Střelci jsou pro každou zábavu, a to i kdyby probíhala tím nejšílenějším způsobem. Jsou spontánní a nikdy se nedrží žádného rozvrhu. Zkrátka dělají to, co je zrovna napadne, čímž dokážou tím bavit všechny okolo. Vždy udělají něco nečekaného a to je dělá tak obdivuhodnými. Pokud tedy potřebujete na oslavě zařídit zábavu, Střelec bude tím nejlepším řešením. S nimi party nikdy nekončí a můžete si být jisti, že to bude pořádná jízda plná dobrodružství a smíchu, na kterou ještě dlouho nikdo nezapomene. 

 

Zdroje: