Co ve svém životě potřebuje vaše znamení úplně nejvíce?

Co ve svém životě potřebuje vaše znamení úplně nejvíce?
Abychom se cítili dobře, musíme si každý najít si tu svou pravou radost. Něco, co nás osvěží a připraví na další zdolávání životních zkoušek. Jaká je ta vaše podle horoskopu?

Beran (21. 3. – 21. 4.)

Milujete být v něčem nejlepší, i když to občas může být na škodu. Vybrat si jeden směr a pracovat na tom vám přinese skvělý pocit uspokojení.

Býk (22. 4. – 21. 5.)

Nejlépe se cítíte v přírodě. Obklopeni zelenou barvou máte pocit bezpečí, následujte proto toto volání, kdykoliv ho uslyšíte.

Blíženci (22. 5. – 21. 6.)

Vaše zvídavost nezná mezí. Největší radost vám dělá poznávat zajímavé lidi, nebojte se oslovovat druhé. Obohatí vás to.

Rak  (22. 6. – 21. 7.)

Raci se potřebují obklopovat optimistickými lidmi. Správná parta vás totiž může podpořit ve vašich snech, až vás popadnou emoce zoufalosti.

Lev (22. 7. – 22. 8.)

Vaše energie se potřebuje někde projevit. I když se nepovažujete za uměleckou duši, zkuste malovat nebo třeba psát. Aspoň jen tak pro radost.

Panna (23. 8. – 22. 9.)

Potřebujete se skutečně uvolnit. I když totiž relaxujete, v mysli vám neustále naskakují další a další věci. Zkuste jógu nebo meditaci.

Váhy (23. 9. – 23. 2.)

Najděte balanc pro svoje denní aktivity. Nedělejte celý den jednu věc a pokud trávíte příliš času v práci, běžte se uvolnit.

Štír (24. 10. – 22. 11.)

Neradi zapomínáte, když se s někým pohádáte. Ovšem tyto emoce vás uvnitř sžírají. Naučte se je pouštět ven a zapomínat.

Střelec (23. 11. – 21. 12.)

Vaše dobrodružná duše nejde potlačit. Do dálek vás to prostě táhne. Nebojte se utratit svoje peníze za výlet přes celou planetu – přesně to potřebujete. 

Kozoroh (22. 12. – 20. 1.)

Pracovitým kozorohům nejvíce prospěje naučit se věnovat čas svým koníčkům. Zrelaxujete tak a další den budete do práce svěží.

Vodnář (21. 1. – 20. 2.)

Vaše velké srdce se potřebuje mít kde vyjádřit. Zkuste nějakou dobročinnou práci a uvidíte, že vás to naplní.

Ryby (21. 2. – 20. 3.)

Jakékoliv plánování a strachování se o budoucnost s vámi mává více než s kýmkoliv jiným. Zaměřte se pouze na dnešek! Užívání si přítomného okamžiku je pro vás.

 

Zdroje: