3 nejromantičtější znamení zvěrokruhu, která ráda dávají svou lásku najevo. Patříte mezi ně?

3 nejromantičtější znamení zvěrokruhu, která ráda dávají svou lásku najevo. Patříte mezi ně?
Večeře při svíčkách, kytice růží nebo třeba společný piknik. To všechno tato 3 znamení přímo zbožňují a s radostí to přichystají i pro své partnery. Ať už jste velkými romantiky vy nebo vaši blízcí, podívejte se, co na to říká astrologie.

Lev

Když Lvi někoho milují, jdou do toho se vší svou vášní a horlivostí. Protože mají rádi pozornost ostatních, nebojí se ani velkých romantických gest, pokud vědí, že jimi jejich milovaným udělají radost. Chtějí svou lásku pro ně ukázat celému světu a nic jim nemůže stát v cestě. Umí kolem sebe vytvořit tak bezhlavě zamilovanou a beznadějně romantickou atmosféru, že jí nikdo nedokáže odolat. Pokud je tedy Lev vaším partnerem, můžete si být jisti, že udělá vše pro to, abyste byli šťastní a cítili se milovaní a výjimeční.

Rak

Raci jsou velkými romantiky už jen proto, že se o ostatní rádi starají a není jim lhostejné, jak se lidé kolem nich cítí. Rádi dělají svým milovaným radost, a pokud může pomoci i nějaké romantické gesto, rádi pro ně něco hezkého vymyslí. Na rozdíl od Lvů však místo veřejných vyznání lásky spoléhají spíše na dárky a překvapení, na kterých je vidět, že jsou přímo od srdce a které jejich blízcí ocení. Jsou velmi citliví a intuitivní, a tak snadno vycítí, co jejich partneři chtějí a potřebují. U Raků je však třeba jim jejich lásku opětovat, protože když uvidí, že o jejich romantická gesta příliš nestojíte, nebudou se dál snažit.

Štír

Štíři jsou známí pro svou záhadnou a samotářskou povahu, takže byste je možná jako velké romantiky hned netipovali. Opak je ale pravdou. Právě protože tráví tolik času o samotě, ví toho o sobě opravdu hodně a znají i temnější stránky své osobnosti. Díky tomu vědí, jak se ve vztahu dostat i přes větší překážky a umí vycítit, jak nejlépe pomoci svým milovaným. Mají v sobě spoustu vášně a citu, ale potřebují najít tu správnou osobu, se kterou by je mohli sdílet. Když si je tedy pustíte do svého života, nebude litovat, protože vás budou opečovávat a rozmazlovat více, než byste čekali.

 

Zdroje:

Zdroj článku:
  • www.stylecaster.com