Partnerský horoskop na víkend 1. - 2. ledna: Berani, pozor na upřímnost, Býci jděte lásce naproti

Partnerský horoskop na víkend 1. - 2. ledna: Berani, pozor na upřímnost, Býci jděte lásce naproti
Víkend po silvestrovských oslavách je pro každé znamení jiný. Někdo od partnera vyžaduje pozornost a někdo chce být naopak chvíli úplně sám. Jak to máte tentokrát vy?

Beran

Vaše upřímnost nemusí partnera přímo položit na kolena. Volte slova uvážlivě a dříve, než otevřete pusu, zkuste se do svého milého vcítit. V neděli pozvěte na návštěvu rodinu nebo přátelé, společnost vám dvěma rozhodně prospěje.

Býk

Štěstí v lásce vám přeje, proto se odvažte a jděte štěstí naproti. Jste-li čerstvě zamilovaní, je to skvělá příležitost se ze své lásky vyznat a pozvat druhou polovičku na rande. Dlouhodobý vztah posílí společné sdílení snů.

Blíženci

Jste nabití energií a vášní, Blíženci. Vyžadujete partnerovu pozornost a vaše nestálost může vést k dalším nedorozuměním. V neděli se však energie ustálí a pro vás dva bude snazší najít rovnováhu mezi svobodou a závazkem.

Rak

Jste přehlceni svými povinnostmi a přesně se řídíte body na seznamu úkolů. Na milostný život vám tedy času příliš nezbývá. V neděli můžete získat značný nadhled a svůj přístup k partnerovi přehodnotit. 

Lev

Obraťte se sami k sobě, pečujte o sebe a své potřeby nebo dovolte partnerovi, aby se vám věnoval. Vánoční a silvestrovské oslavy jsou za vámi a vy máte nyní čas jen pro sebe. 

Panna

První dny v roce jsou vhodnou příležitostí k novým začátkům i ve vašem vztahu. Hledejte cesty, které vás s vaší druhou polovičkou propojují a ty se pokuste posílit. Na programu dne jsou dohody a kompromisy.

Váhy

Rodina a domov se stanou centrem vaší pozornosti, Váhy. Nenechte se rušit vnějšími vlivy a soustřeďte se jen na milou společnost. Budete mít čas povídat si, otevřít své srdce a zcela se oddat vaší lásce. 

Štír

Jste sami sebou a pro druhé zcela neodolatelní. Ve svém vztahu však hledáte stabilitu a oporu, již vám nestačí silvestrovský flirt. Získáte významný nadhled, který vám pomůže ujasnit si, zda v aktuálním vztahu chcete pokračovat nebo bude lepší vydat se jinou cestou.

Střelec

Jste doslova nabití vášní, energií a inspirací, Střelci. Pevně si stojíte za tím, v co věříte, ale ze stejného důvodu můžete být bojovnější než je obvyklé. Kultivujte své chování, tak abyste poskytli vašemu vztahu kromě vášně také stabilitu.

Kozoroh

Více než se svou láskou budete mít potřebu být zcela o samotě. Dovolte si to a odpočiňte si, abyste v neděli měli dostatek energie na romantický večer nebo vášnivou noc.

Vodnář

Tento víkend pro vás bude zejména odpočinkový a vaše láska se tomu bude muset přizpůsobit. Nechejte se hýčkat, dovolte partnerovi, aby o vás pečoval a načerpejte nové síly. 

Ryby

Čeká vás romantické setkání nebo příjemný rozhovor s partnerem. Zatím se vyhněte navazování nových vztahů, spíš buďte ve střehu, abyste získali významné informace o vztahu současném.

 

Zdroj: