Horoskop na víkend 1. - 2. ledna: Relaxující Panny, rozverní Střelci a moudré Ryby

Horoskop na víkend 1. - 2. ledna: Relaxující Panny, rozverní Střelci a moudré Ryby
Ráno po silvestrovské noci může vypadat různě. Někdo vyrazí zdolat nejbližší kopec a někomu stačí odpočinek s knížkou. Čemu se první lednové dny budete věnovat vy?

Beran

Radostná nálada ze silvestrovské oslavy bude o víkendu převládat, Berani. Vraťte se ke svým novoročním předsevzetím a pokud máte pocit, že jste na sebe vyvíjeli zbytečný tlak, svá očekávání upravte. 

Býk

V sobotu ještě doznívá silvestrovská nálada, ale v neděli již bude čas na odpočinek. Oprašte vánoční dárky a užijte si ještě chvíli volna. Možná vás napadají zajímavé myšlenky, které by stálo za to zapsat a vrátit se k nim v průběhu prvních lednových týdnů.

Blíženci

První novoroční dny budete trávit o samotě nebo jen se svými nejbližšími. Rozbalte si nový diář, který může být odrazovým můstkem pro vaše záměry a předsevzetí. Zapište si všechny své nápady, zajímavé myšlenky a sny.

Rak

O víkendu se podívejte zblízka na své stereotypy. Mějte oči otevřené a změňte, co je ve vašich silách. Soustřeďte se na nový scénář, který vás vyvede z vaší komfortní zóny. 

Lev

Zpomalte a nalaďte se na své sny a přání. Určitě se najde mnoho lidí, kteří ocení vaši pozornost, ale nezapomeňte se věnovat také svým osobním záležitostem. Pokud tentokrát potřebujete pomoc vy, nezdráhejte se o ni požádat.

Panna

Prodlužte ještě slavnostní atmosféru tím, že si připravíte lahodnou snídani a odpočinete si u své oblíbené knihy. Najděte si čas na promyšlení všech nových předsevzetí. Ponechte si pouze ty, které vám pomohou na cestě k vašemu cíli.

Váhy

Začněte nový rok se svými přáteli a blízkými, ideálně offline a bez rušivých elementů. Budete mít spoustu času si povídat a probrat všechny své plány a nápady na následující měsíce. Těšte se ze společnosti vašich milovaných. 

Štír

Pokud už máte pečlivě sepsána všechna předsevzetí, zkuste se od plánů trochu odpoutat a zeptejte se sami sebe: “Co by mě právě teď potěšilo?” Můžete také oslovit své blízké, zda s něčím nepotřebují pomoci. 

Střelec

Pocítíte nával radosti a vděčnosti a můžete tak získat inspiraci k novoročním cílům. Avšak snažte se mít na paměti, že od sebe nemáte nerealistická očekávání. Neděle přinese uzemněnější a pragmatičtější náladu.

Kozoroh

Jak silná jsou vaše novoroční předsevzetí? Chcete-li si své cíle ověřit, podělte se o ně s blízkým přítelem a vyzvěte jej, aby udělal totéž. V neděli se můžete postavit některým ze svých letošních výzev.

Vodnář

Nový rok započněte digitálním detoxem. Odstranění rušivých vlivů vám pomůže soustředit se na to, co je pro vás smysluplné. Vyberte si několik kreativních činností, do kterých se v následujících týdnech pustíte.

Ryby

Pravděpodobně se nevyhnete rozhovoru, který ve vás může vzbudit nepříjemné emoce. Ale pokud tato napjatá konverzace pomůže uvést některé věci do rovnováhy, stojí za to ji vydržet. 

 

Zdroj: