Horoskop na týden od 27. prosince: Lvi v pokušení, Kozorozi dosahující svých cílů, Ryby na cestě k dobrodružství

Horoskop na týden od 27. prosince: Lvi v pokušení, Kozorozi dosahující svých cílů, Ryby na cestě k dobrodružství
Poslední týden v tomto roce většina z nás odpočívá nebo dokončuje poslední závazky související s uplynulým rokem. Přečtěte si, jak se bude dařit vašemu znamení.

Beran

Berani, rozjímejte a střádejte energii. Právě teď můžete využít čas mezi svátky k prozkoumání své kreativity a prohloubení některých vztahů. Vstupte do nového roku nabití novými nápady. 

Býk

Tento týden můžete trávit čas s lidmi, na kterých vám opravdu záleží. Vytáhněte staré dobré deskové hry, sledujte oblíbené filmy a připravte jídlo podle vašeho osvědčeného svátečního receptu. 

Blíženci

Využijte tento týden k naplánování důležitých mezníků v novém roce. Věnujte také dostatek času vašim zájmům a koníčkům. Na začátku týdne budete středem pozornosti a můžete se tak nasytit pozornosti a obdivem svých přátel.

Rak

Tento týden buďte opatrní zejména v oblasti technologií. Nenechávejte poblíž svého nového notebooku šálek kávy bez dozoru a dejte si pozor, aby se váš pes nezamotal do kabelů od monitoru. 

Lev

V tomto týdnu můžete čelit pokušení, Lvi. Možná neodoláte dalšímu talíři cukroví nebo otevřete společný dárek, s kterým jste měli počkat na příbuzného. Své plány budete muset na konci týdne trochu změnit. Buďte flexibilní a přizpůsobte se okolnostem.

Panna

Tento týden je skvělou příležitostí k oslovení týmových hráčů pro váš pracovní projekt. Je na místě přistupovat ke starým záležitostem s novou energií. Během následujících týdnů zjistíte, že jste připraveni udělat další velký krok.

Váhy

V tomto týdnu se rozhoduje o tom, co zůstane a co odejde. Možná jste během vánočního úklidu přišli na to, že hromadíte příliš mnoho věcí, které vám již neslouží. Vytvořte ve svém životě více prostoru pro něco nového, může vás to inspirovat k důležitým změnám v osobním životě. 

Štír

Týden strávený s rodinou může být zdrojem inspirace při sestavování novoročního předsevzetí. Promyslete si své záměry a poté už se jen bavte a odpočívejte. V novém roce budete načerpanou energii potřebovat.

Střelec

Jste otevřeni novým nápadům, Střelci. Prozkoumejte své představy o financích a možnostech výdělků. Rozhlédněte se kolem sebe a inspirujte se u přátel, kteří již svých úspěchů dosáhli. Ve vaší práci může být příležitost, která je mimo vaši komfortní zónu. Teď je ten správný čas zamyslet se, zda byste ji nechtěli překonat. 

Kozoroh

Tento týden šplháte k úspěšnému cíli, Kozorozi. Ať už provozujete pěší turistiku nebo dokončujete důležitý projekt, energie pro zdárnému dokončení vám chybět rozhodně nebude. Někdo by vám mohl vyjádřit své city, nechejte si dostatek času na zpracování svých emocí. 

Vodnář

Tento týden na sobě chcete pracovat a zároveň pomáhat druhým. Všechno, co děláte, trvá déle, než jste si představovali. Na konci dne se však cítíte spokojení, dopřejte si odměnu v podobě posezení s rodinou u dobrého jídla. 

Ryby

Zaměřte se na dobrodružství, Ryby! Je před vámi široký obzor, který vás nasměruje zpět k aktivnímu životu. Najednou jste nabití energií a dychtiví vrátit se k zajímavým aktivitám, které jste započali začátkem uplynulého roku. 

 

Zdroje: