Jste Reflektoři podle Human design? Objevte cestu ke svému já rychleji

Jste Reflektoři podle Human design? Objevte cestu ke svému já rychleji
Human design je teď trendy principem, jak můžeme lépe poznat sami sebe. Systém, díky kterému můžeme cestu ke svému já objevit rychleji. Možná se díky němu dozvíte, že jste typ Reflektor. Ale co to o vás vlastně říká?

Reflektoři podle Human design

Dalo by se říct, že se dokážete o věcech rozhodovat celou věčnost. Rádi nejdříve mluvíte o konkrétních situacích nebo problémech, než se vůbec rozhodnete k nějaké akci. Vcelku často využíváte inspirativní lidi kolem sebe k tomu, aby vám pomohli vaše myšlenky uspořádat a vy tak mohli snadněji dojít k nějakému závěru. Raritou u vašeho typu je, že se velmi mění to, jak se během celého měsíce cítíte a co říkáte. Dává proto smysl, že se chcete opravdu ujistit v tom, kam budou kroky vašeho života směřovat.

Odborníci na Human design tvrdí, že tento typ osobnosti mohl být jedním z prvních na Zemi. V dávných dobách totiž lidé věděli, jak komunikovat s přírodou, cítit její radost i hněv. Přesně tak svět vnímá Reflektor, umí přijímat vibrace ze svého okolí. To může být jeho silnou, ale i slabou stránkou.

Máte schopnost do sebe absorbovat emoce, Foto: Pressmaster / Shutterstock

Pozor na energii

Možná se vám v životě stalo, že jste několikrát změnili studium, zaměstnání, partnera či místo k žití. Tohle počínání pramení z toho, že jste právě energetickým typem Reflektor. Vaší vnitřní touhou je zejména cítit se dobře, a to nejenom v danou chvíli, ale i celkově v životě. Máte přirozenou schopnost do sebe absorbovat emoce ostatních typů.

Jste jako barometr, který sám reaguje na to, zda má kolem sebe pozitivní nebo naopak negativní vibrace. Není proto na škodu, abyste se naučili fungovat jako „opalovací krém“. A to tak, že dobré paprsky neboli energii pustíte dovnitř, ale ty škodlivé necháte venku. Pečlivě vybírejte okruh lidí, se kterými se stýkáte, závisí na tom vaše energie.

Najděte si svůj únik od emocí

Co vám může být nápomocné při selektování energií, které se kolem vás během dne nastřádají, je například pravidelná meditační praxe, psaní deníku nebo jen obyčejná horká koupel před spaním. Cokoli, co vám umožní vyprázdnit vaši hlavu.

Co se týče vztahu, trvá vám poměrně dlouho, než se pro jakýkoli vztah rozhodnete, což může být pro druhou stranu značně frustrující. Vy jste však dobří komunikátoři a dokážete o svých pocitech mluvit. Proto pokud dotyčnému hned na začátku vysvětlíte, že některé životní kroky nechcete uspěchat, bude se vám společně mnohem lépe vycházet.

Stejně tak je dobré informovat vaše okolí o tom, že vaše nálady se mohou střídat a velmi to souvisí s tím, kde se ve svém životě nacházíte a kým jste obklopení. Všechny tyhle stránky vaší povahy jsou vaší přirozeností. Tím, že o nich víte, s nimi můžete v budoucnu lépe pracovat a stavět na nich svoji další budoucnost.

 

Zdroj: