Máte vy i váš partner hnědé oči? Vzájemně se přitahujete, ale také vás čeká řada překážek

Máte vy i váš partner hnědé oči? Vzájemně se přitahujete, ale také vás čeká řada překážek
Vzájemné porozumění u vás bude na nejvyšší úrovni, ale samotné soužití může být problematické. Společný nepřítel by vás mohl spojit, budete-li se však hašteřit mezi sebou, žádného štěstí nedojdete.

Drsné naschvály jako ve Válce Roseových

Lidé s hnědýma očima jsou od přírody obdařeni přitažlivostí, smyslností, vtipem a temperamentem. Bývají extrémně pohotoví a společenští, snadno se sbližují s druhými. Dokážou se zamilovat rychle a pořádně, ale stejně tak spěšně může jejich nadšení zase opadnout.

Sejdou-li se dva lidé s hnědýma očima, zpravidla si dobře rozumějí, někdy však pro ně bývá náročné spolu vyjít. Koneckonců, oba jsou to vůdčí typy a neradi dělají ústupky, a tak budou neustále bojovat o vedení, vzájemně si závidět úspěchy, ba dokonce spřádat intriky.

Nejrůznější hádky se mohou stupňovat od malých sporů až po vážné skandály. Skoro se zdá, že by jejich domácnost mohla připomínat nepřetržitou Válku Roseových, známý film s Michaelem Douglasem a Kathleen Turner. Obvykle tak bývá lepší, když hnědoocí lidé zůstanou jen přáteli.

Spojení hnědookých partnerů je dobré, Foto: Beauty Agent Studio / Shutterstock

Hnědoocí partneři potřebují společný cíl

Na druhou stranu platí, že pokud se někdo z dvojice ocitne v tísni a začne volat o pomoc, ten druhý jej rozhodně nenechá ve štychu. Vlastně ani nemusíte volat SOS, vaše drahá polovička vás vytáhne z bryndy tak jako tak. Zcela nezištně udělá vše, co je v jejích silách, aby se problém vyřešil.

Spojení hnědookých partnerů je dobré zvláště tehdy, mají-li společný cíl, za nímž si ruku v ruce jdou. Tím může být např. i boj proti stejnému nepříteli (konkurenční firmě, šikanujícímu šéfovi, škodícímu sousedovi apod.), při němž je zapotřebí spojit síly. Jestliže ovšem důstojný protivník neexistuje, váš vztah bude pravděpodobně trpět drobnými špinavými triky, které namíříte proti sobě navzájem. Nenechte své žabomyší války sklouznout do nepřátelství – ani jednoho z vás nečeká sladké vítězství. Jediné rozumné řešení bude, když moudřejší z vás tomu druhému zkrátka ustoupí a přenechá mu vládu nad situací.

 

Zdroje: