Zaslechli jste o Human designu a dozvěděli jste se, že jste Projektor?

Zaslechli jste o Human designu a dozvěděli jste se, že jste Projektor?
Podle Human designu jsou Projektoři vůdci budoucnosti. Nabízejí totiž zcela nový způsob využití síly druhých, usměrňování jejich energie a využití individuálních silných stránek každého člověka.

Lidé okolo vás

Máte soustředěnou a zvídavou auru a jste schopni napojit se na ostatní lidi na hluboké energetické úrovni. Je ale nutné, abyste byli i soudcem energií kolem vás a ne jejich shromažďovatelem.

Při komunikaci s ostatními se zeptejte sami sebe: Přinese mi tento člověk něco dobrého, je pro mě ten pravý? Má tato osoba energii, kterou chci napodobovat? Tyhle otázky vás dovedou k tomu, u kterého člověka zůstat a využít v dobrém slova smyslu jeho energii, a kterého naopak opustit.

Máte schopnost vidět širší obraz a rozpoznat hodnotu a talent druhých a v důsledku toho spojovat lidi na základě jejich podobností. Jste nadanými organizátory a nejlepší strategií je pro vás kladení správných otázek lidem okolo vás. Právě ty vás mohou nasměrovat tak, abyste ostatní dokázali vést efektivně. Mohou se z vás stát skvělí diplomaté a poradci.  

Má tato osoba energii, kterou chci napodobovat?

Cesta je cíl

Jako Projektoři dokážete své vytyčené cíle uskutečnit, avšak vaše cesta není tak jednoduchá a jasná jako například pro Manifestora. Vy na rozdíl o něj potřebujete k uskutečnění svého plánu ostatní lidi. Ve společnosti jste to vy, kdo čeká, až bude přizván k ostatním. Neradi jste těmi, kdo udělají první krok. Máte totiž strach z toho, že budete čelit odmítnutí, které Vám způsobí frustraci. Neberte to ale jako vaši slabou stránku, ale spíše součást sebe. Klidně čekejte na pozvání, a to ať už se jedná o večírek nebo nabídku práce. Řiďte se heslem, že tiché čekání je základem připravenosti.

Teď už tedy víte, že svojí aktivitou příliš nenapomáháte tomu, aby se věci začali hýbat tak, jak si představujete. Je ale dobré mít nějakou strategii, díky které si nebudete připadat, jako by jste se zastavili v jednom bodě a stagnujete. Berte čekání na výzvu jako čas, který věnujete tomu, abyste se soustředili na to, co vás baví a co vás rozzáří a důvěřujte tomu, že vesmír vám přivede do života ty správné lidi nebo správné příležitosti.

Klíčem je především vaše trpělivost. Žijte prostě život tak, jak baví vás, dělejte to, co vás naplňuje a co vám přináší smysl, bez ohledu na to, co na to říkají ostatní. Nepřemýšlejte o důsledcích a nevytvářejte si domněnky o vašem počínání, prostě jen milujte svůj život. Slovy Human designu nechte mluvit svoji auru a pamatujte si, že cesta je stejně důležitá jako cíl.

 

Zdroj: