Pronikáte do tajů Human designu a dozvěděli jste se o sobě, že jste Manifestor?

Pronikáte do tajů Human designu a dozvěděli jste se o sobě, že jste Manifestor?
Že nevíte, co to znamená nebo co o vás tahle nálepka vypovídá? Možná vám tohle přiřazení může napovědět, jak se mít jednoduše líp.

Dar ne-dar

Jako Manifestoři máte výjimečné dary, které můžete přinést svému okolí. To je především vaše rychlé a nezávislé jednání. Schopnost iniciovat a motivovat k akci i své okolí. 

Na druhé straně býváte často nepochopeni a ve svém okolí můžete mít pověst jako ti nestabilní. Jednáte většinou sami, aniž byste dali šanci ostatním vám aspoň trochu pomoci. Okolí z vás může mít respekt navozující mnohdy až úzkost z vaší osoby. Přitom by stačilo z vaší strany nechat těm okolo trochu prostoru.

Možnost být součástí rozhodovacího procesu a uvolnit tak odpor, který mezi vámi je. Mnohdy stačí vnést do vztahu s vaším okolím jen pouhé informace, které rozbijí ten pomyslný tlak mezi vámi. Sami o sobě smýšlíte tak, že nepotřebujete ostatní k tomu, abyste se mohli realizovat, ale i v tomto vám jednoho dne může být smutno.

Na druhou stranu. Neplýtvejte časem a energií ve snaze udělat si z lidí své fanoušky. Ti, kteří vydrží tlak vaší moci, jsou vám určeni, a ty, které vaše energie odpuzuje, prostě opusťte. Neomlouvejte se za svou moc. Vy jednoduše nejste stavěni na to, abyste se obětovali pro ostatní nebo budovali jejich sny. Jste tu proto, abyste si vybudovali své vlastní sny, které vás budou neustále posouvat k vašemu lepšímu já.

Sny Vás budou posouvat k Vašemu lepšímu já, Zdroj: Kaspars Grinvalds / Shutterstock

Strategie informovanosti

Vaše aura se ostatním může zdát až „agresivní“. Nepouštíte si jen tak někoho k tělu a mnozí o vás smýšlí jako o nespolečenských lidech. Často reagujete vztekem a zuřivostí a hněv je pro vás signálem, že jste dali pozornost něčemu, co vám neslouží.

Pokuste se to, co vám tyhle stavy způsobuje, vytěsnit ze svého života. Snažte se sami sobě porozumět a zároveň vezměte strategii předávání informací ostatním do svého života. Velmi si život zjednodušíte tím, že budete o vašich krocích informovat ostatní a nebudete je tak vůči sobě stavět do opozice.

Neznamená to, že budete stále někoho žádat o povolení, pouze se budete snažit minimalizovat odpor tím, že ostatní informujete o svém rozhodnutí. To vám pomůže vybudovat harmoničtější vztahy s ostatními lidmi, kteří jsou také součástí spokojeného života nás všech a díky kterým můžeme jednodušeji nalézt svou vnitřní rovnováhu.

Protože ať jste osobností sebevětší, tak i vy potřebujete důkaz o tom, že žijete naplněný život. A právě v něm je pro Manifestora tak moc důležitý mír. Mír, který je protikladem hněvu a umí i v Manifestorovi probudit lásku a soucit.

 

Zdroj: