Jak vás ovlivňuje vaše telefonní číslo?

Jak vás ovlivňuje vaše telefonní číslo?
Přiřazení telefonního čísla právě vám není náhoda. Každé číslo něco znamená, a pokud jste se někdy zajímali o numerologii, pak si jistě umíte představit, že čísla, která nás obklopují, mají vliv na náš život.

Pokud jste se někdy zajímali o numerologii, pak si jistě umíte představit, že čísla, která nás obklopují, mají vliv na náš život. Vliv na nás může mít i telefonní číslo, které denně využíváme.

Mohli bychom si myslet, že telefonní číslo si ve většině času sami nevybíráme, ale bývají nám přidělena telefonními společnostmi. Nicméně, pokud alespoň trošku věříte na energie, pak víte, že i přiřazení telefonního čísla právě nám není náhoda. Své tzv. „komunikační číslo“ zjistíte velmi jednoduše. Stačí, když sečtete všechny číslice vašeho telefonního čísla a budete je sčítat tak dlouho, dokud vám nezbyde jediná číslice.

Např. 777 123 456

Sčítáme 7+7+7+1+2+3+4+5+6 = 42. Abychom dostali konečnou jednu číslici, ještě sečteme 4+2 = 6. Vaše komunikační číslo by v tom případě bylo tedy 6. Komunikační číslo tedy známe a teď spolu půjdeme zjistit, co o nás vlastně vypovídá.

Číslo 1 

Tohle číslo vám předurčuje sílu, moc a ambiciózní povahu. Je spojeno s množstvím motivace, která by se hodila zejména začínajícím podnikatelům, nově vznikajícím institucím či těm, kteří usilují o jakýkoli pokrok na své životní cestě.

Číslo 2

Je spojeno s citlivostí, porozuměním a intuicí. Představuje u daného člověka vysokou míru flexibility. Znamená, že vaše mysl je otevřená, v komunikaci se nebráníte kompromisům. Pravděpodobně se pohybujete v diplomatických či poradenských rolích, zabýváte se sociální problematikou nebo možná jen pracujete ve službách, což je přesně to, v čem jste dobří.

Číslo 3

Jste osobou, která hýří kreativitou a inspirativní energií. Jste optimističtí a máte rádi originalitu. Oblasti, ve kterých se vám daří, jsou umění a kultura. Vzhledem k vašim komunikačním schopnostem a oblibě v práci se slovem z vás mohou být skvělí herci, spisovatelé či hudebníci.

Číslo 4

Tohle číslo je spojeno se spolehlivostí a zodpovědností. Jste lidmi disciplinovanými, kterým se daří v oblasti administrativy, účetnictví, bankovnictví či práva, kde jsou stabilita, důvěra a spolehlivost považovány za základní hodnoty.

Číslo 5

Vaše číslo vás spojuje s impulsivitou, změnou a nikdy nekončící akcí. Jste energickými optimisty, kteří milují svobodu a dobrodružství. Libujete si v cestování, extrémních a netradičních sportech či aktivitách.

Číslo 6

Jste osobou, které nechybí porozumění a soucit. Číší z vás klid a harmonie. Pohoda v rodině a dobrá přátelství jsou pro vás důležitou součástí vašeho života. Díky těmto vašim kvalitám z vás mohou být úžasní učitelé, poradci, ale i zdravotníci.

Číslo 7

Sedmička pro vás znamená, že jste spojeni se spiritualitou a tíhnete k nezávislosti. Zároveň vám nechybí smysl pro logiku. Díky tomuto spojení můžete najít uplatnění ve vědě či výzkumu. Ve vašem životě se snažíte neustále hledat vnitřní spokojenost a rovnováhu. 

Číslo 8

Číslo 8 pro vás znamená, že máte silné ambice se neustále zlepšovat, vyvíjet úsilí a soustředit se na konstantní pokrok. Tahle silná touha být stále lepší a lepší se vám může hodit zejména v podnikání. Oblasti, které vás zajímají, jsou materiální zisk a finanční růst.

Číslo 9

Jste osobou, která by se pro ostatní rozdala, štědrost a sebeobětování jsou přesně ty vlastnosti, se kterými vás má vaše okolí spojeno. Rádi se angažujete v charitativních organizacích, nevadí vám veřejné práce a pomoc potřebným. Uplatnění můžete najít i ve zdravotnictví.