Partnerský horoskop na 4. květnový víkend: Kozorozi se stanou romantiky, Raci budou spokojení

Partnerský horoskop na 4. květnový víkend: Kozorozi se stanou romantiky, Raci budou spokojení
​​​​​​​Měsíc bude tento víkend pod vlivem zemského znamení Býka, což symbolizuje romantiku i harmonii v lásce, stejně jako pochopení partnerových činů. Co čeká tento víkend právě vás? V tomto článku se to dočtete.

Beran (21. března – 19. dubna)

Dejte si pozor, abyste se nacházeli v dobrém rozpoložení. Udělejte si na svého partnera čas a neodsekávejte mu, jinak to může skončit špatně. Vaše vnitřní špatná nálada vás opustí až v neděli, kdy novoluní vstoupí do vlivu Blíženců a vy se stanete více komunikativními.

Býk (20. dubna – 20. května)

Váš partner se bude cítit jako v sedmém nebi, pokud svou pozornost zaměříte na něj. Tento víkend budete nadměrně charismatičtí a plni šarmu, což ho potěší. Hlavně si dejte pozor, aby na veřejnosti nezačal žárlit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Tento víkend se bude váš partner mít na co těšit. Budete se věnovat pouze jemu, což u vás není zvykem. Vaše pozornost k němu se vrátí do normálu v neděli, kdy se Měsíc dostane pod vliv vašeho znamení.

Rak (22. června – 22. července)

Pokud se s partnerem rozhodnete strávit tento víkend, budete naprosto spokojeni s jeho chováním. Vše, co chcete, je, aby si vás partner všímal a rozmazloval vás, stejně jako je on zvyklý od vás.

Raci se budou naplno věnovat svému partnerovi,Zdroj: Jacob Lund/ Shutterstock

Lev (23. července – 22. srpna)

Bude vás to táhnout spíše k pokroku ve vaší kariéře než k partnerovi. Kvůli jeho neustálému remcání si na něj nakonec čas uděláte, ovšem ve vaší mysli budete přemýšlet, jak přijít k penězům. V neděli si na partnera čas uděláte, ovšem vezmete ho mezi své přátele.

Panna (23. srpna – 22. září)

V poslední době jste pracovali až příliš. Nyní je čas na zasloužený odpočinek. Odjedete na místo, které vám i partnerovi přijde poklidné. Vaše dobrodružná nálada i chtíč vynahradit partnerovi zmeškané chvíle vás naladí na sváteční náladu.

Váhy (23. září – 23. října)

Vašemu partnerovi se budete věnovat naplno. Partner to ocení a bude rád, že všechno, co budete dělat, budete chtít dělat s ním. Také intimita nebude chřadnout, spíše naopak. V neděli se s partnerem budete skvěle bavit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

O partnerství a oddanosti byste mohli vyučovat, ovšem jen málokdo by vaši přednášku pochopil. Pokuste se více se sblížit se svým partnerem, zjistit, co by u vás rád uvítal, a víkend bude stráven v pořádku. V posteli vymyslíte něco nového, což váš partner rozhodně uvítá.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Ujasníte si, co od života očekáváte a co nikoliv, a proto se rozhodnete, zda se svým partnerem zůstanete, nebo si najdete jiného. Pokud se nerozhodnete do soboty, v neděli se vaše srdce ozve samo.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete výjimečně romantičtí i kreativní, což znamená, že svému partnerovi přichystáte překvapení, které ho potěší. Tento víkend se nebudete věnovat práci, alespoň ne do soboty, tudíž váš partner bude mít dost času na to, aby si vás užil. Také si uvědomíte, proč váš vztah není ideální, a přislíbíte své drahé polovičce změnu k lepšímu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Tento víkend začnete se věnovat svému partnerovi spíše ve vašich myšlenkách než ve skutečnosti. Budete si klást otázky, nebudete vědět, proč s partnerem vůbec jste, čeho si na něm vážíte a co budete chtít změnit, aby se vám oběma vedlo lépe. Budete působit zamyšleným dojmem. Ovšem v neděli, kdy váš partner bude naprosto znepokojen vaším chováním, zjistíte odpovědi a váš vztah zlepšíte.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete se snažit napravit všechny své chyby. Jste si jich vědomi. Ovšem pokud chyby udělal váš partner a odmítá se za ně omluvit, budete se rozhodovat, zda ho opustíte, či nikoliv. V neděli se rozhodnete.

Zdroj článku: