Jak Vás ovlivní červnové novoluní ve znamení Raka?

Jak Vás ovlivní červnové novoluní ve znamení Raka?
Červnové novoluní bude ovlivňovat naše tělo a naše zdraví. Bude také působit na naši mysl. Červnové novoluní nastane až koncem měsíce. Bude to přesně 29. června ve 4:52 hodin.

Nov v červnu

Červnové novoluní bude ovlivněno znamením Raka. Můžeme očekávat, že ovlivní naše zažívání, žaludek, sliznice a u dam vaječníky, prsa, vagínu a dělohu. Z tohoto důvodu by v období červnového novoluní měly být opatrné hlavně ženy. Ochraňujte své tělo a své ženství. Dopřejte si dostatek odpočinku a absolvujte relaxační masáž nebo se objednejte na kosmetiku.

Také byste měli pečovat o své trávení a zažívání. Jezte převážně lehká jídla v pravidelných intervalech a pijte hodně tekutin. Omezte nebo se úplně vyhněte přísunu alkoholu, nepijte perlivé a slazené nápoje. Tělo vám nejlépe pročistí čistá voda a bylinkové nebo ovocné čaje. Starejte se také o svůj žlučník a střeva. Nejezte tučné a sladké potraviny nebo je omezte. Dopřejte si dostatek bílkovin a vlákniny. Budete se cítit lehce a spokojeně.

V době červnového novoluní bude ovlivněna také pobřišnice a pohrudnice, sternální kost a lymfatický systém.

Během novoluní byste neměli absolvovat žádné zákroky u lékaře, zdroj: DC Studio / Shutterstock

Během novoluní byste neměli absolvovat žádné zákroky u lékaře. Pokud je to možné, přesuňte si tyto výkony na pozdější období.

A jak je to s pracemi na zahradě v období červnového novoluní? Zahrada by měla v této době odpočívat. Neměli byste vykonávat žádné práce s půdou. Můžete ošetřit pouze části stromů a keřů, které se nacházejí nad zemí. Nesázejte ani nepřesazujte žádné rostliny. Zejména semínka budou v tomto období velmi špatně klíčit.

Červnové novoluní nám přinese především pocity přecitlivělosti. Proto si dejte velký pozor na hádky a nedorozumění, neboť mohou v tomto období panovat a převažovat v komunikaci mezi lidmi. Pokud řešíte nějaké problémy, zkuste si je vyříkat s chladnou hlavou. Dejte si dostatečný časový prostor k řešení aktuálních problémů a mějte na vědomí, že stejně nic neuspěcháte.

Také můžete pociťovat touhu a potřebu starat se o někoho a pečovat o něj. Zapřemýšlejte nad tím, zda konkrétní člověk vaši pomoc opravdu potřebuje a zda ji vyžaduje.

Dále budete mít v období červnového novoluní chuť do budování stabilního bydlení a vytváření tepla domova, které ve vás bude vzbuzovat pocit bezpečí a stability. Můžete se věnovat rekonstrukci a různým úpravám bytu či domu, které povedou ke zkrášlení a k zútulnění vašeho obydlí.

Také budete mít sklony upravovat a stabilizovat nedobré vztahy, především ve vaší rodině. Pravděpodobně svému blízkému, se kterým to už delší dobu neklapalo, zatelefonujete nebo jej pozvete na večeři a dané problémové záležitosti spolu detailně proberete. Tento rozhovor rozhodně přinese své ovoce, protože se pročistí vzduch a vám všem se uleví. Nebojte se tedy udělat první krok k nápravě vztahů.