Komu hrozí vyčerpání v červnu a měl by si dát pozor?

Komu hrozí vyčerpání v červnu a měl by si dát pozor?
Tahle doba je velmi uspěchaná, chce se po nás toho spousta. Proto je velmi důležité najít správný balanc mezi všemi aspekty našeho života. Ať už je to škola, práce, rodina, kamarádi, naše koníčky anebo zdraví. Na občasný klid a relax by si měl najít čas každý z nás. Kdo by si měl dát v červnu ale speciální pozor? To se dozvíte v tomhle článku.

Kozoroh

Jestli se kolem vás objevuje spousta lidí, kteří se vám snažím mluvit do života nebo dávat nechtěné rady, tak to nepřijímejte. Aniž byste si to uvědomovali, tak vám tenhle fakt velmi bere energii. Potřebujete se vrátit zpátky do své opravdové síly a až potom budete schopni s těmito lidmi mluvit, aby vás jejich názory neovlivňovaly.

Kdo jiný než vy ví nejlépe, co potřebujete, co chcete a jak se cítíte? Nenechte si to od nikoho jiného namluvit. Pokud byste se cítili provinile, že se s některými lidmi budete vídat méně, tak nemusíte. Ve skutečnosti o nich přemýšlíte více než oni o vás.

Ryby

V práci jste si toho nabrali příliš mnoho. Ať už pracujete na jakékoliv pozici, dovolte si říct si o pomoc. To můžete, ať už pracujete kdekoliv. Stačí něco jednoduchého ze začátku, třeba poprosit kolegu, aby vám přinesl kávu nebo poradil s něčím, čemu rozumí lépe.

Pokud si myslíte, že všechno zvládnete sami, pro ostatní budete jako ledová královna, ke které se nikdo nedokáže dostat. Otevřete se lidem, ukažte svoji zranitelnost, i když to na začátku nebude vůbec jednoduché. Věřte mi, že tohle vás posune kupředu.

Ryby by měly ubrat a požádat o pomoc, Zdroj: Prostock-studio/ Shutterstock

Býk

Vaše vyčerpání se může projevovat už i na fyzickém těle. Dávejte si pozor, pokud totiž neposloucháte svoji duši, jak více už vám má říct, že je něco v nepořádku, než skrze bolest na těle? Zapřemýšlejte o tom, co vám dělá dobře a běžte tímhle směrem. Může to být bazén, sauna, jóga, ale klidně i nějaký aktivnější sport.

Zkrátka věnujte více péče sobě. Jestli se cítíte opravdu velmi unaveně, zkuste se zeptat na radu někoho zkušeného, aby vám doporučil bylinky. Skvělé jsou také esenciální oleje, které navodí příjemnou a uvolněnou atmosféru u vás doma. Kde jinde byste se měli cítit v bezpečí, že?

Blíženec

Nejspíš se cítíte vyčerpaní z materiálního světa. Pokud řešíte nějaký spotřebič nebo jinou věc, která se vám porouchala, uvědomte si, že na těchhle věcech záleží, ale hodnoty jsou jinde. V prvním řadě by měly být vždy vztahy. Jenom potom bude i externí svět v pořádku a začne se vám zase zpátky dařit. V červnu byste neměli materiální věci moc řešit, stejně s tím nepohnete. Akorát vás to vyčerpá ještě víc.

Beran

Pokud dáváte hrozně moc úsilí do toho, aby všichni kolem vás byli spokojení, ale vy sami se trápíte a usínáte se špatnými myšlenkami, něco přece nemůže být v pořádku, ne? Pravděpodobně dáváte spoustu své životní energie do něčeho, co se vám nevrací.

Už Einstein řekl, pokud děláme stokrát stejnou věc, nemůžeme očekávat jiný výsledek. Z tohoto důvodu je potřeba, abyste udělali v životě nějaké změny. Ze začátku nemusí být razantní, ale nebojte se klidně také skočit do neznáma. Roztáhněte křídla a všechno ostatní se dozvíte a naučíte cestou. Energie jsou vám nakloněny a je důležité vstupovat do nových vibrací. 

Rak

Pravděpodobně vás ovládá spousta strachu. To je to, co vám bere spoustu energie. Potřebujete se zaměřit na příčinu těchto strachů. Jenom pokud se jim dokážete podívat do své podstaty a pochopit je, potom odejdou. Strach většinou vzniká z neznáma. Zkuste se více informovat a vyzkoušet nové věci. Co nejhoršího se může stát? Když pokoříte své temné stránky, budete se cítit silnější.

Zdroj článku:
  • Autorský text