Horoskop na 4. květnový víkend: Lvi pomyslí na kariéru, Blíženci budou soustředění

Horoskop na 4. květnový víkend: Lvi pomyslí na kariéru, Blíženci budou soustředění
​​​​​​​Tento víkend budeme řešit hlavně finanční stránku, a to zejména kvůli znamení Býka, v jehož vlivu se bude nacházet nejen Měsíc, ale také čtyři planety sluneční soustavy. Jaký víkend přináší hvězdy zrovna vám?

Beran (21. března – 19. dubna)

Tento víkend se více než na cokoliv ostatní zaměříte spíše na finance. Pokud jste s penězi hospodařili správně, vrátí se vám vícenásobně, ovšem pokud jste nadměrně utráceli, tento víkend dostanete tvrdou lekci.

Býk (20. dubna – 20. května)

Tento víkend pochopíte, co jste v minulosti udělali špatně, a vynaložíte veškeré úsilí, abyste svůj dosavadní život změnili k lepšímu. Přátelé vám jistě poradí, pokud nebudete vědět kudy kam. Nemrhejte penězi, jinak v budoucnu pocítíte následky.

Býk pozná, že mu přátelé vždy poradí, Zdroj: Dmitry Molchanov/ Shutterstock

Blíženci (21. května – 21. června)

Přesně víte, co tento víkend chcete udělat, co vás učiní šťastnými. Budete se soustředit na jednu věc. V neděli se probudíte a opět budete dělat několik věcí dohromady tak, jak jste odjakživa zvyklí

Rak (22. června – 22. července)

Je vysoce pravděpodobné, že budete pozváni na návštěvu k důvěrnému člověku či ho navštívíte ze své dobré vůle. Ať tak či tak, budete odcházet spokojeni. V neděli začnete přemýšlet o splnění svých snů.

Lev (23. července – 22. srpna)

Vliv Býka se na vašem víkendu podepíše. Vše, co budete chtít dělat, je pracovat a zlepšovat se ve vaší kariéře. Sobota, ač nepracovní den, nebude výjimka. Zvrat nastane v neděli, kdy se probudíte plni energie a chuti popovídat si se všemi vašimi přáteli.

Panna (23. srpna – 22. září)

Budete si chtít odpočinout po náročném týdnu. Pokud z nějakého důvodu odpočívat nemůžete, doplňte si všechny potřebné znalosti, které se vám budou hodit v kariéře. V neděli začnete střádat plány na další týden.

Váhy (23. září – 23. října)

Tento víkend nebudete chtít být sami, budete hodně tvořiví, ale bez lidí kolem sebe, kteří vám na vaši tvorbu dají upřímnou recenzi, vás nic nebude bavit. V neděli budete usilovat o pobavení všech ostatních kolem vás.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Tento víkend, na rozdíl od předešlých dnů, se nebudete věnovat kariéře ani známým. Zaměříte se pouze na jednoho známého, a tím je váš partner. S ním budete vést dlouhé rozhovory a ve vztahu společně něco změníte.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Na cokoliv sáhnete, to se vám vydaří. Práce, vztahy, finance, zdraví – toto všechno bude dobré. Ujasníte si, co chcete ve svém životě změnit a co chcete zlepšit, abyste byli šťastnější. V neděli se zaměříte na svůj vztah či si najdete nového partnera.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Tento víkend budete střeleni Amorovým šípem. Nebudete myslet na nic jiného než na svého partnera, případně si budete nějakého shánět. Chcete mít vedle sebe někoho, komu tento víkend můžete dělat radost svou přítomností i kreativitou. V neděli zjistíte, že jste nestihli dodělat nějakou práci, jíž jste udělat chtěli, a proto se nedělní den bude vést v pracovním duchu.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Všímat si nebudete nikoho, vaši spolubydlící z toho budou opravdu zmatení. Nejste si jisti sami sebou a nevíte, komu se dá věřit, a komu nikoliv. Budete proto velice zamlklí a budete se snažit najít pravdu, ať bude sebehorší. Otázky ve vaší hlavě budou hlavně o vašem partnerovi. Potřebujete se vypovídat, svěřit se někomu o vašich obavách. Odhodláte se k tomu až v neděli, kdy si uděláte ve všem jasno.

Ryby (19. února – 20. března)

Budete hodně komunikovat s ostatními lidmi, poněvadž se budete chtít dopídit pravdy a zjistit, zda máte pokračovat v současném životě, či změnit všechny priority a začít znovu. Tento víkend myslíte na svou budoucnost. V neděli se zaměříte na svou rodinu.

Zdroj článku: