Unikátní předpověď hvězdopraveckých karet na měsíc červen

Unikátní předpověď hvězdopraveckých karet na měsíc červen
Čeká nás poslední měsíc školního roku, který přinese závany léta. Řada z nás už se vidí někde na dovolené, ale ještě si musíme počkat. Přesto bude červen měsícem celkem úspěšným. Co tedy ukazují karty pro první letní měsíc? 

Beran (21. 3. –⁠ 20. 4.) 

Už na jaře jste objevili něco, co vám nedá spát. Konečně přišel ten správný čas vše vyřešit, obzvlášť pokud jsou tyto nedostatky v rodině. Ta vám poskytne podporu ve chvíli, kdy se vám nebude dařit v práci. Ujasníte si, že nejdůležitější je životní stabilita, kterou si stojí za to udržet. Netrapte se, jestli vaše plány změní okolnosti, ve výsledku budete spokojeni.  

Býk (21. 4. –⁠ 20. 5.) 

Jdete si za svým a daří se vám to. Vše zvládáte levou zadní i bez pomoci okolí. To může být i lehce negativní vůči vašim snahám o úspěch, ale vy přesně víte, co chcete. Nepolevujte v péči o své zdraví, máte dobře nakročeno ke zdravějšímu životnímu stylu. Pokud máte dojem, že jste trochu moc zajetí v kolejích, najděte si nějaký nový koníček. Odreagujete se od všedních dní a bude se vám lépe dýchat. 

Blíženci (21. 5. –⁠ 20. 6.) 

Život kolem vás pluje a vy trochu nestíháte. Je třeba do léta vyřešit všechny resty. V době narozenin bilancujete uplynulý rok a do toho nového chcete vstoupit bez nich. Spoléhat se na to, že za vás někdo udělá vaše povinnosti, je chyba. Přestaňte jen mluvit a dejte se do díla. Můžete si otevřít dveře k lákavým možnostem. Najděte si také čas na oddech, kdy se zamyslíte nad tím, co vám říkají vaši nejbližší. 

Rak (21. 6. –⁠ 22. 7.) 

Normálně moc neriskujete, ale tentokrát by se to mohlo vyplatit. Nevrhejte se však do ničeho po hlavě a vše pořádně promyslete. Dobře víte, co byste mohli ztratit, ale i získat. Nezadaní se mohou seznámit, zadané čeká emoční stres, že partner už vás nemiluje. Jsou to zbytečné obavy, které vám jen plýtvají energií. Podrážděnost se může projevit v práci, kde si dejte pozor na své reakce. Diplomacie se stane vaším přítelem. 

Lev (23. 7. –⁠ 22. 8.) 

Dlouhodobě máte problém s někým, s kým jste si prostě nesedli. Konečně pochopíte, že občas se vám v životě někdo takový vyskytne, a hodíte to za hlavu. Budete se pak cítit rozhodně lépe a naladíte se na letní vlnu. Novinky, které v červnu přijdou, nebudou žádným velkým překvapením, ale s tím počítáte. Pokud se vyskytne možnost nějakého románku, zadaní by měli zvážit, zda se jim to vyplatí. Kdyby to prasklo, byl by to velký průšvih. 

Panna (23. 8. –⁠ 22. 9.) 

Započaté projekty v práci stíháte bez obtíží dokončit dokonce s předstihem. Doma také klid a pohoda. Čeká vás období, kdy se probudí vaše kreativita a je třeba si ji užít. Věnujte se sobě, odpočiňte si od technického světa. Víkend bez veškeré elektroniky vás doslova nastartuje. Ohledně peněz najdete novou cestu, která vás zajistí do budoucna. S láskou buďte opatrní, není kam spěchat. To, zda vztah vydrží není vůbec jisté, přesto si to užijte. 

Váhy (23. 9. –⁠ 22. 10.) 

Je na čase si trochu uklidit. A to nejen doma, ale i ve svém nitru. Někdy ublížíme, aniž bychom chtěli, přesto je důležité to napravit. Pomůže vám to i v rozhodování, co chcete, a co ne. Vyhoďte si ze života věci hmotné i nehmotné, které vás už neinspirují. Přemýšlejte o budoucnosti a věřte, že všechny změny budou pozitivní. Novou nabídku práce určitě přijměte, s novou láskou se moc nepoutejte, milostných cest může být víc a je třeba si vybrat správně. 

Štír (23. 10. –⁠ 21. 11.) 

Netrpělivost je u vás celkem běžná. Když však jdete za svým a své okolí ignorujete, není to úplně dobré. Extrémy, ke kterým se uchylujete, nejsou vůbec nutné. Seberte svou odvahu a vše napravte, dokud je čas. Cesta do zahraničí vám může přinést nejen potěšení, ale i novou pracovní možnost. Zadaní mají možnost svůj vztah upevnit. 

Střelec (22. 11. –⁠ 21. 12.) 

Otázka, co bude dál, vás nutí k přemýšlení. S tím skoncujte a začněte konat. Nic se nevyřeší jen tak samo a ujasnit si své životní cíle už prostě musíte. Můžete potkat někoho velmi okouzlujícího, ale dobře odlište chtíč od lásky. Vyberete-li si správně, čeká vás trvalá a věrná láska. Možná se dokonce vrátí i nějaká stará láska, která ještě nezrezivěla. Ve svém okolí si dejte pozor na zradu, někde číhá a je blízko. 

Kozoroh (22. 12. –⁠ 20. 1.) 

Jste výborní ve vedoucích rolích a není třeba o sobě pochybovat. Provází vás dokonalá organizovanost, na kterou nedáte dopustit. Je to ale dost vyčerpávající, a tak vás čeká boj s únavou, které se chtě nechtě musíte postavit. Peníze navíc, které vám přitečou do rozpočtu, určitě neutrácejte. Budou se ještě hodit. 

Vodnář (21. 1. –⁠ 20. 2.) 

Čeká vás měsíc plný překvapení. Některá nebudou příjemná, hrozí vám totiž zrada od partnera. Nenechte se tím položit na lopatky a vyjděte naproti novým dobrodružstvím. Láska někde čeká. Změny, které se chystáte udělat, může okolí kritizovat, ale nebude to nijak neočekávané. Za novou prací se hned nevrhejte, nemusí to pro vás být to pravé. 

Ryby (21. 2. –⁠ 20. 3.) 

Máte hromady práce, která vám trochu přerůstá přes hlavu. Pomůže vám to ale poznat, kdo z kolegů je přítel a umí pomoci. Jste neohrožení ve svých potížích a dokazujete, že se nebojíte výzev. Podporou je vám silné domácí zázemí, do kterého může někdo přibýt. Dejte si pozor na přílišné utrácení.