Pro která znamení bude červen smolným měsícem?

Pro která znamení bude červen smolným měsícem?
První letní měsíc je obecně spíše oblíbený. Prázdniny za dveřmi, krásné počasí a teplo, to vše nás doslova nabíjí. Letošní červen bude vcelku pozitivní, ne každému se však bude dařit tak, jak by chtěl. Je třeba vytrvat, štěstí přijde později.

Rak  

Někdy býváte náladoví a nyní budete doslova na zabití. Emoce se vám budou bouřit a bude to schytávat každý ve vašem okolí. Nejhůře to zasáhne vašeho partnera a rodinu. Občas si totiž nevidíte do pusy a ublížíte tak daleko víc, než byste chtěli. To vše se přenese i do pracovního prostředí, kde sice máte dobré nápady, ale nikdo je nechce vyslyšet. Ani váš šéf není imunní proti vaší podrážděnosti.

Přesto si věřte a prosaďte si svou, nakonec uspějete. Nechte ale za sebou svou urputnost a zvolte raději cestu diplomacie a taktu. S penězi zacházejte opatrně, čekají vás nějaké nečekané výdaje na opravy. To vám také na náladě nepřidá. Koncem měsíce se uklidníte a budete více pozitivní. 

Váhy 

Nepříjemnosti na vás čekají doslova na každém rohu. V práci možná budete i potrestáni, ale jste schopni se zatvrdit a vydržet, což se vám vyplatí. Doma to už bude horší. Váš protějšek nebude úplně dobře naladěn a budete to pěkně schytávat, aniž by k tomu byl důvod. Dokonce budete přemýšlet o rozchodu, který může být dobrým řešením.

Peníze se vám mohou snadno rozkutálet, a tak utrácení nechte na příhodnější dobu. Udělat si drobnou radost něčím hezkým ale určitě můžete. Jestli máte pocit, že doma je třeba něco opravit, nedělejte to sami. Hrozí úraz a ještě dostanete vynadáno. Rodina má na celou věc odlišný názor. Zaměřte se na sebe a zajděte si třeba do knihovny. Odpoutejte se od ošklivé reality, brzy bude líp. Chce to jen vydržet. Pomoct vám může úklid doma i v hlavě. Vyhoďte, co už nepotřebujete.

Střelec 

Začátek měsíce bude přesně podle vašich představ. Ještě před polovinou vás ale čeká pád. Pracovní úspěchy vám trochu vlezly do hlavy. Povyšovat se vám ale přátele neudělá. Rodině se snažíte pomáhat, ale nedaří se vám to. Neuspěchejte nic, nakonec můžete vyjít ze všeho jako vítěz.

S partnerem jste na nože, nefunguje vám komunikace a vy víte, že je to z velké části vaše vina. Lítost ale nebude vyslyšena, očekává se od vás víc. Umíte mluvit, ale ne ve správnou chvíli. Také dokončit skutky vám dělá potíže. Rozhodně to nevyřeší útěk za kamarády, doma máte co napravovat. Vše si vysvětlete a zajímejte se i o svou rodinu. Poslouchejte, co vám říkají. Je na čase se to naučit, než o ně přijdete.