Na co se v červnu můžete těšit podle jednotlivých znamení zvěrokruhu

Na co se v červnu můžete těšit podle jednotlivých znamení zvěrokruhu
Že se vzestupy a pády našeho života neustále střídají, to je v pořádku, ale přece jen máme všichni raději, když všechno šlape jako po másle. Pojďte nakouknout, na co se můžete těšit v červnu. 

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Těšte se z přítomnosti vašich blízkých. Naplánujte si společné aktivity a užívejte toho, že vám hvězdy přejí v oblasti komunikace s vaším okolím. Možná vyřešíte spory, které vás dlouho trápily.

Ryby (19. února – 20. března)

Jestli již nějakou dobu řešíte zdravotní či finanční problémy, může pro vás červen být obdobím, kdy jistým věcem přijdete na kloub a posunete se na vaší cestě zase kupředu. Věnujte pozornost sami sobě a naslouchejte své intuici, ta se nikdy nemýlí.

Beran (21. března – 19. dubna)

Začátkem června se můžete těšit z jisté úlevy od potíží, kterými jste si za poslední dobu procházeli, a to ať se jedná o zdraví, vztahy nebo finance. Koncem června udělejte radost sobě i svým blízkým a věnujte si navzájem tolik času, kolik jen můžete.

Býk (20. dubna – 20. května)

V červnu si budete obzvlášť libovat, co se vaší profesní kariéry týče a o peníze, nebudete mít nouzi. Dejte však pozor, aby vaše zapálení pro práci nepřevážilo čas strávený s vaší rodinou a těmi nejbližšími. Červen pro vás bude i obdobím příznivým pro vaše vztahy, jen jim zkuste věnovat víc pozornosti.

Blíženci (21. května – 20. června)

Od poloviny června se můžete těšit na příliv nové energie, která vám v poslední době tolik chyběla. Najdete odvahu i k činům, ke kterým jste se dlouho odhodlávali. Hvězdy jsou nakloněny i penězům, o které nebudete mít nouzi.

Rak (21. června – 22. července)

V tomto období bude přáno vaší podnikatelské činnosti či obchodům. Podaří se vám dokončit projekty, které jste v poslední době rozjednali, což vám přinese finanční hojnost i do budoucna.

Lev (23. července – 22. srpna)

Pokud se neustále snažíte změnit své špatné návyky a nedaří se vám, věřte, že v červnu je můžete zlomit. Postaráte se tak nejenom o lepší prožívání vašeho života, ale získáte i potřebnou sebedůvěru, která vám za poslední dobu chyběla.

Panna (23. srpna – 22. září)

Červen se u vás bude točit kolem oblasti peněz a kariéry. Pokud se vám v nedávné době dařilo, ale necítili jste se za svoji práci dostatečně ohodnocení, pak se můžete těšit na to, že právě teď je doba, kdy budete sklízet plody vašeho vynaloženého úsilí.

Váhy (23. září – 22. října)

Právě červen pro vás bude obdobím, kdy vám peníze půjdou takzvaně na ruku. Nebojte se mírně zariskovat, pokud si myslíte, že se vám právě tahle investice vrátí i s úroky. Zkuste si nevšímat strachu, který vás brzdí v profesní sféře.

Štír (23. října – 21. listopadu)

Možná jste za poslední dobu měli pocit, že váš život je plný přetrvávajících problémů, se kterými si neumíte poradit a na které se cítíte sami. Zkuste se víc otevřít tomu, nechat si poradit od druhých a také chvíli naslouchat radám, které pro vás mají blízcí.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Červen pro vás bude pohodovým měsícem, kdy se vám bude dařit. Přijdou příležitosti, u kterých budete moci zazářit. Chopte se jich! Zároveň, pokud se někdy objeví negativní emoce či pochyby o sobě samých, zkuste si jich nevšímat a trénujte se v podmanění si takových myšlenek.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Objeví se nepředvídatelné příležitosti, jak si vydělat nějaké peníze navíc. Neodmítejte je. Při řešení rodinných záležitostí mějte svoje emoce pod kontrolou a zároveň si zkuste ustát své vlastní názory.

Zdroje článku: