Horoskop pro náctileté na červen: Býkům se bude hodit tvrdohlavost během testů, Blíženci odložte páteční výpravy na akce

Horoskop pro náctileté na červen: Býkům se bude hodit tvrdohlavost během testů, Blíženci odložte páteční výpravy na akce
Věříte v horoskop? Za chvíli začínají letní prázdniny a plavková sezóna. Letní akce má hodně lidí v oblibě –⁠ i to je důvodem, proč se těšit na léto. Pojďme se podívat, co vás čeká letos v červnu.

Beran (21. 3.  20. 4.)

Poslední dobou jste školou jen tak proplouvali. Teď je ten správný čas začít na sobě pracovat! Kontaktujte potenciální spojence, spolužáky a kamarády a oznamte jim své záměry a pusťte se do společného projektu. Bude potřeba vykonat hodně práce, bez komunikace a spojení to nepůjde. Vyjadřujte se s důvěrou a nezapomeňte naslouchat ostatním.

Býk (21.4. – 21. 5.)

Vaše tvrdohlavost se bude hodit během závěrečných testů a zkouškového období, které se táhne už příliš dlouho. Co máte dělat, abyste posílili svou motivaci? Musíte vytrvat a zůstat soustředění, vydržet to, čas uteče rychle jako voda. Poté budete šťastní, a hlavně pyšní, že jste to zvládli. Jedině to vám pomůže uzavřít tuto kapitolu života.

Blíženci (22. 5.  21. 6.)

Měli byste se více soustředit na odpočinek než na touhu rozšiřovat svůj kruh přátel. Dejte si pozor na vtíravé myšlenky, které vás přimějí věřit, že okamžiky samoty jsou promarněné příležitosti. Ve skutečnosti je opak pravdou. Právě v těchto okamžicích ticha a klidu se rodí nejlepší nápady. Odložte tedy páteční výpravy na akce, kam všichni míří za zábavou a párty, ale raději si pořádně odpočiňte.

Rak (22. 6.  22. 7.)

Už bylo načase. Vystoupení z komfortní zóny, zaběhnuté školní rutiny, naruší váš standart klidu. Všude okolo vás se vám otevírají nové příležitosti vašeho budoucího života, ale nezapomeňte, že růst, i když je žádoucí, je také energeticky náročný. Domluvte se s kamarády na krátkých srazech, nejlepší bude společná letní procházka lesem a celkový pobyt v přírodě, promyslete plány na prázdniny a skvěle se bavte.

Lev (13. 7.  22. 8.)

Čím si myslíte, že přispějete světu zítřka? To je otázka, kterou můžete mít na mysli během červnových pohybů planet. Vaše žízeň po nových zkušenostech vás může přimět k přehodnocení vašich cílů, je to správné, vykašlete se na noční marnění času a začněte třeba cvičit a hlídat si zdravou stravu, během června si vytvořte rutinu, kterou během prázdnin budete praktikovat. Vlna změny se blíží, dejte si však pozor, abyste vytrvali, protože ve vytrvalosti je klíč.

Panna (23. 8.  22. 9.)

Některé nedávné okolnosti pořád zůstávají záhadou. Je pro vás těžké s tím žít, protože kvůli nedávným problémům ve škole nevíte, co si vlastně myslet. Vaše klasika, mít vše předem naplánované a dělat vše strategicky, nyní nelze aplikovat. Proč neudělat skok víry navzdory protichůdnému závanu nejistoty a neskočit do neznáma? Zkuste zažít něco nového, aniž byste věděli, kam se v budoucnu dostanete, běžte ven s kamarády a dělejte aktivity, co jste předtím nikdy nedělali.

Váhy (23. 9.  23. 10.)

To, že jste ochotní a hodní na vaše okolí, všichni dobře ví, nové známosti, které jste v nedávné době poznali, nejsou nic povrchního. Nová spojení, která se vám v poslední době podařilo utvořit, jsou hluboká a pevná. Vyměňujete svou obvyklou bezstarostnost za něco vážnějšího. Všechno se odehrává tak nějak rychle. Snažte vyhnout tomu, abyste ve jménu harmonie překračovali své zásady, snad se vám to podaří.

Štír (24. 10.  22. 11.)

Jaké každodenní aktivity vás nabíjejí energií? Současná přítomnost dvou planet ve vašem zdravotnickém sektoru vás povzbuzuje k rozvoji osvěžující rutiny, kterou byste měli začít praktikovat. Začít více sportovat, většina spolužáků ze školy sportuje, tak proč ne vy? Blízká osoba by vás mohla svádět zpátky do vaší komfortní zóny, ale dávejte pozor, abyste tomu nepodlehli. Vaše mysl musí zůstat soustředěna.

Střelec (23. 11.  21. 12.)

Máte srdce nastavené na to, abyste byli tou komfortní osobou vaší osobnosti, takže každodenní činnosti, jako je cesta do školy, se zdají být únavnější než obvykle, možná potřebujete trochu odpočinku. Spojte své touhy a potřeby: Uspořádejte s blízkými přáteli párty, například společné pečení a vaření za přítomnosti atmosferické hudby, pokud vám to rodiče dovolí, začněte obvolávat vaše kamarády a dejte věci do pohybu.

Kozoroh (22. 12.  20. 1.)

Budete muset bránit své právo pořádně si tento měsíc užít. Možná vás čeká nějaká letní brigáda a hodně práce s pomáháním rodičům. Bavit se tento poslední měsíc před létem bude vaší největší zodpovědností. Snažte se zkoušet nové koníčky a nechte se překvapit náhodnými setkáními. Jedna věc je jistá, nebudete se nudit.

Vodnář (21. 1.  20. 2.)

Vaší klasikou je v konverzacích používat odzbrojující fakta. Ale možná budete chtít ukázat trochu více jemnosti, protože výbušné konverzace by mohly způsobit, že odhalíte spíše svoji zranitelnost než váš rozum. Dávejte si pozor, pokud budete někde v kolektivu neznámých lidí, aby si na vás někdo starší nedovoloval.

Ryby (21. 2.  20. 3.)

Riskantní krok slibuje, že bude velmi obohacující, ale mohl by také otestovat vaše sebevědomí. Pohodlí, které jste si zvykli užívat, bylo podkopáno. Během roku jste se možná styděli před spolužáky zkoušet něco nového, brzy ale začínají prázdniny, nové příležitosti. Zkuste zkoumat a tápat, které věci vám jdou, například hra na hudební nástroj. Budete se muset naučit plavat v tomto novém jezeře vašich nových zálib a koníčků

Zdroje článku: