Partnerský horoskop na 1. červnový týden: Vodnáři pocítí lásku, Býci ocení partnerovy přednosti

Partnerský horoskop na 1. červnový týden: Vodnáři pocítí lásku, Býci ocení partnerovy přednosti
Z neděle na pondělí bude Měsíc procházet novem a zároveň bude pod vlivem Blíženců. Lze očekávat zlepšenou komunikaci a lepší pochopení ve vztahu. Jaký osud je přisouzen vám a vašemu partnerovi? Podívejte se.

Beran (21. března – 19. dubna)

Váš partner z vás bude jásat. Již delší dobu nejste dosti komunikativní, avšak od pondělí se to změní. Partner bude hltat vaše slova, poněvadž ho budou zajímat. V pátek budete říkat nejsmysluplnější slova. O víkendu si uděláte čas na pořádnou romantiku.

Býk (20. dubna – 20. května)

Na partnerovi si budete všímat jeho vlastností, které vám imponují. Budete se snažit udělat svého partnera šťastnějším, uvědomíte si, jak moc vám na něm záleží. Více rozhovorů s ním zaznamenáte v pátek, ovšem o víkendu se můžete cítit nedoceněni. Nebojte, je to jen váš pocit.

Blíženci (21. května – 21. června)

Pokud váš vztah nefungoval dobře, od pondělí máte nejlepší čas to změnit. Vše, o co se pokusíte, váš partner přijme. Tento týden se nebudete s partnerem hádat. Snažte se komunikovat, hlavně v pátek je nejlepší den. O víkendu vám emoce dají zabrat, nebudou v souladu s vaší myslí.

Rak (22. června – 22. července)

Partner si vás tento týden příliš neužije, uzavřete se do sebe a nebudete vnímat nic kolem sebe. Budete myslet na svou minulost. Pokud řešíte ve vztahu problém, nyní je lepší nic neřešit a nechat věcem volný průběh, v opačném případě by se vaše situace zhoršila. V pátek přestanete myslet na minulost a začnete přemýšlet o budoucnosti.

Lev (23. července – 22. srpna)

Váš první červnový týden bude jako jízda na horské dráze. Nebudete se moci rozhodnout, zda zůstat s partnerem nebo vyrazit se svými přáteli navazovat nové kontakty. Vašeho partnera to nemusí potěšit a vám to, hlavně o víkendu, může zkazit i zlepšit náladu zároveň.

Panna (23. srpna – 22. září)

Tento týden budete chtít mít vše perfektnější než kdy jindy, bohužel čím více se budete snažit, tím to pro vás i vašeho partnera bude horší. Budete nepředvídatelní. Ve čtvrtek naleznete společnou řeč, ovšem v pátek se opět rozhádáte.

Váhy (23. září – 23. října)

Víte, že ve vašem vztahu není vše růžové, a budete se snažit vše napravit, aby všichni byli spokojeni. Můžete s partnerem vyrazit na výlet, odpočinout si od všedního života. O víkendu nemusíte vidět věci takové, jaké jsou, a proto byste napřed měli popřemýšlet, poté mluvit.

Štír (24. října – 21. listopadu)

Uvědomíte si, že jste se nechovali ke svému partnerovi zrovna nejlépe. Celý týden si vyhradíte na psychické léčení sebe sama – budete toužit poznat, co vašemu partnerovi na vašem vztahu vadí, a budete se snažit vyjít mu vstříc.

Střelec (22. listopadu – 21. prosince)

Cítíte se sdělit svému partnerovi vše, co vám přijde na mysl. Ke svému partnerovi tento týden budete mít mnohem blíže než kdy dříve. V pátek se vaše komunikace ještě prohloubí. O víkendu byste si měli dát pozor na svůj úsudek, můžete pochybovat o partnerovi či o sobě.

Kozoroh (22. prosince – 19. ledna)

Budete se snažit s vaším partnerem vycházet. Zaměříte se hlavně na sebe a svou pohodu, ovšem již v pátek se budete snažit také o blaho partnera a o jeho přání. O víkendu budete mít strach, že váš partner odhalí vaše slabiny.

Vodnář (20. ledna – 18. února)

Váš partner bude překvapen, kolik lásky mu tento týden dáte, poněvadž to u vás nebývá zvykem. Vaše kreativita vám pomůže vyznat svému partnerovi lásku mnoha způsoby. Pouze o víkendu si dejte pozor na to, co říkáte a co děláte, poněvadž vaše emocionální IQ bude sníženo Měsícem pod vlivem Lva.

Ryby (19. února – 20. března)

Na partnerovi si budete všímat jeho chování, tento týden budete totiž zaměřeni na svůj domov a všechny, kteří v něm jsou. Ve vztahu může nastat změna, partner si teprve až nyní může uvědomit, co po něm celé týdny požadujete.

Zdroj článku: