Horoskop na červen pro nezadané 2022

Horoskop na červen pro nezadané 2022
Láska je silný cit, ale mnozí z nás ji stále hledají. I nezadaní mají své výhody, ale pokud hledáte lásku, přečtěte si, o co tento měsíc nepřijdete.

Beran

Vaše poslední snaha o úspěch ve vztahu vyvolává rozruch, ale ne v dobrém slova smyslu! Ačkoli jste rádi uznáváni za své triumfy, musíte nechat ostatní, aby na sebe strhli pozornost. Určitě se vám to vyplatí! Budete mít nutkání říct svému partnerovi vše, co jste k němu kdy cítili, včetně nejtemnějších tajemství z minulosti. Abyste svá tajemství uchovali v bezpečí, měli byste s jejich zveřejněním ještě chvíli počkat. Dovolte si uklidnit se, abyste mohli jasněji uvažovat. Dejte tomuto vztahu ještě nějaký čas, než se budete moci plně otevřít.

Býk

Ne všechny milostné aféry musí být vírem vášně a šílenství. Některé vztahy se prostě rozvíjejí pomalu, ale přesto nakonec posílí. Dejte prvnímu rande příležitost, aby se vyvíjelo svým vlastním tempem.

Každý vztah má své tempo - první rande je klíčové, Zdroj: Robert Kneschke/ Shutterstock

Blíženci

Vaše silná pracovní morálka vám nejenom zlepší štěstí v práci, ale také vám pomůže pochopit, že vztahy vyžadují víc než jen základní komunikační dovednosti a zdvořilost.

Rak

Přetavte své problémy v zábavné výzvy. Tím, že stres proměníte v něco dobrého, můžete inspirovat své okolí k pozitivnějšímu myšlení. Zachovejte si otevřenou mysl a vše se vyřeší organicky. Nový pohled na věc vám možná umožní otevřít srdce někomu, koho jste nikdy nepovažovali za schopného navázat smysluplný vztah. Nechte přitažlivost, aby se rozvíjela sama od sebe, a dejte věcem prostor, aby se vyvíjely svým vlastním tempem.

Lev

Pokud vás nebaví čekat, až vám láska přijde do cesty, soustřeďte se na úkoly, které máte před sebou, a rozhodněte se pro večer ve městě s přáteli. Nikdy nevíte, komu padnete do oka.

Panna

Vaše potřeba zařídit věci tak, aby fungovaly, je vaší záchranou, když se mezi vás a objekt vaší touhy postaví nepředvídatelné síly. Vyhněte se jakýmkoli vnějším vlivům ve svém milostném životě. Dávejte si pozor na přítele, který se snaží napravit váš možná budoucí vztah s partnerem. Není třeba, aby se do toho váš kamarád pletl, protože jediné, co je v sázce, je váš vztah s milovanou osobou.

Váhy

Než vyrazíte na rande, připravte si plán pro případ, že by se věci zvrtly. Sestavte si seznam zábavných témat, abyste se vyhnuli trapnému mlčení, a požádejte přítele, aby vám po půl hodině rande zavolal a zkontroloval vás.

Štír

Vrhnout se do randění by vám mohlo mnohem rychleji přinést to, co chcete. Soustřeďte se na věc a nenechte se srazit drobnými nezdary. Zorientujte se a stravte den se svou vysněnou osobou. Čím více zpomalíte a vypěstujete si láskyplné, citlivé a vnímavé myšlení, tím více příležitostí se vám naskytne. Není čas na hádky. Je vhodná doba k tomu, abyste s partnerem navázali synergická spojení. Pečujte o sebe i o svou milovanou osobu.

Střelec

Hudba a umění vás inspirují k tomu, abyste našli lásku v každodenních událostech. Nechte své smysly zaplavit energií, která proudí v žilách velkých umělců. Proměňte se v kanál pro okouzlení.

Kozoroh

Pokud zažíváte pomalé (nebo žádné) pokroky, nevzdávejte se. Zabývejte se svými osobními záležitostmi a bavte se s přáteli. Ten malý si na vás jistě brzy vzpomene a vrhne lásku vaším směrem.

Vodnář

Seznamování vyžaduje určitou disciplínu, a tak se nenechte ovládnout svou lenivou stránkou. Buďte aktivnější při hledání dobrých lidí. Čekání na to, až si vás ten pravý najde, bude určitě trvat mnohem déle, než byste chtěli.

Ryby

Kolegové vám neustále nabízejí pomoc, tak proč se jich nezeptat na nejlepší místa, kde se můžete seznámit s dalšími nezadanými? Možná budete překvapeni, kolik z nich vám ochotně pomůže najít lásku. Zkuste si dnes zvednout náladu, abyste zmírnili stres z jinak nepříjemné situace. Věnujte své drahé polovičce veškerou pozornost a snažte se jí pomoci, pokud to bude potřebovat. Nedávejte žádné nechtěné rady.