Co vám prozradí Ravenův horoskop pro zamilované na celý měsíc červen?

Co vám prozradí Ravenův horoskop pro zamilované na celý měsíc červen?
Červen svými paprsky pohladí snad všechna znamení. Podívejte se, co vyvěštil mág Raven z hvězd právě vám.

Beran

Váš vládce Mars bude po celý měsíc ve vašem znamení, což zvýší vaše ambice a touhu po úspěchu. Řiďte se jím, protože tuto energii získáváte jen jednou za dva roky. Budete také velmi kreativní a plní nápadů. Pokud chcete vyzkoušet něco nového (ať už partnera či sexuální pozici) po novoluní, běžte do toho.

Býk

Červen se pro vás, Býci, ponese ve znamení šťastnějších hvězd, než tomu bylo v květnu. Venuše, vaše vládkyně, tráví většinu měsíce ve vašem znamení a pomáhá vám přitahovat to, po čem vaše srdce touží. Před 22. červnem, a to zejména kolem 11. června, buďte odvážní a podnikaví. Pokud se už dlouho zdráháte pozvat někoho na rande, teď nastává ta pravá chvíle.

Blíženci

Blíženci, je čas narozenin! Při oslavách byste měli narazit na lidi, kteří by vám mohli pomoci zhmotnit vaše sny, a to díky tomu, že se ve vašem jedenáctém domě navazování kontaktů pohybuje cílevědomý Mars. Dalším vaším spojencem je Merkur, který od 13. června posiluje vaši výmluvnost. Chcete-li s partnerem probrat něco důležitého, učiňte tak tedy kolem půlky měsíce.

Rak

Začátek měsíce věnujte svému partnerskému vztahu, protože v posledních týdnech na něj nebudete mít čas. Jakmile Slunce 21. června vstoupí do vašeho znamení, budete se cítit připraveni jít za některými ze svých nejambicióznějších cílů. Vypracujte plán a po novoluní 28. června se do toho opřete se vší vervou.

Lev

Zábava může začít! Váš vládce, Slunce, tráví většinu měsíce v Blížencích, což vám vytváří příležitosti k zábavě a nezapomenutelným okamžikům s partnerem. Venuše, planeta peněz, bude až do 21. června ve vašem sektoru kariéry, což předznamenává příchod zajímavých nápadů a lidí do vašeho života. 

Panna

Prvních pár dní v měsíci věnujte sobě a svému osobnímu rozvoji. Po úplňku, mezi 16. a 20. červnem, kdy Merkur a Slunce aktivují váš sektor kariéry a veřejného úspěchu, vyrazte do boje. Jakmile Slunce 21. června vstoupí do znamení Raka, měli byste se zaměřit na navazování nových vztahů či upevňování toho současného (pokud jste zadaní).

Váhy

Vaše vládkyně Venuše je po většinu měsíce v silném postavení, což by mělo posílit vaši přitažlivost. Bude se také spojovat s lunárním severním uzlem osudu, takže od 12. do 20. června bude ve vašem životě hrát velkou roli náhoda. Lidé, kteří vám nyní vstoupí do života, přicházejí s určitým posláním, a tak buďte otevřeni všemu.

Štír

Pokud květen přinesl změny ve vašich vztazích, červnová astrologie začne dávat všechno dohromady. Venuše ve vašem sektoru vztahů přináší smyslnost, spojení a možná i šanci, že vy nebo váš partner obdržíte více peněz.

Střelec

Červen bude skvělý měsíc. Slunce v Blížencích osvětluje všechny cesty, které by nakonec mohly vést k vylepšení partnerského svazku či navázání nového. K úspěchu vám bude pomáhat také Merkur, mistr obchodů, který vám možná přinese i podpis smlouvy za úplňku 14. června, který se odehrává ve vašem znamení.

Kozoroh

Současná astrologie vás učí, že prožívání zábavy a potěšení je produktivní –⁠ a to je pro vás jedno z červnových témat! Jakmile Slunce 21. června vstoupí do znamení Raka, zaměříte se na vytváření nových a péči o stávající partnerství. Pokud hledáte obchodního nebo romantického partnera, stanovte si kolem toho za novoluní 28. června nějaké cíle.

Vodnář

Saturn se ukládá ke spánku ve vašem znamení, což znamená, že až do 22. října by pro vás měl být život méně náročný. Určitě to zajděte s partnerem oslavit, ideálně dokud je Slunce v zábavném znamení Blíženců, a to až do 20. června. Venuše bude také až do 22. června žehnat vašemu sektoru domova a rodiny, věnujte tedy svým milovaným co nejvíce volného času.

Ryby

V červnu se vašemu sektoru komunikace dostává mocného požehnání, pokud tedy potřebujete s partnerem něco probrat (nebo chcete navázat nový vztah), je na to tento měsíc jako stvořený. Po 21. červnu si vezměte volno a odjeďte s partnerem na romantickou dovolenou či výlet, je na to ten nejlepší čas.